kanatsz melek
Bayan Üye
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? - waLL~é -
Olgunsun
Tanımazken beni dinlemiştin derdimi
Olgunsun
Her Zaman Söylediğim Gibi Mükemmel Bir Karaktere Ve Tertemiz Bir Kişiliğe Sahipsin. Kibarsın, Anlayışlısın, Düşüncelisin, Naziksin, Son Derece Samimi Ve Sıcak Kanlısın. Kısaca Damla'nın da Söylediği Gibi 'Cansın' :R Kalp Güzelliğin Zaten En Üst Seviyede.. Senin Değerin Birkaç Kelime ile Anlatılmaz.
Umarım En Az Yüreğinin Güzelliği Kadar Güzel Bir Yaşamın Olur. Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle Gizem'cim İyiki Seni Tanımışım Diyorum. Her Zaman Seviliyorsun Ve Sevileceksin :50: :106:
canım benım sagol guzel yorum için :50:Çokk tatLı ptırcık fıstıkk meLek saymaymm daha çok seviLiosnnn ama mükemmeL birisin meLeğim :50:
tanımasamda konuşmalarından tatlı biri olduğu belli : ) ,en azından ağır biri. umarım tercihlerinin sonuçları güzel olur yerleşirsin ( :
Olgunsun
Her Zaman Söylediğim Gibi Mükemmel Bir Karaktere Ve Tertemiz Bir Kişiliğe Sahipsin. Kibarsın, Anlayışlısın, Düşüncelisin, Naziksin, Son Derece Samimi Ve Sıcak Kanlısın. Kısaca Damla'nın da Söylediği Gibi 'Cansın' :R Kalp Güzelliğin Zaten En Üst Seviyede.. Senin Değerin Birkaç Kelime ile Anlatılmaz.
Umarım En Az Yüreğinin Güzelliği Kadar Güzel Bir Yaşamın Olur. Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle Gizem'cim İyiki Seni Tanımışım Diyorum. Her Zaman Seviliyorsun Ve Sevileceksin :50: :106:
sennn mi
cok sempatik, sevecen ve sicakkanLisin.
yeni taniyorum ama sanki daha onceden taniyormus gibiyim..
babana ve aiLene oLan düskünLügün cok sevindirici..
hayatinin her aLaninda basariLi oLman diLegiyLe canim
Muhabbet edilecek biri,sempatik,açık sözlü sanki birazda xD
Volli
volli ile yeni tanıştık tam bir robot hastası anladığım kadarıyla ..
yeni tanışmamıza ragmen gayet sıcakkanlı ve hanımefendı
Çok severiim
waLL~é ;
-Adını da kendi gibi hoş (Adaş olmamızla alakası yok p)
-Aktif
-Neşeli
-Canayakın
-Sevimli
-Komik
-Tatlı
-Anladığım kadarıyla babasına aşık
bir prensesimiz, seni öyle bilirim :R
Pek konuşmasakta uysal birisin, tatlısın :R Facebooktan silme sebebini her ne kadar anlamasamda severim seni :H
Çok iyi birisi, iyiki tanıştım diyeceğim bir kişi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.