Beni Nasıl Bilirsiniz - Alpha

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Bozkurt."

Oturmasını kalkmasını bilen, gerektiğinde gülüp eğlenen gerektiğinde ciddi olan eğlenceli ve samimi bir insansın, daha yeni tanıdım seni ama uzun zamandır böyle düşünüyorum. Sahip olduğun tutkulardan ve zevklerinden asla vazgeçme, güzel bir kişiliğin var. :rolleyes:

Teşekkür ederim güzel yorumun için. :Ü

Şimdi nereden başlayayım. :R

İlk başta tanışmıyor olmamıza rağmen, birbirimize karşı negatif bir enerjimiz vardı.
Sonra düşündüm dedim ki ''acaba ne yaptım?''
Cevabı bulamayınca da, bir adım atmak istedim. Sonra gördüm ki sen de aynı cevabın arayışı içindesin. xD

Seni yakından tanıma fırsatı buldum ve ne kadar sevecen, samimi ve içten biri olduğunu fark ettim.
Aynı zamanda çok kibar ve efendi birisin. Olgun bir kişiliğe sahipsin, yaşından olgun bir düşünce yapın var.

Hepsi bir yana Türkçülüğün ve geçmişine bağlılığın dikkate değer bir özelliğin. Dilerim bu uğurdaki hayallerin ve hedeflerine de ulaşırsın.

Yardımsever olduğundan söz etmiş miydim? xD
Bu yetkiyi alabilmemde senin payın büyük, çoğu şeyi de senin yardımın ile öğreniyorum.
Desteğin ve yardımların için tekrar çok teşekkür ediyorum. :R

Forumda sahip olduğum ve değer verdiğim özel arkadaşlarımdansın. Diliyorum ki hep böyle sürecek bu dostluk, arkadaşlık.

Her şey gönlünce olsun, gönlü güzel insan. :rolleyes:

Şimdi nereden başlayayım. :R

İlk başta tanışmıyor olmamıza rağmen, birbirimize karşı negatif bir enerjimiz vardı.
Sonra düşündüm dedim ki ''acaba ne yaptım?''
Cevabı bulamayınca da, bir adım atmak istedim. Sonra gördüm ki sen de aynı cevabın arayışı içindesin. xD

Seni yakından tanıma fırsatı buldum ve ne kadar sevecen, samimi ve içten biri olduğunu fark ettim.
Aynı zamanda çok kibar ve efendi birisin. Olgun bir kişiliğe sahipsin, yaşından olgun bir düşünce yapın var.

Hepsi bir yana Türkçülüğün ve geçmişine bağlılığın dikkate değer bir özelliğin. Dilerim bu uğurdaki hayallerin ve hedeflerine de ulaşırsın.

Yardımsever olduğundan söz etmiş miydim? xD
Bu yetkiyi alabilmemde senin payın büyük, çoğu şeyi de senin yardımın ile öğreniyorum.
Desteğin ve yardımların için tekrar çok teşekkür ediyorum. :R

Forumda sahip olduğum ve değer verdiğim özel arkadaşlarımdansın. Diliyorum ki hep böyle sürecek bu dostluk, arkadaşlık.

Her şey gönlünce olsun, gönlü güzel insan. :rolleyes:

Bu güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim Hande.
Burada benim için yazdıklarının çoğu senin için de geçerli. :Ü
Yardımseverlik konusuna gelince; Benim işim bu, işimi yapmaktan da zevk alıyorum her daim yardım etmeye açığım. :)
Yetkiyi almak senin hakkındı zaten ben aracılık yaptım bir miktar o kadar. Paylaşımların, aktifliğin moderatörlüğe hak kazandığının en büyük göstergesi zaten. :) İyi ki mesaj atmışsın, tanışmışız. Uzun zamandır böyle temiz kalpli, olgun, dostcanlısı biriyle arkadaşlık kurmamıştım. İyi ki varsın, var ol her daim. :R

Sohbetini seviyorum en çok. Konuşman da güzel, fakat bir koruma duygusu hissettiriyorsun zaman zaman bana.

B2voKT0CYAAGVRn.jpg

Anlatamicam ben ya gözlerim doldu

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Alpha"

karakterinden ve kendinden hiç bir konuda taviz vermiyorsun.
geyik muhabbetinide yapıyorsun ama ciddileşmen gerektiği yerde tavrını koyuyorsun.
kendiM MHPliyimdir o kadar ülkü ocağına giderim orada bile senin kadar geçmişine sahip olan görmedim.

yanii kıısadan hisse iyisin kardeşim :D

karakterinden ve kendinden hiç bir konuda taviz vermiyorsun.
geyik muhabbetinide yapıyorsun ama ciddileşmen gerektiği yerde tavrını koyuyorsun.
kendiM MHPliyimdir o kadar ülkü ocağına giderim orada bile senin kadar geçmişine sahip olan görmedim.

yanii kıısadan hisse iyisin kardeşim :D

Ah, Birgül. :D
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
Sağol, var ol. :Ü

Çok fazla tanımıyorum ama gözlemlediğim kadarını söyleyeceğim.
Saygılı, efendi ve tam bir beyefendi.

Cevap: Beni Nasıl Bilirsiniz? "Alpha"

Bir an konum kayboldu sandım, buradaymış şükür.
Güncel. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri