Beni Nasıl Bilirsiniz ? duygusuz

---> Beni Nasıl Bilirsiniz -'birgül-

Çalışkan, sessiz sakin forumda takılan; eski adminiçelerimizden, severim kendisini

Çalışkan, Açıksözlü, Neşeli Bir İnsansın :)
Sana Çabucak Kanım Isındı xD
Ayrıca Fanatik Galatasaraylı xD
Mükkemel Bir İnsansın :)

Hiç konuşmadık onu bırak birbirimize sanırım etiket bile yapmadık birbirimize. Ona rağmen sevdiğim bir üyesin. Açık sözlüsün sevimlisin ve eminim güzelsindir. Düşüncelerin bana çok mantıklı geliyor. Düşüncesizleri bile alt edebilirsin bence sakinliğin ya da açık sözlülüğün ile. Yolun bahtın açık olsun canım. Olur da tanışırsak yazarım daha sonralarda. Tanımadan gözlemlediklerim bu kadar :)

Akıllı , Çalışkan , Saygılı , Duruşunu Beğendiğim Düşüncelerini Önemsediğim Bir Bayandır Kendileri..

Yaşı Genç Olmasına Rağmen Belli Bir Olgunluğa Ulaşmış Karakteri Oturmuş Bir Genç Bayan :R

Her Şey Gönlünce Olsun :R

Akıllı , Çalışkan , Saygılı , Duruşunu Beğendiğim Düşüncelerini Önemsediğim Bir Bayandır Kendileri..

Yaşı Genç Olmasına Rağmen Belli Bir Olgunluğa Ulaşmış Karakteri Oturmuş Bir Genç Bayan :R

Her Şey Gönlünce Olsun :R

o güzel düşüncelerin için çokkt. ederiimm tatlımm :D
seviliyorsunnn :love3::love3::love3:

Forumun demir başlarından biri olarak bilirim :D

He bir de yeşil gözlü xD

Hiç konuşmadık onu bırak birbirimize sanırım etiket bile yapmadık birbirimize. Ona rağmen sevdiğim bir üyesin. Açık sözlüsün sevimlisin ve eminim güzelsindir. Düşüncelerin bana çok mantıklı geliyor. Düşüncesizleri bile alt edebilirsin bence sakinliğin ya da açık sözlülüğün ile. Yolun bahtın açık olsun canım. Olur da tanışırsak yazarım daha sonralarda. Tanımadan gözlemlediklerim bu kadar :)
daha yeni gördüm canım. özür dilerim.
düşüncelerin için çokk sağol seviliyorsunn :)

Forumun demir başlarından biri olarak bilirim :D

He bir de yeşil gözlü xD
şölee ollll :D
demir başı olmakkk vavvvv :D
sağolllll :D

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

birgul dusunce olarak anlasamadigim ama sevdigim biri. Surekli birilerine kizmakla mesgul bazen kimlere kiziyor merak ediyorum**aslinda ayni karakterde ama zit dusunceleri savunuyoruz. Kendime benzetiyorum bazi huylarini ornegin. Bir tartismada hic alakasi olmamasina ragmen kendince hakli buldugu kisiyi savunmasi gibi... bende dayanamiyorum dusuncemi soyluyorum. Aramizdaki fark farkli seyleri savunmamiz hep**gozu kara yaman bi kiz birgul.

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

birgul dusunce olarak anlasamadigim ama sevdigim biri. Surekli birilerine kizmakla mesgul bazen kimlere kiziyor merak ediyorum**aslinda ayni karakterde ama zit dusunceleri savunuyoruz. Kendime benzetiyorum bazi huylarini ornegin. Bir tartismada hic alakasi olmamasina ragmen kendince hakli buldugu kisiyi savunmasi gibi... bende dayanamiyorum dusuncemi soyluyorum. Aramizdaki fark farkli seyleri savunmamiz hep**gozu kara yaman bi kiz birgul.

aablammmmmm sağolllllll :)
:50: :50: :50: :105:

Birgüüülüm :D seni Güllaç kadar tatlı bilirim :D
Biz sonradan kaynaştık. Bir anda yakın olduk ama devamı pek gelmedi yani daha yakın olamadık sır paylaşmak gibi, dertleşmek gibi.
Bu da iletişimimizin fazla verimli olmadığından kaynaklanıyo sanırım. Olsun biz bunuda aşabiliriz. :D
Bilmiyorum ama mesajlarından mı konularındanmı sana yakın hissediyorum kendimi.
Bu sitenin adı söylense bi yerde ilk aklıma gelebilecek kişisin eminim ki, geliyorda zaten.
Dostt dediğim insanlardan birisin sen.
Evet takımlarımız farklı olabilir :D Sen başkaa renklere ben başka renklere gönül veriyo olabilirizz
Ama şuna inanıyorum kiii Dostluğun rengi olmaz. :)

Seni çok seviyorum, iyiki buradayım , iyiki seni tanıyorum ve iyikii bu kadar samimiyiz :love3:

Herşey gönlünce olsun kardeşimm, hep mutlu ol inşallah Güllaç'ım :)

Birgüüülüm :D seni Güllaç kadar tatlı bilirim :D
Biz sonradan kaynaştık. Bir anda yakın olduk ama devamı pek gelmedi yani daha yakın olamadık sır paylaşmak gibi, dertleşmek gibi.
Bu da iletişimimizin fazla verimli olmadığından kaynaklanıyo sanırım. Olsun biz bunuda aşabiliriz. :D
Bilmiyorum ama mesajlarından mı konularındanmı sana yakın hissediyorum kendimi.
Bu sitenin adı söylense bi yerde ilk aklıma gelebilecek kişisin eminim ki, geliyorda zaten.
Dostt dediğim insanlardan birisin sen.
Evet takımlarımız farklı olabilir :D Sen başkaa renklere ben başka renklere gönül veriyo olabilirizz
Ama şuna inanıyorum kiii Dostluğun rengi olmaz. :)

Seni çok seviyorum, iyiki buradayım , iyiki seni tanıyorum ve iyikii bu kadar samimiyiz :love3:

Herşey gönlünce olsun kardeşimm, hep mutlu ol inşallah Güllaç'ım :)
varyaaaaa çokkkkkk seviliyorssssunnnn :)
oda olucak 1 hafta içinde :D (anlarsın yakında)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri