Beni Nasıl Bilirdiniz - CaSuaL @ - Kadir Yılmaz

---> Beni Nasıl Bilirdiniz - CaSuaL @- Kadir Yılmaz

Arkadaşlar ;

[email protected]

kurucumuz ozkanın msni ekleyin ordan halledin.

Forum içerisinde bu tip konuşmalar yapmanızı uygun gormuyoruz

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Öylesine biri değildin sen. Ben sana ömrümü bile feda ederdim. Seni çok arıyorum ve her zaman arayacağım, biliyorum. Sevgiliden de öteydin sen Can. Sen de demez miydin zaten "Seni sevgilin hatta ailen bile yalnız bıraksa sakın korkma, ben varım." diye? : (

Arafta gibiyim Can. Ne senin dediğin gibi cennet kokabiliyorum artık, ne de cehennem yanabiliyorum. Ölemiyorum da malesef, yoksa yanına cennete hiçbir zaman gelemem ki... Ama sabırsızlıkla bekliyorum vuslatı.

Hayat seni perilere, beni Kaf Dağı'nın ardına attı...

Sana rağmen sana, üzülürsün diye bana, kıyamıyorum.

casualcan ne ya dalga mı geçiyonuz abi :91: :19:

Sen o kadar efendi o kadarr düşünceli..O kadar sevecendin ki ...Keşkee demek istemem amaa gtmeseydiin keşkee...Sen heep kalbimizde olucaksın ve asla unutulmıycaksınnn ..İyi ki tanımışım senii ... :'(

abimdi o. bu forumda tanıdğım en iyi insandı. sırdaşımdı. akıl hocamdı. bazı yanlışlarımı onun sayesinde düzelttim. çok seviyordum onu..........

Bu mektup sana CAN'ım...

Yokluğunun bilmem kaçıncı günü... Ne günü, asır geçti sanki, ömrümden ömür gitti, Can'ımdan Can... Hiç kolay değil sensizlik. Kendime haksızlık edilmiş gibi düşünüyorum bazen ve sana kızıyorum. Herkesin Can'ım dediği, hem de hissederek değil öylesine sevdiği arkadaşları yaşıyor, ama benim CAN DOSTUM öldü, bu haksızlık diyorum, ama senin elinde olan bir şey değildi ki bu... Senin elinde olsa bir ömür yanımda olurdun zaten, hayallerimizdeki gibi nine ve dede olup bastonlarımızla gezip bir bankta otururduk, sonra yaşlı ve hasta yatağımızda verirdik son nefesimizi. Ama öyle olmadı, olamadı Can, Rabb'im seni bizden çok sevdi, aldı yanına. Allah'ım günahlarını affetsin inşallah.

Bazen de diyorum ki madem böyle erkenden gidecektin, neden kendini bu kadar çok sevdirdin... Artık bunları sorsam da cevap alamam ki Can. O yüzden en iyisi takdir-i ilahi diyip sorgulamamak...

Son kez yazıyorum sana, çünkü artık öyle olması gerekiyor, biliyorsun, görüyorsun durumumu. Günden güne toparlanmak yerine daha beter oluyorum. Artık hayatıma devam edebilmem lazım ailem için, kendim için değil. Seni unutacağımı sanma sakın. Seni asla unutmayacağım. Çantamda hep o resmin, kalbimde hep o gülüşün olacak. Benim yerimde sen olsan, eminim yine böyle olurdu, sen de çok üzülürdün.

Yine veda etmeyeceğim sana ama artık buraya yazmayacağım, yazamayacağım. Sadece seninle konuşacağım her zamanki gibi, dualarda buluşacağız, rüyalarda kavuşacağız şimdilik.

Senin dediğin gibi kendi ayaklarım üstünde durmayı öğreneceğim yavaş yavaş ama o maviş gözlerinin bana şans getireceğine inanarak. Çok zor günler geçiriyorum, en zoru da yokluğuna alışmak. Ailem beni böyle üzgün, bitkin gördükçe onlar da üzülüyor benim bu halime. O yüzden kendimi toparlamalıyım. Yaşamaya çalışmalıyım, en azından öyle görünmeliyim.

Fırsatım oldukça kabrine ziyarete geleceğim, sana her an dualar edeceğim. Yine fırsatım oldukça aileni de ziyaret edeceğim, onlardan güç alacağım.

Artık yazamıyorum Can, içim parçalanıyor, nasıl ifade edebilirim ki...

Allah'ım rahmetini, merhametini senden esirgemesin inşallah. Mekanını cennet etsin, nur içinde yat güzel yüreklim, deniz gözlüm.

CAN'ın...

Birlikte olmayı hak etmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hâlâ senden ayrı nefes alıyorum?..

Seninle Konuşmak Hiç Nasip Olmadı Ama Çok Özlüyorum Seni Nedense :(

ben kadir arkadasimizla tanisma sansini yakaliyamadim maleseff ...
ama yapilan yorumlardan onun nasil biri oldugunu tahmin etmek hic'de zor degil
olum haberini okudugum zaman cok kotu sarsilmistim bilmiyorum ama beni etkilemisti bu kadar genc yasta olum yakismamisti sanki
ecel onu erken yasta sevdiklerinden kopardi...ama arkasinda onu cok seven insanlar burakti gozyaslarini akitirken, kalplerinden kopan guzel dualar burakti...
onu hep iyi yurkli anan arkadaslar
hep sevgi saygi'ile anan
ve onu her zaman unutulmaz kilan yandaslar burakti...

mekanin cennet olsun

Vallahı Hıc sohbetımız oLmadı Allah rahmet eyLesın tekrardan ama bı kac defa denk geLdım YorumLarına Gercekten RenkLi ve espriLi bi kişilik. Allah mekanını cennet Etsin.

Eskiden Konuşurduk.
Çok Özledim Kadiri.
Mekanı Cennet Olsun.

ahbe abim sen yokken galatasaray içn saymanın tadı bile çıkmıyor.
yarım bıraktın her şeyi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri