Beni Nasıl Bilirsiniz ? ` nazLı ..

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ` nazLı ..

Forum içerisinde kusurunu gormediğim kişilerin başındasın.

Sevindim bak şimdi :Ü Teşekkür mü etsem bilemedim neyse yorum yaptığın için teşekkür ederim o zaman :pp

Tam bir hanımefendi, kişiliği tam oturmuş biri. Herşey gönlünce olsun. :)

Oyy çok teşekkür ederim :Ü Seviliyorsun Alicim, senin de herşey gönlünce olsun :Ü

nazli kiz..seninle daha tanismadik..muhbaet edemedik...ama sakinsin, guzelsin ozelsin bence :) bayraminida kutluyorum ve insallah en kisa zamanda seninle tanisirim.. hayatinda hersey istedigin seyler olsun.

sevgiler.

Ben de senin bayramını kutluyorum canım benim :Ü Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için İnşAllah en kısa zamanda daha yakından tanışırız :Ü

oy oy kimler burdaymış :p

Nazlı iyidir ya .. baya eski tanışmışlığımız vardır .. reelden tanışma fırsatımız olmasada iyi tanıdık birbirimizi :)

hadi kendine çok iyi bak arada uğruyorum :p haha

[MENTION=22300]` nazLı ..[/MENTION]
Kayıplarda biliriz
Nerelerdesin nazlımm zaten konuşamıyorduk şimdi hiç görmüyorum seni
Bir haberini alsaydık :)

Ayyy tahmin etmiştim zaten xD
Nasıl geçti bari iyi geçmiştir eminim xD
Benim de son ya bu yıl kurtuldum say
Konuşsak bunu xD :eda:
Vizeler kadar iyi geçmese de iyiydi Allaha şükür :Ü
Tabi ki konuşalım bu konuyu, ne güzel kurtuluyosun sen şanslısın Aslım darısı da bana İnşAllah :eda:

sitedeki durusun cok guzel .. bılmeyenler soguk sanabılır :) cok olmasada azcık bı muhabetımız oldu :) daha coook tanısmak ıstedıklerımdensın :)

sitedeki durusun cok guzel .. bılmeyenler soguk sanabılır :) cok olmasada azcık bı muhabetımız oldu :) daha coook tanısmak ıstedıklerımdensın :)
Çok teşekkür ederim ama dediğin gibi asla soğuk biri değilim daha çok aktif olsam var yaa tozunu attırırım buranın xD Eskiler iyi bilir xD
Bu arada forumda en samimi, en doğal bulduğum üye sensin ve ben de seni daha çoook yakından tanımak isterim :Ü

Çok teşekkür ederim ama dediğin gibi asla soğuk biri değilim daha çok aktif olsam var yaa tozunu attırırım buranın xD Eskiler iyi bilir xD
Bu arada forumda en samimi, en doğal bulduğum üye sensin ve ben de seni daha çoook yakından tanımak isterim :Ü

ınsallah bı gun uzun uzun konusurs :eda:

Tekrar Selam. Yine ben :H Eğer bir ****lük yapmadıysam en son aramız iyi diye biliyorum o yüzden bu yüzü kullanarak yazıyım dedim. Hemde doğum günümde he :H

Forumda ciddi anlamda takiplediğim kişilerdendin. Hala da öyle. Sadece bakış açım değişti o kadar : ) Bir zamanlar çeşitli sıkıntılar "yaşatmış" birisi olsamda aslında ne kadar yapmak istemediğimide biliyorsundur diye umuyorum. Sevgilinin olmasına ve mutlu olmana açıkçası çok sevindim. Mutlu olmayı fazlasıyla hakeden birisin. Çok ama çok temiz kalplisin. Bu yüzden o arkadaş çok şanslı. Umarım değerini bilir, ki biliyordur diye umuyorum. Onun dışında çok uysalsın. Benim gibi herşeye maydonoz olmazsın. Akıllısın fazlasıyla. En önemliside benim için arkadaş anlamında çok farklısın. Bazı şeyleri aştığımı görmüşsündür ondan dolayı rahat olabilirsin xD

Hayatta her zaman mutlu olman dileklerimle .. : )

Bu arada benim yaşımı hesaplama konusunda her zaman itirazda bulunurdun şimdi ben kaç yaşında oluyorum onuda söylersen sevinirim xD

Nazli, aktif oldugun zamanlar takip ettigim olgun ve akilli buldugum kisilerdensin.
Bir olayda beni anlayan tek kisi sendin. Banlandigim olayda.
Sen daha SIK forumda gormek istedigim birisin.

Gülmeyin ama yorumlarınızı şu an gördüm xD Daha çok aktif olmalıyım forumda :M Neyse gecikmeli bir şekilde ikinize de teşekkürlerimi sunarım :Ü

Geçmişteki Bir Kaç Hatasını Saymazsak ( Hatasız Kul Olmaz )

Çizgisini Bozmayan Nadir Bayanlardan Birisidir.

Severim Kendilerini.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri