![]() |
![]() |
Sıcak kanlı , Sempatik , Hanımcık Bir Üye :R
hıc konusmadık nedense![]()
tanısmak dılegıyle![]()
Başarılı bir moderatörsün, foruma katkılarına teşekkür ederim ilk olarak. Sempatik, temiz kalpli bir insansın. Sevdirdin kendini. Umarım daimi olursun. :R
sempatik yüreği temiz saf kalbi çok büyük inatçı biraz keciligi var xD
sıcak kanlı neşeli iyi biri anlatacak daha çok şey varda kelime buna yetmiyor kisacasi
Hayırlı olsun : )
Yeşilim pamuk kalplim severim ki seni pek çok
Saatlerce sıcacık sohbet ettiğim bitaneciğimgüler yüzlü mavi gözlü arkadaşım benim
Daha ara ara yazarım buralara
Bebişim duygularımız karşılıklı evet en kısa zamanda görüşelim tekrar dedikoduya kaldığı yerden devam ederiz![]()
![]()
![]()
Neden bilmiorum ama ilk gordugum an kanim isindi sana...
Sicak kanli zeki tatli dilli espirik bi kizin canim seviorum seni...
Tek gözüm .)
Unutmadan piskopatlikda uztune de yok xD
Muhabbetin cok hos ayni sen gibi)
[MENTION=43839]pijamalı_tosba[/MENTION] 'mla bulustgumuzda kulaklarini cinlatmistim.Seviyorum kizim seni .)Foruma ilk geldigimde senle kaynastim aniden .)Belkide kalmama sen sebep oldun o zaman .)İlk gözagrimsin .)İhmal etsende buara ve psikopatlikta benimle yarissanda,gözüm seni arasada seviliyorsun bilesin .)Tesekkür ederim minnakinda selami var.))
Off sorma 5 dk oturcak vaktim yok bu siralar anca cebten 2 dk girip ne var ne yok diye baka biliorum...bende bagsen diorum evde olsam foruma girsem nuyagevayla takilsam diorum) foruma girdigimde online misin diye bakiorum dusun halimi
)) ama ozaman gelecek yavrum...
Babaannen nasil?
Canimin icisi .) Bayiliyorum sana benim icin ne düsünüyorsan ,bende aynisini senin icin düsünüyorum :$ Pijamalim ve sen benim icin cok degerlisiniz.Babannem cene kaslarina antrenman yaptiriyor .)) Buaralar sık hastalaniyor ama atlatiyoruz elhamdulillah... Kalbi güzeliö yazini simdi gördüm Allah razi olsun .) Seni hep ay laf yu .)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.