Beni Nasıl Bilirsiniz 'ashli'

---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ashli"

Hiçbir sohbetimiz olmadı ama ;

Seni ben böyle bir oda gibi düşünüyorum içeride herkesin merak ettiği bir şey olan bir oda gibi , kim ne sorsa cevabı oradadır , kim ne istese oradadır , kimin morali bozulsa gerekli umut oradadır , güzellik sırları falan oradadır , yabancı dil oradadır , Karadeniz oradadır , kırmızının gücüne dair avatarlar oradadır , bilgi oradadır , samimiyet oradadır , seviye oradadır , yeni yeni yazarlara merak sarma hırsı oradadır.

Kendimce , zihnimdeki gibi tarif ettim inşallah yanlış bir kelam etmemişimdir :)
Ne diceğimi bilemedim o kadar güzel tarif etmişsiniz ki :)
Evet kimseyi mutsuz umutuz görmeye dayanamıyorum, evet yabancı dil benim tutkum Fransızca konuşabilmek için neler vermezdim yine de öğrenebilirsin diyorlar ama cesaret edemiyorum zor bir dil :)
Karadeniz insanı Karadeniz doğasına benzer..
Kırmızı renk benim tutkumdur :)
Edebiyat her zanman ilgimi çekmiştir yeterki kaliteli olsun..

Yazdığınız herşey beni anlatıyo ya da olmak istediğim kişiyi..
Teşekkür ediyorum :)

bu kıza bayılıyorum ya xD
Seni sevmeyen öLsün hayatım xD
Bugüne kadar geçienemediğin birini görmedim.
HerkesLe geçinir masaLLah meLek meLek.
Adminliğine söz yok zaten sonuna kdar hakedyosun.
Çok saol cnm güzel düşüncelerin için (:)

canayakin,kulturlu,saygili, ve de luzumundan fazla gizemli... :D
Sürekli oyunlara yazdığın o lüzumundan fazla gizemli olan kişi benim demek ki xD

Bu Soruya Cevap Verebilmek Hiçte Kolay Değil :)

En Başta Trabzonlu Olman Seni Sevmek İçin Fazlasıyla Yeterli Bir Sebep. :) Hep Söylediğim Gibi, Hayatımda En Çok Anlaştığım Ve Değer Verdiğim Kişiler Trabzonlu. Bunun Nedenini Bende Tam Olarak Çözemedim Aslında İyice Bir Araştırmam Lazım xD

Seni Hep Elinde Sihirli Bir Değnek Olan İyilik Perisi Olarak Hayal Ediyorum :) Nerde Mutsuz Birisi Var Sanki Hemen Ona Koşup Yardım Edecekmişsin Gibi.. Yüreğinin Güzelliği Herşeye Bedel..

Seni Uzun Uzun Anlatmaya Hiç Gerek Yok Aslında Aslı'cım :) Seninle Bir Kez Muhabbet Eden Zaten Mükemmel Birisi Olduğunu Görür..

Seni Sevmeyen Ölsün Demiyorum Ben; Seni Sevmeyen Sürünsün..

Fazlasıyla Değerlisin Canım. Çok Ama Çok Sevilmektesin. :) İyiki Tanımışım Seni. Herşey Gönlünce Olsun. Dilerim Kalbinin Güzelliği Gibi Bir Yaşam Sürersin..

Sonsuz Sevgi Ve Saygılarımla. :)

Bu Soruya Cevap Verebilmek Hiçte Kolay Değil :)

En Başta Trabzonlu Olman Seni Sevmek İçin Fazlasıyla Yeterli Bir Sebep. :) Hep Söylediğim Gibi, Hayatımda En Çok Anlaştığım Ve Değer Verdiğim Kişiler Trabzonlu. Bunun Nedenini Bende Tam Olarak Çözemedim Aslında İyice Bir Araştırmam Lazım xD

Seni Hep Elinde Sihirli Bir Değnek Olan İyilik Perisi Olarak Hayal Ediyorum :) Nerde Mutsuz Birisi Var Sanki Hemen Ona Koşup Yardım Edecekmişsin Gibi.. Yüreğinin Güzelliği Herşeye Bedel..

Seni Uzun Uzun Anlatmaya Hiç Gerek Yok Aslında Aslı'cım :) Seninle Bir Kez Muhabbet Eden Zaten Mükemmel Birisi Olduğunu Görür..

Seni Sevmeyen Ölsün Demiyorum Ben; Seni Sevmeyen Sürünsün..

Fazlasıyla Değerlisin Canım. Çok Ama Çok Sevilmektesin. :) İyiki Tanımışım Seni. Herşey Gönlünce Olsun. Dilerim Kalbinin Güzelliği Gibi Bir Yaşam Sürersin..

Sonsuz Sevgi Ve Saygılarımla. :)
Böle düşünceler gördükçe beni anlayan birileri varmış diyorum :)
Beni sevmeyenler de sürünmesin ama insanları sevmeyi öğrensinler yargılamadan ki benim için de geçerli :)
Bir kaç tekrar okudum saol güzel düşüncelerin için Emre :)

ashli hocama,
herzaman ayiracak zamanimiz,
her zaman ulasacak saygimiz,
herzaman yanin da olacak sevgimiz
hep vardir....

Böle düşünceler gördükçe beni anlayan birileri varmış diyorum :)
Beni sevmeyenler de sürünmesin ama insanları sevmeyi öğrensinler yargılamadan ki benim için de geçerli :)
Bir kaç tekrar okudum saol güzel düşüncelerin için Emre :)

Sen Sağol Aslı :) Ne Demek Ben Olanları Söyledim. Bunlar Düşünceden İbaret Değil Yalnızca.. Bunu Bilmeni İsterim.. :)

Sen sanki iyilik yapmak için yaratılmış bi melek gibisin. Hiç bir zaman bi tartışmana dahi şahit olmadım. Her zaman güleryüzlü bir o kadar da yardım seversin. Forumda ben başta olmak üzere herkez tarafından oldukca seviliyorsun. Seni tanıdığım için cok mutluyum ben. İyi ki varsın canım :)

ahh aslımmm seni adminicem bilirimxD
cok severm saygı duyarım xD
cok seviliosun muck :)

cok seviliyorsun, hanimm hanimciksin. nezaketlisin...guler yuzlusun.yardimsever anlayislisin...
operim:67:

Sen sanki iyilik yapmak için yaratılmış bi melek gibisin. Hiç bir zaman bi tartışmana dahi şahit olmadım. Her zaman güleryüzlü bir o kadar da yardım seversin. Forumda ben başta olmak üzere herkez tarafından oldukca seviliyorsun. Seni tanıdığım için cok mutluyum ben. İyi ki varsın canım :)
Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti..
Sende iyiki varsın cnm iyiki burdasın :)

aslı iyi kız yaxD
Merci xD

Son düzenleme:

ahh aslımmm seni adminicem bilirimxD
cok severm saygı duyarım xD
cok seviliosun muck :)
Forumda ilk dikkatimi çeken bayan sevgimiz saygımız karşılıklı xD
Teşekkür ediyorum :pp

aşıksın tı tı tı, aşıksın, sen aşıksın arkadaş :D aşıksın ama çaktırmıyorsun değilmi reis.
Efem xD

cok seviliyorsun, hanimm hanimciksin. nezaketlisin...guler yuzlusun.yardimsever anlayislisin...
operim:67:
Teşekkür ederim ve bende öperim sezencim :50:

başlıyorum :D

şimdik sen çlok iyi birisin
kalbin çok temiz
herkesle iyi geçinen hoşgörülü birisin
keremcem koliksin
gaga hayransın
her seyden önemlisin hep olduğun gibisin :)

İnsanları ,herkesi tanımadanda olsa seven(sevecen)
Cici,tanışmak istediğim,güzide insanlardan : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri