Beni Nasıl Bilirsiniz? "Buğu''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Puurple''

Aşırı endişeli ve eleştirici, duygusuz ve gizleyici, detaylarda kaybolan, köle ruhlu, kararsız diye tabir edilen başak burcunun özelliklerinden gördüğüm kadarıyla eleştirici yönü tutuyor şimdilik :) birde kararsız sanırım biraz kısaca iyi biliriz iyidir :)

Duygusuz ne alaka? :M
Görebileceğin en duygulu insanlardan biriyimdir ben.
Köle Ruhluyu da anlamadım.
2 senedir şu forumdayım böylesine tanıyanını görmedim.
Hem de hemen!

Duygusuz ne alaka? :M
Görebileceğin en duygulu insanlardan biriyimdir ben.
Köle Ruhluyu da anlamadım.
2 senedir şu forumdayım böylesine tanıyanını görmedim.
Hem de hemen!

bunlar başak burcu özellikleri kızma hemen =) altı okuduysan gördüğüm kadarıyla eleştirici yönü tutuyor şimdilik yazmısım yani diğer özelliklerini onaylamadım

bunlar başak burcu özellikleri kızma hemen =) altı okuduysan gördüğüm kadarıyla eleştirici yönü tutuyor şimdilik yazmısım yani diğer özelliklerini onaylamadım

Konuya öyle bir girmişsin ki dedim ne alaka.
Başaklar duygusuz değillerdir bir kere :)

ooo kendisi oncelikle hemsım olur canım kardesim kardesim dedigim ilk insan burda
harika diyecegim bir insan agır baslı anlayıslı cana yakın bir insan mutlu olmasını istedigim biri cevaplara hazır olan bilgisi olan biri bana gore

---> Karalama Defteri #

ooo kendisi oncelikle hemsım olur canım kardesim kardesim dedigim ilk insan burda
harika diyecegim bir insan agır baslı anlayıslı cana yakın bir insan mutlu olmasını istedigim biri cevaplara hazır olan bilgisi olan biri bana gore

abim ya çok teşekkür ederim:) sende hep mutlu ol :)

biraz konuyu güncelliyelim..
Ilk baslarda cici kiz sempatik demisim..daha sonra özelliklerini saymisim Hos hic biri de yalan degil Hala ayni fikirlere sahibim hakkinda ama bir kac sey degisti sana karsi olan hislerimde..(Buraya kadar geldiginde yüregine inmesin güzel sözlere baglayacagim insallah:) evet nerde kalmistik..

mesela;ilk baslarda tanimaya calistigim arkadasimdin...ama sonra Dan sirdasim,kardesim,diger yarimim oldun adeta ..hep aradigim yarimim dostum oldun..hic Mesafeler sorun degil aramizda okadar yakinim ki sana ..yada yakinsin ki bana hic uzaktaymisiz gibi hissetmiyorum..herzaman konusabildigim fikir edinebildigim..derdim oldugunda paylasabildigim,bir gün boyu konusmazsam dünyamda bir eksiklik hissettigim biricik dostum:) sen olmasan ben nasil gülümserdim bu hayata nesemsin benim nesem :)
Iyiki hayatimdasin sanirim 2 sene dolmak üzere degil mi :)
Dilerim ki hep böyle kaliriz hep Böyle iyi geciniriz..seni cok seviyorum melegim ♥

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]'im senden bana gelse gelse sevgi dostluk gelir kötü sözler demezsin ki sen bana. Sen başkalarına benzemezsin haklı olduğum zaman haklısın dersin başkaları gibi ben haklıyım deyip arkamdan laf etmezsin. Bi hatam olunca yüzüme söylersin selin şu şöyle dersin millet gibi olmazsın sen. Onlar gibi küçük olmadığın için kalbimde büyüksün. Şu forumda değer verdiğim 2. insansın geri kalanları at çöpe :D (istisnalarda var bir iki kişi yüzünden herkese laf etmeyiz demi :R) Seviyorum seni meleğim. :Hjte7:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri