allahımm adama bak talip bekliyor
Nicki güzel olsun ama.(
:cy(19): Forumumuzun bütün kızlarıının aklı başında, konularını düzgün açarlar, repleri helaldir, güzel mesaj kasarlar :1a9:
Son cümlede hafif sitemmi var ne ( ara bozasım var çok pis) .Pp
ayrıca hatun kelimesi biraz kaba geldi bana
+ üye resimlerine baktım kimseyi beğenmedim demişsin beğen yada beğenme
kızlar olarak biz resimleri kendimizi beğendirmek için koymuyoruz ..
+ forumdaki bayan üyelerimizin hepside birbirinden güzel ve değerli kişiler bu yüzden özür dilemenizi istiyorum .. yaptığnz itirafıda hoş bulmuyorum ..
demek istedigimdeki mantığı anlayanlar olmuştur dimi Sorma ?
her neyse :R
sayılardan başka birşey göremedim kusura bakma..
Vay arkadaş kendi kendimi mat ettik iyimi dalgasına açılmış bi konuydu amacın anlaşılıcagını düşünmüştüm yanılmışım. kimsenin resmine baktıgım ettiğimde yoktu oysa .))
Sadece bi konuya ayar olup açmıştım ama yanlış anlaşıldım ne diyim...
ben yorumumu degismeden once ki yorumumu okudun galiba...
3 sayfa yorum vardi, hepsini okumamistim. okumuyorumda genelde butun yorumlari. bir tek ilk mesajini okumustum, mesajimi yazip gondermistim, sayfayi yukari dogru cikinca aciklamani gordum ve gordukten sonra yorumumu degistim yorumunun uzerinde gorebilirsin...
:smilie_girl_077:
Evet evet gördüm neyse sıkıntı yok haklısınız . ama cidden yanlış anlaşıldım can sıkıntısı geyik tavır belli etme amaçlıydı ama anlatamamışım demekki..
amannn. takma kafana, birsey olmaz.. ciddiye alma sen.
nasil egleniyorsan oyle eglen.
beni eglendirdi bu konu. sorun degil
yani, eskiden olsa, senin yerinde ben olmus olsam, karalara batardim. cok kafama takardim yanlis anlasildim filan diye ama simdi hic takmiyorum...
bana gore, bir sorun yok. SIKMA canini :653d18c0a2b184a9dc2
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.