---> Beni Nasıl Bilirdiniz - CaSuaL @- Kadir Yılmaz
Bu mektup sana CAN'ım...
Yokluğunun bilmem kaçıncı günü... Ne günü, asır geçti sanki, ömrümden ömür gitti, Can'ımdan Can... Hiç kolay değil sensizlik. Kendime haksızlık edilmiş gibi düşünüyorum bazen ve sana kızıyorum. Herkesin Can'ım dediği, hem de hissederek değil öylesine sevdiği arkadaşları yaşıyor, ama benim CAN DOSTUM öldü, bu haksızlık diyorum, ama senin elinde olan bir şey değildi ki bu... Senin elinde olsa bir ömür yanımda olurdun zaten, hayallerimizdeki gibi nine ve dede olup bastonlarımızla gezip bir bankta otururduk, sonra yaşlı ve hasta yatağımızda verirdik son nefesimizi. Ama öyle olmadı, olamadı Can, Rabb'im seni bizden çok sevdi, aldı yanına. Allah'ım günahlarını affetsin inşallah.
Bazen de diyorum ki madem böyle erkenden gidecektin, neden kendini bu kadar çok sevdirdin... Artık bunları sorsam da cevap alamam ki Can. O yüzden en iyisi takdir-i ilahi diyip sorgulamamak...
Son kez yazıyorum sana, çünkü artık öyle olması gerekiyor, biliyorsun, görüyorsun durumumu. Günden güne toparlanmak yerine daha beter oluyorum. Artık hayatıma devam edebilmem lazım ailem için, kendim için değil. Seni unutacağımı sanma sakın. Seni asla unutmayacağım. Çantamda hep o resmin, kalbimde hep o gülüşün olacak. Benim yerimde sen olsan, eminim yine böyle olurdu, sen de çok üzülürdün.
Yine veda etmeyeceğim sana ama artık buraya yazmayacağım, yazamayacağım. Sadece seninle konuşacağım her zamanki gibi, dualarda buluşacağız, rüyalarda kavuşacağız şimdilik.
Senin dediğin gibi kendi ayaklarım üstünde durmayı öğreneceğim yavaş yavaş ama o maviş gözlerinin bana şans getireceğine inanarak. Çok zor günler geçiriyorum, en zoru da yokluğuna alışmak. Ailem beni böyle üzgün, bitkin gördükçe onlar da üzülüyor benim bu halime. O yüzden kendimi toparlamalıyım. Yaşamaya çalışmalıyım, en azından öyle görünmeliyim.
Fırsatım oldukça kabrine ziyarete geleceğim, sana her an dualar edeceğim. Yine fırsatım oldukça aileni de ziyaret edeceğim, onlardan güç alacağım.
Artık yazamıyorum Can, içim parçalanıyor, nasıl ifade edebilirim ki...
Allah'ım rahmetini, merhametini senden esirgemesin inşallah. Mekanını cennet etsin, nur içinde yat güzel yüreklim, deniz gözlüm.
CAN'ın...
Birlikte olmayı hak etmeyen milyonlarca insan yan yanayken, ben neden hâlâ senden ayrı nefes alıyorum?..