Bende edecem valla.

---> Bende edecem valla.

Yani yoksa bu forumda kimse öyle agresif değildir. :R
Sana denk geldi ama kötü niyeti yok kimsenin bilesin. :R

---> Bende edecem valla.

Ben genelde de agresifimdir ki bu gece daha çok . ama böyle bi tepki beklemiyordum
neyse ya sıkıntı yok.. yine de nıetımı az çok anlayan 2 kişinin bile olması iyi oldu.

---> Bende edecem valla.

Ben genelde de agresifimdir ki bu gece daha çok . ama böyle bi tepki beklemiyordum
neyse ya sıkıntı yok.. yine de nıetımı az çok anlayan 2 kişinin bile olması iyi oldu.

valla, diger yorumlari okumadim, ne tepki verdiler bilemiyorum... kendi ilk yazdigim yorum icin kusura bakma. netin azizligine ugradim :) yazdim, ben degismeden sen okumussun bile..
cok mu tepki geldi. ilk mesaji okdugumda gercek sanildiginda, ne bilim kimseyi begenmemek filan, o kisim kizdirmis olsa gerek insanlari,
ama normalde bu tarz konularda ben cok agresifimdir. ben basli basina aslinda agresifimdir ama bugun bir uysalligim uzerimde nedense.
konunu gulerek okumustum halbukim ve yorumumuda ciddi olmayarak ve gulumseyerek yazmistim.
ciddi konu olmadigini gorunce ciddiye alacagini dusunmemistim.
neyse. :)

---> Bende edecem valla.

valla, diger yorumlari okumadim, ne tepki verdiler bilemiyorum... kendi ilk yazdigim yorum icin kusura bakma. netin azizligine ugradim :) yazdim, ben degismeden sen okumussun bile..
cok mu tepki geldi. ilk mesaji okdugumda gercek sanildiginda, ne bilim kimseyi begenmemek filan, o kisim kizdirmis olsa gerek insanlari,
ama normalde bu tarz konularda ben cok agresifimdir. ben basli basina aslinda agresifimdir ama bugun bir uysalligim uzerimde nedense.
konunu gulerek okumustum halbukim ve yorumumuda ciddi olmayarak ve gulumseyerek yazmistim.
ciddi konu olmadigini gorunce ciddiye alacagini dusunmemistim.
neyse. :)

Senlik bi durum yok zaten teşekkür ederim tekrar senınde anlayışın için .. belki çok tepkı gelmemiştir bana öyle gelmiştir bilemem cunku sert tepki beklemıodum neyse dedım ya sıkıntı yok .)
ayrıca eksik olma bu kadar ugrasıp kendını açıklamaya çalıştıgın için.

---> Bende edecem valla.

Tamam sorun yok şahsıma ufak yanlış anlaşılmalar olur arada Beni de mazur görün :R

---> Bende edecem valla.

Konuda ki tüm mesajları okuduktan açıklamamı okuduktan sonra yargılarsanız sevinirim bu konuda söyliceklerimi söyledim gereksiz kasmaya gerek yok amacım belliydi daha da bişey demem zaten isteyen istediğini düşünsün madem ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri