![]() |
![]() |
İyi kalplisin... Tatlı sevecen sıcakkanlı kokoşp + kızıl saç hastası xD
Konularını en çok beğendiiğim üyesin![]()
ve adminiçemizzsinnn ♥
iyiki tanımışımm diyorum![]()
ashli ;
-Arı gibi çalışkan
-Sempatik
-İyi kalpli
-Uyumlu
-Konularına bayıldığım
bir adminemiz,seni böyle bilirim :R
Merci xDSempatik , İyi kalpli , sevecen , tatlıı
bir repi esirgediniz alacağınız olsun :160:Sonunda banlıyacam seni bunu inanıyorum xD Bunun dışında iyi birisin aslı aslında bu kelime bile yetersiz kalıyor ama tıp'ın da çaresiz kaldığı anlar olduğu için ondan dolayı neyse ya ne diyodum ben xD
Tatlı biriisn, konu manyağısın, iç çamaşırları konuları açarak erkeklerden +rep alma derdin olduğunu biliyorum ama ben yemem biliyorsun xD Yardımseversin :R
UtandımTatlı,neseli,iyi iletisim kuruyor ve saygılı daha ne olsun (.
Feministim doğrudur xD tırsma yaa korkma benden :174:tırstığım admin kokoş ayrıca feministSeverim kendisini (
![]()
İyi olmak için mücadele veriyorum saol yusuf xDKısacası çok iyi birisin![]()
Uğurcum teşekkür ediyorum :106:kurban olurm la sana forumda en sevdiim sıcak insanlardan birisin![]()
İyiki tanımışım ben de seni saol cnm :50:İyi kalplisin... Tatlı sevecen sıcakkanlı kokoşp + kızıl saç hastası xD
Konularını en çok beğendiiğim üyesin![]()
ve adminiçemizzsinnn ♥
iyiki tanımışımm diyorum![]()
Merci efem xDDiyeceklerimin aynısı :106:
Feministim doğrudur xD tırsma yaa korkma benden :174:
İyi olmak için mücadele veriyorum saol yusuf xD
Uğurcum teşekkür ediyorum :106:
İyiki tanımışım ben de seni saol cnm :50:
Merci efem xD
Biliyorum bebeğim xD bana yazmanı bekliyordum görünce çok mutlu oldum xDSeni ne kadar çook sevdiğimi zaten her seferinde söylüyorum sen de gayet iyi biliyosun Aslım :Ü Melek gibi bi kızsın sakinliğine insanları kırmamana bayılıyorum keşke ben de senin gibi olabilseydim. Onun dışında çok zeki akıllı ve kibar bi hanımefendisin :Ü Uzuun yıllar arkadaşlık etmek istediğim bi kızsın Aslım iyi ki tanımışım seni :50:
Merci bebeğim :50:Melek gibi :R
Saol incim hakkımdaki güzel düşüncelerin içindüşerforumun en başarılı admini
en iyi kaplisi
en mükemmeli..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.