Beni Nasıl Bilirsiniz? * Nisa35

İskelet1

Bayan Üye
YorumLar için şimdiden teşekkürler
smiley9.gif
.

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? * Nisa35

Çok Fazla Tanımıyorum Ama , Hanımcık Cici Bici Bir Bayana Benziyorsun , Sakin , Uyumlu Birisin . :) tanıdıkça yazarım inşallah

Sessiz , Sakin , Gizemli , Tatlı ...

Şimdilik bukadar.. (;

Şiir sever, Aşk sözleri sever, Anlamlı sözler sever. Vb. : )

Ekseriya, sessiz ve seviyeli biri olarak görüyorum seni.

oyunlarda görüyorum seni cogu zaman..kibar sessiz sakin sevimli bir kızsın ilk izlenimlerim böyle... daha çok tanıdıkca üzerine ilave ederim)

Yerini bilen , sakin , sabırlı , hatalardan çabuk dönmeyi beceren , göründüğüne göre güçlü , iyi birisin :) muhabbetimiz olmadı bile ama gördüklerime göre düşüncelerim bunlar , tanışma fırsatımız olur umarım ve daha emin şekilde üstüne ekleme yaparak düşüncelerimi söyleyebiliririm tekrar :)

Yerini bilen , sakin , sabırlı , hatalardan çabuk dönmeyi beceren , göründüğüne göre güçlü , iyi birisin :) muhabbetimiz olmadı bile ama gördüklerime göre düşüncelerim bunlar , tanışma fırsatımız olur umarım ve daha emin şekilde üstüne ekleme yaparak düşüncelerimi söyleyebiliririm tekrar :)

Teşekkür ederim Gözde mutlaka tanısma fırsatımız olur ozamn tekrardan beklerim ; tekrardan tsk :)

Gördüğüme göre yeri geldiğinde kendine güvenen yeri geldiğinde mütevazi olmasını bilen,sınırlarını bilen birisin :)

tam olarak tanisma firsati bulamadik ama guzel konulara deginiyorsun .

İyi NiyetLi , Sevecen , Sıcak KanLı Ama GıcıkLığı Yüzünden Daha FazLa Tanıma Fırsatımız oLmadı xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri