![]() |
![]() |
Seni sevmeyen yok bu forumda
Cok iyi birisin ve sempatik birisin
Fazla sőze gerek yok![]()
Çıkıyordum son anda gördümNiyotiq reklam yapiyor sitede asli facebook reklami haberin olsun
Teşekkür ederim cnm (Seni sevmeyen yok bu forumda
Cok iyi birisin ve sempatik birisin
Fazla sőze gerek yok![]()
Bende herkesi seviyorum ama ondan xDçok doğru seni sevmeyen yok bu forumda
Tanırsın zamanla xDtanımıorum ama emınım ıyı bırısındırrr =)
Sildimhttp://www.duslerforum.org/niyotiq-reklam-yuapiyor-uyumayin-t378216.html?t=378216
asli silermisin deear...gozunuz gorsun diye acmistim![]()
Coldplay sevilmez mi xDpek tanımasam da iyi biri olduğunu biliyorum hissediyorum :d Coldplay dinlemen en sevdiğim özelliğin:50:
Teşekkür ediyorumgenelde yorumlarini begeniyorum..
iyi bir kardesimiz.
Herkese eşit davranmak benim ilkem umarım yapabiliyorumdurPek fazla konuşmasakta çok iyi, ağır başlı,saygılı, komik, bir o kadarda tatlı birisin :R
Forumda sevdiğim ve iyiki tanımışım dediğim insanlardansın :R
Herkese eşit davrandığın için ve ayrımcılık yapmadığın için seviyorum seni![]()
Teşekkür ediyorum ilginiz içinForuma ilk girdiğim günden itibaren gözlemlediğim:
Nazik,alçakgönüllü,güleryüzlü,ilgi alanı geniş..Sıcacık bir insan yüreğine sahip..
Teşekkürler,siz siz olduğunuz için
Çok güzel tanımışsın ama saol cnm xDTanimiyorumm amaa ;
cok efendi bi kız :Ç
Cok tatliiii
sempatik
bi adminsin.
Seviliyosnnn <3
Aynı gün doğanlar aynı özelliklere sahip olurmuş kadir daha çok benzer yönlerimiz vardır eminim xDBi cümle yazıp geçmişim düzgün bi yorum yapayım.
Foruma geldiğimde ilk konuştuğum kişi Aslı, hemşerim olması sebebiyle değil efendi kibar biri olması ilk izlenimlerimle onu sevmemi sağladı, daha sonra tanıdıkçada karakterini iyice öğrendim temiz kalpli çok iyi birisi, ortak yönlerimizde var konularda ortak fikirlerimiz var hatta ortak doğum günümüz varxD Burçlarla kafayı bozmuş bir arkadaşım yıldızlara uzanacak yakında![]()
Öyle işte Allah seni sevenlerine ve sevdiklerine bağışlasın![]()
:106:
Teşekkürler bizden efendim..
Çünkü insan yüreği ile insandır..Etiketten önce bize hissettirdiğiniz çok güzel..
Çok saolun arkadaşlar xD :75:daha fazla tanımama gerek war mı ? xD
Teşekkür ediyorumSamimi içten hanım başarılı adminsin.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.