![]() |
![]() |
Berata laf yok katiliom bendeherkes gorusunu belirtmis canim saygi saygi
[MENTION=42515]She[/MENTION] ` dimi ama
Ben onay verdim tabi ki yani katiliyorum bu tweeti atan kişiye [MENTION=155776]lolamera[/MENTION]![]()
Görüş belirtmek bir harf yazmadan "Ana"ya küfürle mi oluyor?
O açıdan bakılınırsa görüş belirtilcek daha bir çok kelime var, bir harf eksik veya fazla yazarak..."Saygı"lar bizden sizlere...
Tebrikler 41. Akilli olarak.katildigini belirterek bizim.katilmafigimizi belirterek savumdugumuz gorus gibi sende gorus belirttin sonucta
hos geldin 41. Akilli
![]()
Forum geneline diyorum ki, bir gorus beyan edilecekse illa Hakaret etmek gerekmiyor. Bu mmleket neler gordude cikip bu tarz cumle kullanan olmadi.
Kisi kendinden bilir isi. Bu cumkeyi kullanan demekki bu taktigi uyguluyorki herkesin ayni taktigini uyguladigini zannetmis.
Edepsizlik siz boyu boylede aydin olduklarini sniyorlar karanlik aydinlar.
Polemige girmiyorum pek boyle konulara yazmiyorum bile... yazida bazilari diyor dikkatini cekerim. Ayrica elbette herkwain gorusune saygim var kimj sagci olur kimi solcu herkeai kendi bilecegi husus yanlismiyim orda anaya kufretme.in altinda baska birsey yagiyor yani tayip ne derse he diycek insanlar var anaduaunce bu yazida sadece yazani anlayip okuma derim:iyi geceler yigit![]()
Ben kendimi ayirmadim ki yesil. Ne bu şiddet bu celal sende ki. Herkesin görüşü kendine genelleme yapmayın o tweette bütün Akpliler veya sağ gorusluler diyor mu? Ben biliyorum bunu diyecek olanları. Turkiyede iktidara gelen partilerin sempatizanları çoğu iyi yeerlere gelmek isteyen dalkavuk topluluğu benim gözümde. Tabi istisnaları saymazsak.
Ben siddetle yazmamistim ki... Gulumsuyordum ilk paragrafta,
2. Paragraf ve digerini ciddi yazdim ama siddetli Degildim. Sakindim. Yazilardan oyle anladilmistir canim![]()
Belki inanir belki inanmazsiniz gorusleri okurken Kim ne partili yadakim sagci solcu umurimda degil ve ona ve bakmiyorum. Ben yazinin iceriligine bakiyorum.
Anlatam isteneni gayet iyi anladik sadece daha ustutuplu sekilde ifade edilenebilirdi.
Elbette AKP nin iyi ve kotu yonleri var. Tasvip ettigim(iz) ve etmedigim(iz) taraflari kararlari var. Kimse at gozlugu takmiyor. Ama Boyle ifade edilmesi gerekmiyor.
Ben siddetle yazmamistim ki... Gulumsuyordum ilk paragrafta,
2. Paragraf ve digerini ciddi yazdim ama siddetli Degildim. Sakindim. Yazilardan oyle anladilmistir canim![]()
Belki inanir belki inanmazsiniz gorusleri okurken Kim ne partili yadakim sagci solcu umurimda degil ve ona ve bakmiyorum. Ben yazinin iceriligine bakiyorum.
Anlatam isteneni gayet iyi anladik sadece daha ustutuplu sekilde ifade edilenebilirdi.
Elbette AKP nin iyi ve kotu yonleri var. Tasvip ettigim(iz) ve etmedigim(iz) taraflari kararlari var. Kimse at gozlugu takmiyor. Ama Boyle ifade edilmesi gerekmiyor.
Hemfikiriz o zaman canım.
Konu inanca kayıyor saçmalaniyor. Yahu burda siyasi bir durum söz konusu inanca küfreden kim? Biz neyiz neciyizde. Ayıp olur bunlarla saldırmayin.
Katlıyorum düşüncelerine yesil...illaki olucak yanlış yaptıklarıda...ama o adamin karşısına çıkartılan adamin elinden tutup oy vermeye götürmedin zaman yasal hakkı olan oy verme içlemini bile beceremiyor...Adam gibi bi adam mi cikti karşısına..adam biramasa aktif siyaseti birdaki seçimlerde gene secilir...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.