Beni Nasıl Bilirsiniz - ÖzkaN -

---> Beni Nasıl Bilirsiniz - ÖzkaN -

Düşlerforumdaki çabalarını takdir ettiğim,başladığı işin sonunu getirmeden bırakmayan ve iddialı bir insandır.
Bu açıdan düşünürsek Düşler Forum daha yıllarca aktif olarak,yenilikleri ile devam edecektir.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Cevap: ---> Beni Nasıl Bilirsiniz - ÖzkaN -

Çok çalışkan.

teşekkür ederimm :eek:

Düşlerforumdaki çabalarını takdir ettiğim,başladığı işin sonunu getirmeden bırakmayan ve iddialı bir insandır.
Bu açıdan düşünürsek Düşler Forum daha yıllarca aktif olarak,yenilikleri ile devam edecektir.
Başarılarınızın devamını dilerim.

teşekkür ederim, sizin gibi saygın birinden bunları duymak beni onurlandırdı ;).. hep birlikte daha güzel günlere inş.. ve yakın dostlarım iyi bilir "başladığı işin sonunu getirmeden bırakmayan ve iddialı bir insandır" bunu güzel söylediniz.. :) .. mersi.

Övdün mü, gömdün mü anlamadım ama sağol [MENTION=25600]duygusuz[/MENTION]. ayrıca tebrik ediyorum bunca yıl ve bunca bana rağmen hala aktif üyelerimiz içinde olduğun için..

forum yemini mi ettin kız :)

---> Cevap: Beni Nasıl Bilirsiniz - ÖzkaN -

Övdün mü, gömdün mü anlamadım ama sağol [MENTION=25600]duygusuz[/MENTION]. ayrıca tebrik ediyorum bunca yıl ve bunca bana rağmen hala aktif üyelerimiz içinde olduğun için..

forum yemini mi ettin kız :)
Agresif hatta biraz deli [emoji3]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri