Beni Nasıl Bilirsiniz ? duygusuz

---> Beni Nasıl Bilirsiniz -'birgül-

İyi Biri , Çalışkan , Görevini Özenle Dikkatle Yapan , Yetenekli (avatar+ekart vb.)
Resimlerde Gördüğüm Kadarıyla Sempatik bir yüzü var , güzel hoş bir Genç Bayan :)

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] 'ın herkez'den ayrı yeri vardır bende 2 senedir tanışıyorum birgülle bu forumda tanıştık baştan anlaşamadık, sonra baktım anlaşmaya başladık Çok Sevindim benim o zaman parmaklarım kesilmişti 3 parmagım sürekli benle 7 parmak diye dalga gecer dururdu. Hanım efendi çok kızardım ona ama dalgasına oldugu için sesimi cıkarmazdım, Birgün ben kick boksdan dönüyorum gece mesaj attı anıl bacagımı kırdım diye bi gülme kirizi tuttu dedim içimden sen görürsün kızım hıncımı alıcam senden dedim sürekli buna tek bacak diye seslenip durdumKızdı ama benim umrumda değildi kızması bacagını kırdı diye cok kızdım ona neden dikkkat etmiyorsun fln fln diye neyse daha fazla yazmayım. birgül'ün yeri gercekten bende cok ayrıdır, onunla Kac kere sabahlara kadar mesajlastık konustuk. hatta 3 ay boyunca konusmamıstık nasıl 3 ay konusmadan dayandım anlamıs değilim neyse fazla uzatmayım

Birgülü anlatmaya kelimeler yetmez Çok iyilik sever, cana yakın,anlayışlı,akıllı,dürüst,mert birisi.

Kendisi zaten onu sevdigimi biliyor Birgül Benim canım,kardeşim,dostum hatta kardesimden de öte sevdigim kişidir.

Yeterli Herhalde bu kadar

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] 'ın herkez'den ayrı yeri vardır bende 2 senedir tanışıyorum birgülle bu forumda tanıştık baştan anlaşamadık, sonra baktım anlaşmaya başladık Çok Sevindim benim o zaman parmaklarım kesilmişti 3 parmagım sürekli benle 7 parmak diye dalga gecer dururdu. Hanım efendi çok kızardım ona ama dalgasına oldugu için sesimi cıkarmazdım, Birgün ben kick boksdan dönüyorum gece mesaj attı anıl bacagımı kırdım diye bi gülme kirizi tuttu dedim içimden sen görürsün kızım hıncımı alıcam senden dedim sürekli buna tek bacak diye seslenip durdumKızdı ama benim umrumda değildi kızması bacagını kırdı diye cok kızdım ona neden dikkkat etmiyorsun fln fln diye neyse daha fazla yazmayım. birgül'ün yeri gercekten bende cok ayrıdır, onunla Kac kere sabahlara kadar mesajlastık konustuk. hatta 3 ay boyunca konusmamıstık nasıl 3 ay konusmadan dayandım anlamıs değilim neyse fazla uzatmayım

Birgülü anlatmaya kelimeler yetmez Çok iyilik sever, cana yakın,anlayışlı,akıllı,dürüst,mert birisi.

Kendisi zaten onu sevdigimi biliyor Birgül Benim canım,kardeşim,dostum hatta kardesimden de öte sevdigim kişidir.

Yeterli Herhalde bu kadar

sağolllll kuzumm :D

Pek tanımıyorum bikaç kere konuştuk sanırsam ama sohbet sever bir arkadaşımızsın orası kesin.Onunn dışında sevecen ve cana yakınsın

Sevgili birgülcüm xD
Seni kendi zamanımdan bilirim.
O kadar foruma girerdim herkesle tanıstım ama seninle tanısma fırsatımız olmadı.
Tanımadıgım insanlara karsı iyi seyler hissetmem
Sanada pek iyi seyler hissettigim söylenemezdi
Ama sanki bisey oldu sana asırı derecede sempati duymaya basladım.
Mesajların cok icten cok samimi geliyor acıkcası :)
Tanıssak iyi arkadas oluruz diye düsünüyorum.
Seni daha yakından tanımam dilegiyle :)

Sevgili birgülcüm xD
Seni kendi zamanımdan bilirim.
O kadar foruma girerdim herkesle tanıstım ama seninle tanısma fırsatımız olmadı.
Tanımadıgım insanlara karsı iyi seyler hissetmem
Sanada pek iyi seyler hissettigim söylenemezdi
Ama sanki bisey oldu sana asırı derecede sempati duymaya basladım.
Mesajların cok icten cok samimi geliyor acıkcası :)
Tanıssak iyi arkadas oluruz diye düsünüyorum.
Seni daha yakından tanımam dilegiyle :)

sevgili nurcuğumm :)
aynı şeylerin bir başka şeklini hissediyoruz :D
tanımasamda tanısamda okuduğum mesajlarından baya hoş bir kız olduğunun izlemini edindiğim içiniçimde sna karşı sempatik duygular var ve hala barınıyorlar :)
ve eminim tanışsak ortak zevklerimiz olduğu için arkdaşlığımız güzel olur :)

en güzel dileklerimle yakında tanışmak üzere :)

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

Çalışmalırını Beğendiğim.. İyi Bıcır Bıcır Neşeli Bir Kız .. Birini Sevmezse Sevmez :)
Açık Sözlüdür BirGül .. Foruma ilk geldiğim zamanlarda Avatarlarını çok beğendiğim biriydi :)
Çalışkan Bir Kızdır BirGüL , Terbiyelidir , Saygılıdır

Öhü Öhü. :)

Seni çok gel gitli bilirim. İçinde de dışında da çok karmaşıksın. İyi kötü günlerimiz oldu ve hala birbirimiz hayatında bir yerimiz varsa bundan sonrada olacak demektir. İyi ki varsın canım :R

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

Çalışmalırını Beğendiğim.. İyi Bıcır Bıcır Neşeli Bir Kız .. Birini Sevmezse Sevmez :)
Açık Sözlüdür BirGül .. Foruma ilk geldiğim zamanlarda Avatarlarını çok beğendiğim biriydi :)
Çalışkan Bir Kızdır BirGüL , Terbiyelidir , Saygılıdır

sağollll tatlımm :D

Öhü Öhü. :)

Seni çok gel gitli bilirim. İçinde de dışında da çok karmaşıksın. İyi kötü günlerimiz oldu ve hala birbirimiz hayatında bir yerimiz varsa bundan sonrada olacak demektir. İyi ki varsın canım :R

daha çook benimle olucağınn günler var :D

Patır patır söylemekten çekinmeyen 12den vuran bir insansın :)

daha once yazmis olabilirim, tekrar etsemde sorun olmaz heralde .

yardimseversin benim ilk foto ekleme muhabbetim sayende gerceklesmismiti :D
bi ara actigim konulari cop kutusunda gorunce sana kizmistim ama snra fark ettim yapilmasi gerekiyormus:D
tatlisin avatarlarin goz zevkime hitap ediyor, ben usengecin ancak bakmakla yetiniyorum.D
eskilerden tanidigim bi kac kisiden birisin.
iyisin hossun gözüm. :D

daha once yazmis olabilirim, tekrar etsemde sorun olmaz heralde .

yardimseversin benim ilk foto ekleme muhabbetim sayende gerceklesmismiti :D
bi ara actigim konulari cop kutusunda gorunce sana kizmistim ama snra fark ettim yapilmasi gerekiyormus:D
tatlisin avatarlarin goz zevkime hitap ediyor, ben usengecin ancak bakmakla yetiniyorum.D
eskilerden tanidigim bi kac kisiden birisin.
iyisin hossun gözüm. :D

sağoll tatlımmm :D
seviliyorsunnn D:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri