tombul yanaklı
şeker ve komik birisin
iyi bi dosttu. bazı olaylarımız oldu.
Ama iyiydik telden aradm zamanlar filan
makara günlerdir.
kötü oldumuza bakmayı iyi kızdır.
Temiz kalplisin
Kırmak istemesende, ağzına geleni söylersin
herkes tarafından sevilen birisin
sohbetinde güzel
Mutlu olursun hep inşalalh
gizem = güzellik, güzellik = gizem ise x=? :11:
canım benim öyle güzelsin ki sen öyle masumsun ki..
seni cok seviyorum ben, diyar pala da cok seviyomus öğrendim ben .p
dırırıımmm <3 öptüm senii..
filmi var onu duymussundur belkı ondandırbilinmeyen bir sebeple nickiniz beni etkiliyor , bu olayı çözemedim malesef , pek sohbetimiz olmadı , sempatik , sevecen , ağır başlı , babasına çok düşkün , ter temiz kalbi olan güzel bi kardeşimizsin
♥ ԼคԼ ♥;3217273' Alıntı:Canım benim ♥
Yüreği güzel , yüzü güzel kader arkadaşım
Kısa zamn oldu seni tanıyalı ama yaşadıklarımızdan dolayı sanırım çok çabuk ısındım sana
Benim için çok değerlisin , seviliyorsun kuzum
Yüzünden gülücükler sakın ha eksik olmasın !
İnciMmmmmmmmmmmmmmmmmmfazlaca iyi niyetli , duygusal , fazla kırılgan , ailesine özelliklede babasına düşkün , vatansever , hayvansever , oje düşkünü forumda damlaya sonrada bna düşkün , şu sıra beni ihmal eden sorduğumdada seni sıkmak istemiyorum deyip beni iyice kızdıran ama herşeye rağmen tüm tatlılığıyla gönlümü feteden her zaman sevdikerini düşünen bazen gereksiz şeylere fazlaca önem verip kendine zararı dokunan ama herşeye rağmen minnet etmesini bilen benim için herşeyden çok değerli olan kişilik
haa birde gülüşü acayip güzel ♥
ha birde o güzel gülüşlü kızı ÇOK ÇOK ÇOK ÇOOOOOOO..K SEVİYORUMMMM
herşey gönlünce olsun bebeğim hiçbirşeye sıkma canını her koşulda seni dinleyeceğimide unutma
waLL~é
Güzel muhabbeti olan,
Sıcakkanlı,
Babasına çok aşık ,
İyi niyetli aynı zamanda doğru birisi,
Okul bebesi,
diye bilirim ..)
daha tanışmadık ama iyi biri olduğu kesinn
babasınadaa çok düşkün.P
iyi bilirim
neyse tanısıncaa daha fazla yorumum olucaktır..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.