Beni Nasıl Bilirsiniz - Alpha

---> Beni Nasıl Bilirsiniz - BozkurtTR - Berkay

Ankaranın sağlam gençlerinden birtanesi , ben kişilik olarak kendime benzettim seni berkay.. İyiye iyisin kötüye kötü. Kalp kırmayan bir konuşma tarzın var buda efendiliğini gösteriyo kardeşimin.. Yeri geldimi kıllatabilen sohbet edilen ve aldığı görevi yerine getiren bir yapın var. İyiki Düşlerdesin.

Daha tanisamadik ama Angara'nin Baglari'ndan neseli,sempatik,nazik ve yardimsever biri gibi geldi .)

Tanışırız efendim zamanla dert etmeyin, hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim :R

Ankaranın sağlam gençlerinden birtanesi , ben kişilik olarak kendime benzettim seni berkay.. İyiye iyisin kötüye kötü. Kalp kırmayan bir konuşma tarzın var buda efendiliğini gösteriyo kardeşimin.. Yeri geldimi kıllatabilen sohbet edilen ve aldığı görevi yerine getiren bir yapın var. İyiki Düşlerdesin.

Bunları sizin ağzınızdan duymak beni mutlu etti hocam sağolun, aynı düşünceler bimukabele efendim, saygılar :R

bildigimiz süper mod iste :D olsun ankaralı planlarım var ANKARA İCİN :D gelirse

---> Beni Nasıl Bilirsiniz - BozkurtTR/Berkay

Efendi , Saygılı , Dürüst , Sevecen Birisin :D

---> Beni Nasıl Bilirsiniz - BozkurtTR/Berkay

Opps :)) ben yorum yazmamissin :))

Resimlerine bakinca firlama bi tipin var ama hic de oyle degilsin konusmasini bilen sicak kanli dürüst akli basinda vatanini seven birisin...

Opps :)) ben yorum yazmamissin :))

Resimlerine bakinca firlama bi tipin var ama hic de oyle degilsin konusmasini bilen sicak kanli dürüst akli basinda vatanini seven birisin...

Haha tipden kaybediyoruz işte, ne yaparsın xD Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. :R

Son düzenleme:
---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Bozkurt."

Berkay nasıldır? Saygılıdır, nasıl ne seviyede konusacagini bilir, kimseyi kirmaz, ileri geri konuşmaz, agirbaslidir, kardeştir, hemsehridir... Türk oğlu Türktur :)

Berkay nasıldır? Saygılıdır, nasıl ne seviyede konusacagini bilir, kimseyi kirmaz, ileri geri konuşmaz, agirbaslidir, kardeştir, hemsehridir... Türk oğlu Türktur :)

Cansın, güzel yorumun için çok teşekkür ederim :Ü

Iyisin hossun kendi halinde saygili duzgun bi gencsin
Bise dicem ister kaile al ister alma kukla olma kendin ol ;)

Olgun, karakterli, saygılı kardeşimiz.

Sevdiğim, saydığım, takdir ettiğim kişilik. :)

Oturmasını kalkmasını bilen, gerektiğinde gülüp eğlenen gerektiğinde ciddi olan eğlenceli ve samimi bir insansın, daha yeni tanıdım seni ama uzun zamandır böyle düşünüyorum. Sahip olduğun tutkulardan ve zevklerinden asla vazgeçme, güzel bir kişiliğin var. :rolleyes:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri