ashli
Bayan Üye
---> Beni Nasıl Bilirsiniz 'ashli'
Teşekkür ederim :106:Senni bitanecik bilirim.
![]() |
![]() |
Teşekkür ederim :106:Senni bitanecik bilirim.
Gurur duydum teşekkür ederimForuma gelince ilk görmek istediğim kişi)
![]()
Öleyimdir :11:Aşırı Yardım Sever :R
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler :106:Forumun nadide çiçeği..Kültürü ve kibarlığı ile
en sevdiklerimden
Gittiğinize de en çok ben üzülmüşümdür xDForumdan gidip kalmak arasında her gün düşüncem gidip gelirken,bilin ki ilk sizdiniz burada tutan..Ve bilin ki hiç unutulmayacaksınız..
![]()
Teşekkür ediyorum :106:Yardim sever caliskan sevecen![]()
Zamanla bilirsin xDkımı nasıl bılcemı sasırdım![]()
İngilizce başa bela yaa bende unutuyorum zamanla bilmek bişi değil bir de bildiğini akılda tutmak var xDİngilizcen çok iyi diye kıskanıyorum seni Aslıııı.
Hep ingilizcem iyi olsun istemişimdir ama hiçbir çalışmam sonuç vermemiştir. Bildiğin 3 senelik bir kurs geçmişim var yani. Ama olmayınca olmuyor işte.
Forumda sevilen birisin. Benimde sevdiğim birisin haliyle. Öyle çok içli dışlı değiliz ama gördüğünde halimi hatrımı soran nadir kişilerdensin.
Hatta tek kişisin diyebilirim
Espiri anlayışını kendime yakın bulduğum insanlardansın.
Hoşsun , tatlısın falan filan.
İyi ki de varsın diyerek sözlerime son veriyorum.
Kalbin kadar temiz bu sayfayı bana ayırdğın için teşekkür ederimmp
İngilizce başa bela yaa bende unutuyorum zamanla bilmek bişi değil bir de bildiğini akılda tutmak var xD
Evet seni görememiştim uzun zaman buğraya sormuştum hatırladımp
Çok eskiden avatarında kendi resmini kullanmıştın biraz kendime benzettim seni o zamandan beri yakın görmüşümdürp
Teşekkür ediyorum cansu güzel düşüncelerin için yeniden burda gördüğüme de sevindim :106:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.