Beni Nasıl Bilirsiniz? "Buğu''

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Puurple''

iyi biliriz :D
sakin, güzel, iyi niyetli birisin :) düzeylisin, akıllısın, mantıksız boş konuşmuyorsun. sana saygı duyuyorum seni tanımak güzel ;)

iyi biliriz :D
sakin, güzel, iyi niyetli birisin :) düzeylisin, akıllısın, mantıksız boş konuşmuyorsun. sana saygı duyuyorum seni tanımak güzel ;)

Bunları duymak güzel. Boş konuşmadığım için sevilmem pek. Bu da insanların bana yaptığı kötülük sanırım. Neyse. :)

geçen haftanın üyesisin konusmadık seninle hiç . forumda olan bi sevgilin var ama o senin kadar aktif değil . forumda gördüğüm kadaryla iyi birisisin . bi ara konusup tanısalım :D

geçen haftanın üyesisin konusmadık seninle hiç . forumda olan bi sevgilin var ama o senin kadar aktif değil . forumda gördüğüm kadaryla iyi birisisin . bi ara konusup tanısalım :D

Evet vardı önceden.
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Tanışırız bir ara. :) Bu arada senin yaşını küçük zannediyordum yani forumdakilere göre küçük zannediyordum ben küçük kaldım. Onu da belirtmek istedim. :)

Son düzenleme:

Bilen biliyor bilmeyen de laf edip anlamıyorum sanıyor. Garip.

:)

Konusmusluğumuz olmasa da; konulardan baktığım kadarıyla, kitap tutkunu, iyi, saf bir kızsın. :R

Doğru düzgün sohbet etmişliğimiz yok ama severiz birbirimizi xD
'Konuşmadık' demekten bıktım artık bir gün konuşalım xD

İsim olarak tanımıyorum hakkında fazla bir şey de bilmiyorum fakat;gözlemlediğim kadarıyla görüşlerimizin hemen hemen aynı olduğu , kültürlü , kitap okumasını çok seven , bununla kalmayıp insanlara kitap okumasını sevdirmeye çalışan birisin :)

[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] ilginçlikte sınır tanımıyoruz xD konuşmuşluğumuz yok evet ama severiz xD Haklısın. Aynı şeyleri düşündüğüm zıt olmadığım insanlarla iyi konuşurum. Konuşuruz bir ara. :)

[MENTION=160339]Ariana[/MENTION] evet kitap tutkunuyum 3 günde 3 roman bitirmişliğim var. :) Foruma bakmadığım sürelerde genelde kitap okurum. :)

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ismim Selin xD memnun oldum. :) Kimseye zorla kitap okumayı sev diyemem. Demem de. :) O başlı başına bir dünya. :) Diğer Emre arkadaşıma dediğim gibi aynı şeyleri düşündüğüm insanlarla iyi anlaşırım. :) Düşüncelerin için teşekkürler. :)

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] ismim Selin xD memnun oldum. :) Kimseye zorla kitap okumayı sev diyemem. Demem de. :) O başlı başına bir dünya. :) Diğer Emre arkadaşıma dediğim gibi aynı şeyleri düşündüğüm insanlarla iyi anlaşırım. :) Düşüncelerin için teşekkürler. :)

Bende memnun oldum Selin,:) rica ederim.

Tatli
Cici
Güzel
Hanimefendi
Anlayisli
Düsünceli
Terbiyeli
Kitap kurdu
Atatürkcü
Temiz Kalpli
Sevecen
Sicak kanli
Yardimsever
mor hayrani
Ankara´li
Arkadas canlisi
Fanatik Galatasaray´li
Ecem´i seviyor ♥
:)

Iyiki varsin Canim Dostum

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canım benim ya :) çok seviyorum seni çok çok. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri