Beni Nasıl Bilirsiniz 'ashli'

---> Beni Nasıl Bilirsiniz 'ashli'

Foruma gelince ilk görmek istediğim kişi:))

giflbdm37qi7.gif

Sohbet oluyo adminim başka bir platformda tartışırız bu konuyu xD

Forumdan gidip kalmak arasında her gün düşüncem gidip gelirken,bilin ki ilk sizdiniz burada tutan..Ve bilin ki hiç unutulmayacaksınız..

Buket_Gl.jpg

Son düzenleme:

Forumdan gidip kalmak arasında her gün düşüncem gidip gelirken,bilin ki ilk sizdiniz burada tutan..Ve bilin ki hiç unutulmayacaksınız..

Buket_Gl.jpg
Gittiğinize de en çok ben üzülmüşümdür xD
Burda olduğunuz için mutluyum kalmanızda etkim varsa daha da mutlu oldum
Teşekkür ederim samimi düşünceleriniz ve harika çiçekler için
:106:

İngilizcen çok iyi diye kıskanıyorum seni Aslıııı.
Hep ingilizcem iyi olsun istemişimdir ama hiçbir çalışmam sonuç vermemiştir. Bildiğin 3 senelik bir kurs geçmişim var yani. Ama olmayınca olmuyor işte.
Forumda sevilen birisin. Benimde sevdiğim birisin haliyle. Öyle çok içli dışlı değiliz ama gördüğünde halimi hatrımı soran nadir kişilerdensin.
Hatta tek kişisin diyebilirim :)
Espiri anlayışını kendime yakın bulduğum insanlardansın.
Hoşsun , tatlısın falan filan.
İyi ki de varsın diyerek sözlerime son veriyorum.
Kalbin kadar temiz bu sayfayı bana ayırdğın için teşekkür ederimm :pp

İngilizcen çok iyi diye kıskanıyorum seni Aslıııı.
Hep ingilizcem iyi olsun istemişimdir ama hiçbir çalışmam sonuç vermemiştir. Bildiğin 3 senelik bir kurs geçmişim var yani. Ama olmayınca olmuyor işte.
Forumda sevilen birisin. Benimde sevdiğim birisin haliyle. Öyle çok içli dışlı değiliz ama gördüğünde halimi hatrımı soran nadir kişilerdensin.
Hatta tek kişisin diyebilirim :)
Espiri anlayışını kendime yakın bulduğum insanlardansın.
Hoşsun , tatlısın falan filan.
İyi ki de varsın diyerek sözlerime son veriyorum.
Kalbin kadar temiz bu sayfayı bana ayırdğın için teşekkür ederimm :pp
İngilizce başa bela yaa bende unutuyorum zamanla bilmek bişi değil bir de bildiğini akılda tutmak var xD
Evet seni görememiştim uzun zaman buğraya sormuştum hatırladım :pp
Çok eskiden avatarında kendi resmini kullanmıştın biraz kendime benzettim seni o zamandan beri yakın görmüşümdür :pp
Teşekkür ediyorum cansu güzel düşüncelerin için yeniden burda gördüğüme de sevindim

İngilizce başa bela yaa bende unutuyorum zamanla bilmek bişi değil bir de bildiğini akılda tutmak var xD
Evet seni görememiştim uzun zaman buğraya sormuştum hatırladım :pp
Çok eskiden avatarında kendi resmini kullanmıştın biraz kendime benzettim seni o zamandan beri yakın görmüşümdür :pp
Teşekkür ediyorum cansu güzel düşüncelerin için yeniden burda gördüğüme de sevindim

Bende seni göreydim de kendime benzetebileydim keşke :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri