Bende edecem valla.

---> Bende edecem valla.

ayrıca hatun kelimesi biraz kaba geldi bana
+ üye resimlerine baktım kimseyi beğenmedim demişsin beğen yada beğenme
kızlar olarak biz resimleri kendimizi beğendirmek için koymuyoruz ..
+ forumdaki bayan üyelerimizin hepside birbirinden güzel ve değerli kişiler bu yüzden özür dilemenizi istiyorum .. yaptığnz itirafıda hoş bulmuyorum ..

demek istedigimdeki mantığı anlayanlar olmuştur dimi Sorma ?

her neyse :R

---> Bende edecem valla.

ayrıca hatun kelimesi biraz kaba geldi bana
+ üye resimlerine baktım kimseyi beğenmedim demişsin beğen yada beğenme
kızlar olarak biz resimleri kendimizi beğendirmek için koymuyoruz ..
+ forumdaki bayan üyelerimizin hepside birbirinden güzel ve değerli kişiler bu yüzden özür dilemenizi istiyorum .. yaptığnz itirafıda hoş bulmuyorum ..

demek istedigimdeki mantığı anlayanlar olmuştur dimi Sorma ?

her neyse :R

Şimdi HATUN (C.: Havâtın) Kadın. Hanım. * Tar: Yüksek şahsiyetli kadınlara veya hakan eşlerine verilen ünvan. bu 1.
Kimsenin resmine bakmadım sadece bi konudan sonra amaçsız bi istekle bu konuyu açtım bu 2.
Kimsenin resmiyle ilgilenmem kimsenınde kendini begendirmek için resim koymadıgı olasılıgı zaten yüksektir şüphem yok bu 3.
Özür dileyecek bişey göremıyorum bu 4 eger ciddi bi nıetle yada anlaşıldıgı anlamda açılan bir konu olsaydı özrü dilemeyı bırak bu konu açılmazdı bile buda 5 .:)

---> Bende edecem valla.

Sadece bunu yazdıgına göre demek ki güzelde anlatıyormuşum kendimi .) saygılar sevgiler:)

---> Bende edecem valla.

yorum yamzistim ama yukardaki aciklamayi gorunce degistiyorum yorumumu :)

eglenceli konu olmus.

Son düzenleme:
---> Bende edecem valla.

Vay arkadaş :D kendi kendimi mat ettik iyimi dalgasına açılmış bi konuydu amacın anlaşılıcagını düşünmüştüm yanılmışım. kimsenin resmine baktıgım ettiğimde yoktu oysa .))
Sadece bi konuya ayar olup açmıştım ama yanlış anlaşıldım ne diyim...

---> Bende edecem valla.

:) tamam arkadaş pes .))
yapıcak bişey yok komik olmasa da ciddiye alınacak yada ciddi düşünülmüş bişey yoktu .. neyse yanlış anlaşıldıysam demekki yanlış anlatmışımdır..
Kusura bakmayın o halde..

---> Bende edecem valla.

Vay arkadaş :D kendi kendimi mat ettik iyimi dalgasına açılmış bi konuydu amacın anlaşılıcagını düşünmüştüm yanılmışım. kimsenin resmine baktıgım ettiğimde yoktu oysa .))
Sadece bi konuya ayar olup açmıştım ama yanlış anlaşıldım ne diyim...

ben yorumumu degismeden once ki yorumumu okudun galiba...

3 sayfa yorum vardi, hepsini okumamistim. okumuyorumda genelde butun yorumlari. bir tek ilk mesajini okumustum, mesajimi yazip gondermistim, sayfayi yukari dogru cikinca aciklamani gordum ve gordukten sonra yorumumu degistim :) yorumunun uzerinde gorebilirsin...

:smilie_girl_077:

---> Bende edecem valla.

ben yorumumu degismeden once ki yorumumu okudun galiba...

3 sayfa yorum vardi, hepsini okumamistim. okumuyorumda genelde butun yorumlari. bir tek ilk mesajini okumustum, mesajimi yazip gondermistim, sayfayi yukari dogru cikinca aciklamani gordum ve gordukten sonra yorumumu degistim :) yorumunun uzerinde gorebilirsin...

:smilie_girl_077:

Evet evet gördüm neyse sıkıntı yok haklısınız . ama cidden yanlış anlaşıldım can sıkıntısı geyik tavır belli etme amaçlıydı ama anlatamamışım demekki..

---> Bende edecem valla.

Evet evet gördüm neyse sıkıntı yok haklısınız . ama cidden yanlış anlaşıldım can sıkıntısı geyik tavır belli etme amaçlıydı ama anlatamamışım demekki..

amannn. takma kafana, birsey olmaz.. ciddiye alma sen.
nasil egleniyorsan oyle eglen.
beni eglendirdi bu konu. sorun degil :)
yani, eskiden olsa, senin yerinde ben olmus olsam, karalara batardim. cok kafama takardim yanlis anlasildim filan diye ama simdi hic takmiyorum...

bana gore, bir sorun yok. SIKMA canini :653d18c0a2b184a9dc2

---> Bende edecem valla.

amannn. takma kafana, birsey olmaz.. ciddiye alma sen.
nasil egleniyorsan oyle eglen.
beni eglendirdi bu konu. sorun degil :)
yani, eskiden olsa, senin yerinde ben olmus olsam, karalara batardim. cok kafama takardim yanlis anlasildim filan diye ama simdi hic takmiyorum...

bana gore, bir sorun yok. SIKMA canini :653d18c0a2b184a9dc2

benim de takıcak çok halim yok fazlada takan insan değilimdir ama ne bilim amaç anlaşıldıgı gibi olmayınca gerildim işte biraz saolasın tekrar.

---> Bende edecem valla.

Alt tarafı şaka işte. Neden kırıyorsunuz birbirinizi. :M
Noble nin itirafına küçük bir misilleme. Büyütmeye gerek yok bence.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri