Benim Köşem...

---> Benim Köşem...

Bir kadın, hem güzelliğinin farkında olup, hem de mütevazi kalabiliyorsa, güzel bir kadından önce güzel bir insandır.

---> Benim Köşem...

Terkettiğin son şehir de yalnızlıklarda yağmalanmış.Turnalar bile göç yollarını benden uzaklara çevirdiler..Güneş bile eskisi bile ısıtmıyor..Ellerim yansa da alevlerin ortasında yüreğim üşüyor yüreğim !.

---> Benim Köşem...

Şimdi "abartma" diyeceksin ama sağ elimi sol elimden gayrı bi senle aldatırım...
Dudaklarımı bir yudum suya hasretken bir tek dudaklarına basarım..
Sen bende nimet tadındasın çocuk bir kalbi bölüşüyoruz yarı aç yarı tok sevdaya..
Kendime bi senle kıyarım...

ah ah yok boyle seven :)

bastan sona okudum, cok anlamlilar. devamini bekliorum..
.

---> Benim Köşem...

Bazen kırıldım, bazen de kırdım. Hata insana mahsustur dedim, küsmedim. Ben hiç kimseyi kaybetmedim sadece vazgeçmesini bildim.

---> Benim Köşem...

Yağmur tanelerinin hepsini tut desen tutamam çünkü onlar benim sana gösterdiğim sevgi taneleri..

---> Benim Köşem...

‎"İlk izlenim çok önemlidir.İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın.Sonra bir ömür o yürekte ilk iki dakikayı ararsın."

---> Benim Köşem...

Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; 'Gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir'.

---> Benim Köşem...

Bir kadın, sevdiği adamın başka bir kadın tarafından mutlu edildiğini görmektense, onu can çekişirken görmeyi tercih eder...

---> Benim Köşem...

Görmekten çok bakmayı tercih ederim, hayat görünce değil dışardan bakınca güzeldir.

---> Benim Köşem...

Ben herseyi,herkesi ciddiye alırım kapılmam.Sahip olurum ama ait olmam.Huzur veririm ama söz vermem.İnsan içinde çok gülen yalnızken aqlayanım.İstersem demiri yün geceyi qün ederim.Seversem dikeni qül,nefreti kul,yüreqi yol ederim

---> Benim Köşem...

Ögrendimki...! Bazen Tek ihtiyacım olan Bir el ve BeNi anlayacak Bir yürektir.
Ögrendim ki...! İnkar edip içimde sakladığım şeyler gerçekligini yitirmiyor.
Ögrendim ki...! Her yaramı Saran zaman değil Sevgidir ve
Ögrendim ki...! Birini ne kadar Çok seversem hayat onu Benden o kadar uZak bırakıyor..

---> Benim Köşem...

Eskiden yeterdim kendime artardım bile Şimdi ne yapsam nafile! Ve kim demiş ´can eskimez´ diye.Bu can tedirgin tende.Can da eskimiş ben de…

---> Benim Köşem...

Düşlerde sever insan her zaman...sevdiğini söylesede insan, düşlerdeki bunu duyamaz..sessiz öper dünya duymadan..çünkü insan düşlerine dokunamaz..şiirler onadır yazılan..hayaller umutlar onun üstünedir her zaman..hastalık derecesindedir duyguların ama sen adına çoktan aşk dersin..şarkılar söylersin...ama sevdiğini söyleyemezsin....!

---> Benim Köşem...

Eğer
ki gerçek mutluluğu bir damla suda bulabiliyorsan, hep o damla suyla yaşa. Okyanusu hayal bile etme! Çünkü damlada mutluluk varsa okyanusta da boğulmak vardır...!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri