REiSS
Kayıtlı Üye
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? ` nazLı ..
Birşey Yapmadım. Sadece Elimden Geldiği Kadar Seni Anlatmaya Çalıştım. Kelimeler Yetersiz Kaldı Ama Sen O Sözlerden Çok Daha Fazlasını Hakediyorsun Nazlı Buna Emin Olmanı İsterim.. Ayrıca Bunlar Yalnızca Düşünceden İbaret Değil..
Senin, Benim Hakkımda Söylediklerin, Düşündüklerin de Beni Fazlasıyla Utandırdı :$ Bu Sözler Karşısında Ne Söyleyeceğimi Gerçekten Bilemiyorum. Çok Teşekkür Ederim. Sen Güzel Düşündüğün İçin Güzel Görüyorsun. Hayatta Tüm Güzelliklerin Seni Bulması Dileğiyle... Herşeyin En Güzelini Ve En Özelini Hakediyorsun Her Daim.. Benim Hakkımda Düşündüklerin İçin Sana Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum.. Kalbinin Güzelliği Yeter
Saygılarımla :R
Emre naptın sen ya mahcubiyet doluyum şu an. Haketmiyorum ben bu kadar güzel düşünceleri.
Bunlar senin yüreğinin güzelliği başka bişey değil. Senin konuna ben de yazmak istiyordum fakat açmamışsın sanırım..
Bu forumda 'adam gibi adam' kelimesini bir tek sana kullandım şimdi bu kelimeyi ne kadar hak ettiğini daha iyi anlıyorum
Tekrar söylüyorum keşke bütün erkekler senin gibi olabilse..
Ben de seni iyi ki tanımışım Emrecim sen de yürekten seviliyorsun
Tanıdığıma sevindiğim ve hep daha iyi tanımak istediğim bi arkadaşımsın. Güzel düşüncelerin için tekrar tekrar teşekkür ederim :Ü
Birşey Yapmadım. Sadece Elimden Geldiği Kadar Seni Anlatmaya Çalıştım. Kelimeler Yetersiz Kaldı Ama Sen O Sözlerden Çok Daha Fazlasını Hakediyorsun Nazlı Buna Emin Olmanı İsterim.. Ayrıca Bunlar Yalnızca Düşünceden İbaret Değil..
Senin, Benim Hakkımda Söylediklerin, Düşündüklerin de Beni Fazlasıyla Utandırdı :$ Bu Sözler Karşısında Ne Söyleyeceğimi Gerçekten Bilemiyorum. Çok Teşekkür Ederim. Sen Güzel Düşündüğün İçin Güzel Görüyorsun. Hayatta Tüm Güzelliklerin Seni Bulması Dileğiyle... Herşeyin En Güzelini Ve En Özelini Hakediyorsun Her Daim.. Benim Hakkımda Düşündüklerin İçin Sana Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum.. Kalbinin Güzelliği Yeter
Saygılarımla :R