Beni Nasil Bilirsiniz ~ Nuyageva

---> Beni Nasil Bilirsiniz ~ Nuyageva

edit

Son düzenleme:

Sıcak kanlı , Sempatik , Hanımcık Bir Üye :R

Başarılı bir moderatörsün, foruma katkılarına teşekkür ederim ilk olarak. Sempatik, temiz kalpli bir insansın. Sevdirdin kendini. Umarım daimi olursun. :R

Sıcak kanlı , Sempatik , Hanımcık Bir Üye :R

Allah razi olsun .) Güzel bakmissin ki öyle görmüssün .)

hıc konusmadık nedense :D
tanısmak dılegıyle :D

Haftanin konugu iken ben bi siftah yaptik ama orda kaldi. .)

Başarılı bir moderatörsün, foruma katkılarına teşekkür ederim ilk olarak. Sempatik, temiz kalpli bir insansın. Sevdirdin kendini. Umarım daimi olursun. :R

Tesekkür ederim kardesim .)Senin icin düsündüklerimi sen bana yazmissin. .) Daimi olucam gibi gibi .)

sempatik yüreği temiz saf kalbi çok büyük inatçı biraz keciligi var xD

sıcak kanlı neşeli iyi biri anlatacak daha çok şey varda kelime buna yetmiyor kisacasi

Yeşilim pamuk kalplim severim ki seni pek çok :)

Saatlerce sıcacık sohbet ettiğim bitaneciğim :) güler yüzlü mavi gözlü arkadaşım benim

Daha ara ara yazarım buralara

sempatik yüreği temiz saf kalbi çok büyük inatçı biraz keciligi var xD

sıcak kanlı neşeli iyi biri anlatacak daha çok şey varda kelime buna yetmiyor kisacasi

Tesekkür ederim.

Hayırlı olsun : )

Tesekkür ederim .)

Yeşilim pamuk kalplim severim ki seni pek çok :)

Saatlerce sıcacık sohbet ettiğim bitaneciğim :) güler yüzlü mavi gözlü arkadaşım benim

Daha ara ara yazarım buralara

En kisa zamanda yine görüselim .)İcten kuzum.Cok cok sevdim seni .)İyi ki gelmisim forumada seninle görüsmek nasip olmus .)

Bebişim duygularımız karşılıklı evet en kısa zamanda görüşelim tekrar dedikoduya kaldığı yerden devam ederiz :D :D :D

Zeki
Olgun
düşünceli
anlayışlı
istikrarlı
mesafeli
sempatik
hayvansever
pozitif enerjili
arkadaşlarına değer verir
karakterli
harbi
Mavi gözlü
sporcu
duygusal
tatlı sert
kararlı
espirili
yazar
cana yakın
ağırbaşlı

hissiyatlarım bu yönde ben sizi şimdilik böyle biliyorum bayan

Allah razi olsun .) Koltuklarim kabardi .) ) Güzel bakip,güzel gören arkadaslarima tesekkür ediyorum .)

Neden bilmiorum ama ilk gordugum an kanim isindi sana...
Sicak kanli zeki tatli dilli espirik bi kizin canim seviorum seni...
Tek gözüm .)
Unutmadan piskopatlikda uztune de yok xD
Muhabbetin cok hos ayni sen gibi :))

Neden bilmiorum ama ilk gordugum an kanim isindi sana...
Sicak kanli zeki tatli dilli espirik bi kizin canim seviorum seni...
Tek gözüm .)
Unutmadan piskopatlikda uztune de yok xD
Muhabbetin cok hos ayni sen gibi :))

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] 'mla bulustgumuzda kulaklarini cinlatmistim.Seviyorum kizim seni .)Foruma ilk geldigimde senle kaynastim aniden .)Belkide kalmama sen sebep oldun o zaman .)İlk gözagrimsin .)İhmal etsende buara ve psikopatlikta benimle yarissanda,gözüm seni arasada seviliyorsun bilesin .)Tesekkür ederim minnakinda selami var :p .))

[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] 'mla bulustgumuzda kulaklarini cinlatmistim.Seviyorum kizim seni .)Foruma ilk geldigimde senle kaynastim aniden .)Belkide kalmama sen sebep oldun o zaman .)İlk gözagrimsin .)İhmal etsende buara ve psikopatlikta benimle yarissanda,gözüm seni arasada seviliyorsun bilesin .)Tesekkür ederim minnakinda selami var :p .))

Off sorma 5 dk oturcak vaktim yok bu siralar anca cebten 2 dk girip ne var ne yok diye baka biliorum...bende bagsen diorum evde olsam foruma girsem nuyagevayla takilsam diorum :)) foruma girdigimde online misin diye bakiorum dusun halimi :))) ama ozaman gelecek yavrum...

Off sorma 5 dk oturcak vaktim yok bu siralar anca cebten 2 dk girip ne var ne yok diye baka biliorum...bende bagsen diorum evde olsam foruma girsem nuyagevayla takilsam diorum :)) foruma girdigimde online misin diye bakiorum dusun halimi :))) ama ozaman gelecek yavrum...

Canimin icisi .) Bayiliyorum sana benim icin ne düsünüyorsan ,bende aynisini senin icin düsünüyorum :$ Pijamalim ve sen benim icin cok degerlisiniz.Babannem cene kaslarina antrenman yaptiriyor .)) Buaralar sık hastalaniyor ama atlatiyoruz elhamdulillah... Kalbi güzeliö yazini simdi gördüm Allah razi olsun .) Seni hep ay laf yu .)

Canimin icisi .) Bayiliyorum sana benim icin ne düsünüyorsan ,bende aynisini senin icin düsünüyorum :$ Pijamalim ve sen benim icin cok degerlisiniz.Babannem cene kaslarina antrenman yaptiriyor .)) Buaralar sık hastalaniyor ama atlatiyoruz elhamdulillah... Kalbi güzeliö yazini simdi gördüm Allah razi olsun .) Seni hep ay laf yu .)

Allah sifa versin canim uzun omurler hayirli omurler versin...

Babaanneye soyle.. ellerinden opuyorum...

Seni seviorum...

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers vozol 20000
Geri