Benim

---> Benim

kötü bir gün günlük.

çok sevdiğim maykılım öldü. canı çok acıyordu belkide kurtuldu.

telefon yaptım günlük iphone5 aldım ama ben teknoloji özürlüsüymüşüm bunu anladım hiç anlamıyorum ya telefondan .

fazla bişey yazmıyacağım günlük canım sıkkın alttan al beni.

günün resmi;

164669_436337926431482_1144262172_n.jpg

---> Benim

:( insanin evinden bir hayvan oldumu insan gercektende tarifsiz bir aci yasiyor.
aileden biri olmus gibi. benim oda cocukken bir muhabbet kusum vardi, gitti, hala hatirliyorum ve hala uzuluyorum. yaptiklari sevimlilikler hala aklima geliyor
cok kotu birsey.

---> Benim

erkek adamınnn gunlugumuu olurr la :D takılıyorumm dostummm ...

üzüldümmm maykıll içinnn :(

---> Benim

ay ınanmıyorum :s hasta dıye bı yerde yazdıgını gormustum :( cok üzüldümm :( :uzgunkiz:

---> Benim

:( insanin evinden bir hayvan oldumu insan gercektende tarifsiz bir aci yasiyor.
aileden biri olmus gibi. benim oda cocukken bir muhabbet kusum vardi, gitti, hala hatirliyorum ve hala uzuluyorum. yaptiklari sevimlilikler hala aklima geliyor
cok kotu birsey.

aynen ya zor hakketten balıklarımda ölmüştü ama bukadar üzülmemiştim hayat

erkek adamınnn gunlugumuu olurr la :D takılıyorumm dostummm ...

üzüldümmm maykıll içinnn :(

benimde ilk defa günlüğüm oldu ya:D teşekkür ederim

Üzüldüm şimdi ya. Olsun Yeni Bir Tane Alırsın :hi:

daha kuş dahi almam :Dama buyuk konişmim

ay ınanmıyorum :s hasta dıye bı yerde yazdıgını gormustum :( cok üzüldümm :( :uzgunkiz:

teşekkür ederim acı çkiyordu ölmesi iyi oldu belkide

---> Benim

merhaba dost yine uzun zaman sonra ben.

vizeleri atlattım dost bi sınavımda açıklanmıs reklam yapmim şimdi iyi almışım not deyip geçim xD

memlekete geçtim dost bir süre kafa dagıtıim. vize döneminde istanbuldan ex ev arkadasım geldi sınavlar için bide yanında arkadası vardı. abi bi insan yemez içmez sadece knight oynarmı ya nasıl bi oyundur o. ikiside sadece oyun oynadılar yemediler içmediler.

neyse bu dönem içerisinde dogum günüm vardı . ve dogum günüm oldugu günün ertesi 2 tane sınavım vardı o bakımdan evdeydim . kötüydü derken dogum günüm odamda ders calısıyorum derken arkadaslar toplanmıs 5 6 kişi birden odama girdiler ellerinde pasta agızlarında üflenen ve iğrenç ses çıkaran düdükle :D

bide konfeti almışlar odam bi anda battı ne oldugunu anlmadan .ama güzeldi :)dogum günü pastamı gösterim sana ;

562415_10200361092802634_611972998_n.jpg

tabiki düşlerforum aileside dogum günümü unutmadı seviyorum hepinizi teker teker iyiki varsınız :D

fenerbahçemin uefadaki başarısını unutmamam gerek. sevindirdiniz beni insallah finale çıkarız.

günün resmi ;

1366964020.jpg

---> Benim

merhaba dost yine uzun zaman sonra ben.

vizeleri atlattım dost bi sınavımda açıklanmıs reklam yapmim şimdi iyi almışım not deyip geçim xD

memlekete geçtim dost bir süre kafa dagıtıim. vize döneminde istanbuldan ex ev arkadasım geldi sınavlar için bide yanında arkadası vardı. abi bi insan yemez içmez sadece knight oynarmı ya nasıl bi oyundur o. ikiside sadece oyun oynadılar yemediler içmediler.

neyse bu dönem içerisinde dogum günüm vardı . ve dogum günüm oldugu günün ertesi 2 tane sınavım vardı o bakımdan evdeydim . kötüydü derken dogum günüm odamda ders calısıyorum derken arkadaslar toplanmıs 5 6 kişi birden odama girdiler ellerinde pasta agızlarında üflenen ve iğrenç ses çıkaran düdükle :D

bide konfeti almışlar odam bi anda battı ne oldugunu anlmadan .ama güzeldi :)dogum günü pastamı gösterim sana ;

562415_10200361092802634_611972998_n.jpg

tabiki düşlerforum aileside dogum günümü unutmadı seviyorum hepinizi teker teker iyiki varsınız :D

fenerbahçemin uefadaki başarısını unutmamam gerek. sevindirdiniz beni insallah finale çıkarız.

günün resmi ;

1366964020.jpg

---> Benim

Müco Günlügün Hayirli Olsun Demismiydim Ben :)))

Maykil Icin Üzüldüm Basin Sagolsun

---> Benim

ey gidi günlük ey,

yaşlandık beee.

zaman hızlı geçiyor finallerim yaklaşıyor. 10 haziran da final haftasını açıyorum. perşembe ve cuma günü okulun şenlikleri vardı Gribin ve Mustafa Ceceli geldi.

Mustafa Ceceli gibi adam görmedim. konser verirken şarkısına devam ederken ezan okunduğunu farketti ve sarkıyı durdurdu. ve tabi biz ögrencilerdende alkışını aldı. bravoo

bugun pazartesi birazdan okula gidicem off mikro ile ekonometri var.

günün resmi;

mustafa_ceceli.jpg

---> Benim

ey gidi günlük ey,

yaşlandık beee.

zaman hızlı geçiyor finallerim yaklaşıyor. 10 haziran da final haftasını açıyorum. perşembe ve cuma günü okulun şenlikleri vardı Gribin ve Mustafa Ceceli geldi.

Mustafa Ceceli gibi adam görmedim. konser verirken şarkısına devam ederken ezan okunduğunu farketti ve sarkıyı durdurdu. ve tabi biz ögrencilerdende alkışını aldı. bravoo

bugun pazartesi birazdan okula gidicem off mikro ile ekonometri var.

günün resmi;

mustafa_ceceli.jpg

ohh eğlennn xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri