Beni Nasıl Bilirsiniz - ÖzkaN -

---> Beni Nasıl Bilirsiniz - OzkaN -

Disiplinli,

İşini En iyi Şekilde Yapan.

Üyelerine Değer Veren.

Biraz kızgın ama çok iyi birisin.

Seviyorum seni

yorum yazamam..
çünkü bütün kelimeler harfler yorumlar yetersiz kalır..
başarılarını daim olmasını dilerim..

yorum yazamam..
çünkü bütün kelimeler harfler yorumlar yetersiz kalır..
başarılarını daim olmasını dilerim..

Canım Benım Cok tesekkur ederım.. herzaman olan bu saygın ve ılgın benı mutlu edıyor sende cok ıyı bırısın cok tesekkur ederım ..

Ozkan icin dicek cok sey yok aslinda cunku öz bir insan.
en azindan ben onu tanidim taniyali hep öyleydi.

en belirgin özelligi cok kararli.
birseye karar vermisse ama diyip kararini degistirmeyenlerden.
dengesiz biri degil,veya öyle olsa bile bana yansitmadi hic.

belki beni kardesi olarak falan gormuyordur, ki bende onu abi olarak gormuyorum iyi biri, sevdigim biri, yuzundeki gulusu hosuma giden biri.

zeki birimi bilmiyorum ama zekidir, ama zeki olmaklada bitmiyor ozkan sadece cin. yani herseyin farkinda . saf biri degil.

ozkanin sevenleri coktur ama ozkan herkesi dostu veya kardesi yapmaz bunuda biliyorum.

ozkan geyik yapan biri degildir, yapsada 5 dklik yapar, cidden yasini yasayan ve olgun davranan nadir erkeklerden.
herzaman ciddi,saygiliydi. ( sinirli degilken )

yani soliceklerim bu kadar, iste dedigim gibi öz bir insan.

belki o beni artik sizin gibi sevmiyor veya hic sevmedi vs ama 2007'den beri git gellerle hayatimda olan biri, saygi duyuorum her daim. :)

oldukça ciddi,biraz yargısız infaz yapıyor :) Olsun böyle bir forum vartettiğiniz için teşekkürler diyorum

Tekrar yazıyorum ama olsun..
Forumu az çok anlayan herkes kurabilir ama bir forum ailesi kurmak her yiğidin harcı değil.Bu yüzden dolayı sana teşekkür ediyor ve hayatta başarılarının devamını diliyorum.

Ozkan icin dicek cok sey yok aslinda cunku öz bir insan.
en azindan ben onu tanidim taniyali hep öyleydi.

en belirgin özelligi cok kararli.
birseye karar vermisse ama diyip kararini degistirmeyenlerden.
dengesiz biri degil,veya öyle olsa bile bana yansitmadi hic.

belki beni kardesi olarak falan gormuyordur, ki bende onu abi olarak gormuyorum iyi biri, sevdigim biri, yuzundeki gulusu hosuma giden biri.

zeki birimi bilmiyorum ama zekidir, ama zeki olmaklada bitmiyor ozkan sadece cin. yani herseyin farkinda . saf biri degil.

ozkanin sevenleri coktur ama ozkan herkesi dostu veya kardesi yapmaz bunuda biliyorum.

ozkan geyik yapan biri degildir, yapsada 5 dklik yapar, cidden yasini yasayan ve olgun davranan nadir erkeklerden.
herzaman ciddi,saygiliydi. ( sinirli degilken )

yani soliceklerim bu kadar, iste dedigim gibi öz bir insan.

belki o beni artik sizin gibi sevmiyor veya hic sevmedi vs ama 2007'den beri git gellerle hayatimda olan biri, saygi duyuorum her daim. :)

Oy Oy Canım Benim..
Nasılda Tanırmıs beni.. :)
Çok tesekkur ederım benı yorumladıgın ve tanımayanlarada yardımcı oldugun ıcın.

senı sanal gormedım hıc gormuyorumda hem ızmırlısın hem forumumun uyesısın hem dostum hem arkadadasım hem kankam hem canım herseyımsın
uzakta olsanda aklımdasın sagol yorumların ıcın melıscım. gorusmek uzere.

Sağol.

oldukça ciddi,biraz yargısız infaz yapıyor :) Olsun böyle bir forum vartettiğiniz için teşekkürler diyorum

Yargısız ınfaz yapmam ben . tecrubelerıme dayanırım. bazen 6. hıs kullanırım ama bundada hıc yanılmadım yanılmam :) rıca ederım umarım herzaman var olsun boyle bır forumda.... :)

Tekrar yazıyorum ama olsun..
Forumu az çok anlayan herkes kurabilir ama bir forum ailesi kurmak her yiğidin harcı değil.Bu yüzden dolayı sana teşekkür ediyor ve hayatta başarılarının devamını diliyorum.

Tesekkur ederım renkdas hemşo ve guzel ızmırın guzel ınsanı. sanada basarılar.

Takip Ettiğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Biraz Ciddi Ve Otoriter Birisin Sanırım. Aynı Zaman Çok Kararlısın. Forum Hakkında Birçok Soruna Çabuk Ve Kolayca Çözüm Bulabiliyorsun. Oldukça Bilgili, Kültürlü Ve Zeki Birisin. :) Ayrıca Forum'un Kurucusu Olman Sebebiyle Böylesine İyi Ve Güzel İnsanların Bir Araya Gelmesine Vesile Olmuşsun. Ne Mutlu Sana :)

Dilerim Hayatında Herşey Gönlünce Olur.. Sevgi Ve Saygılarımla :)

ozkannnnnnnnnnnnn

:M

beni siyaha boyarsann yaparim yorumumu :M :ppppppppppp

neyse dayanamicamm yazicammmm\

ilk geldigim gunden beri OZkan :

Sinirli, Sert, Asaabiii, bana kizan :D, benimde ona :ppp ama yalan yok oldugu yerdede HAKLI

Sen benim deli meli ozkan abim sin iste :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Seviliyorsun sevenlerin var nedim ALLAH hersey gonlune gore versin insallah

Sezen,

Bu forumun kurucusu;iyiki de kurmuşsunuz.
Disiplinli.
Ayrıca avatardaki sizseniz gerçekten çok yakışıklısınız.biraz kilolusunuz ama bu forumun en degerlilerindesiniz bilirim.

Takip Ettiğim Ve Gördüğüm Kadarıyla Biraz Ciddi Ve Otoriter Birisin Sanırım. Aynı Zaman Çok Kararlısın. Forum Hakkında Birçok Soruna Çabuk Ve Kolayca Çözüm Bulabiliyorsun. Oldukça Bilgili, Kültürlü Ve Zeki Birisin. :) Ayrıca Forum'un Kurucusu Olman Sebebiyle Böylesine İyi Ve Güzel İnsanların Bir Araya Gelmesine Vesile Olmuşsun. Ne Mutlu Sana :)

Dilerim Hayatında Herşey Gönlünce Olur.. Sevgi Ve Saygılarımla :)

Çok Teşekkür ederim. bu tarz yorumları aldıkca. bırkez daha gurur duyuyorum bu siteyi kurdugum ıcın. tesekkurler:106:

ozkannnnnnnnnnnnn

:M

beni siyaha boyarsann yaparim yorumumu :M :ppppppppppp

cok gec sanırım senı griye boyamıslar kuzum :eek::67:

neyse dayanamicamm yazicammmm\

ilk geldigim gunden beri OZkan :

Sinirli, Sert, Asaabiii, bana kizan :D, benimde ona :ppp ama yalan yok oldugu yerdede HAKLI

Sen benim deli meli ozkan abim sin iste :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Seviliyorsun sevenlerin var nedim ALLAH hersey gonlune gore versin insallah

Sezen,

sağol kuzum :eek: :106:

Bu forumun kurucusu;iyiki de kurmuşsunuz.
Disiplinli.
Ayrıca avatardaki sizseniz gerçekten çok yakışıklısınız.biraz kilolusunuz ama bu forumun en degerlilerindesiniz bilirim.

Mersi, evet bendim. dıkkate alacagım diyet falan..
teşekkürler yorumunuz ıcın kalbınızın guzellıgı ;):106:

ahh canim..senin bir tusuna bakar geri griyi alipda siyaha boyamak :)))

rica ederim her zaman :)

Özkan...ciddi , çok uzun konuşmayı sevmeyen,çok konuşanlarıda sevmezz ( benim gibi xD) arada sinirli ,ukala gibi görünüp ama aslında pamuk gibi bi kalbi olan insan..[MENTION=25800]özkan[/MENTION]a kendinizi sevdirirseniz sizin için herşeyi yapar..madi manevi ama ona önce guven vermelisiniz..eger size guvenmiyorsa agzınızla kuş tutsanız faydası yok...gerçekçidir fazla hayal kurmaz, kararlıdır , bişeyi istiyorsa peşinden koşar...aslında duygusal bence sadece belli etmiyor...hı bide karizmasi cizilmesin diye cok ugraşıyor) bene cizmek için ugraşıyorum xD hadi bakalım...
arada didişsekte Seviliyorsun sandıgından da çok...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri