Bence de

---> Bence de

Berata laf yok katiliom bende :D herkes gorusunu belirtmis canim saygi saygi :) [MENTION=42515]She[/MENTION] ` dimi ama

---> Bence de

Kesinlikle ortamı germeye luzum yok gülerek Okuyorum yazılanları. Aslında amaç aynı amaca giden yollar farklı [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] :)

---> Bence de

Umuyorum oyle olmasini [MENTION=42515]She[/MENTION] ` ayrica kuyuyada ilk tasi sen atmissin soyle bir baktimda msatordan sonra:D

---> Bence de

Ben onay verdim tabi ki yani katiliyorum bu tweeti atan kişiye [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] :)

---> Bence de

sabahtan ber' konuyu goruyorum ama donup bakmadim bu kadar ılgı cekınce bakım dedım :D altından mastor cıktı :D

---> Bence de

Berata laf yok katiliom bende :D herkes gorusunu belirtmis canim saygi saygi :) [MENTION=42515]She[/MENTION] ` dimi ama

Görüş belirtmek bir harf yazmadan "Ana"ya küfürle mi oluyor?
O açıdan bakılınırsa görüş belirtilcek daha bir çok kelime var, bir harf eksik veya fazla yazarak..."Saygı"lar bizden sizlere...

---> Bence de

Ben onay verdim tabi ki yani katiliyorum bu tweeti atan kişiye [MENTION=155776]lolamera[/MENTION] :)

Tebrikler 41. Akilli olarak. :) katildigini belirterek bizim.katilmafigimizi belirterek savumdugumuz gorus gibi sende gorus belirttin sonucta :) hos geldin 41. Akilli :)

Forum geneline diyorum ki, bir gorus beyan edilecekse illa Hakaret etmek gerekmiyor. Bu mmleket neler gordude cikip bu tarz cumle kullanan olmadi.

Kisi kendinden bilir isi. Bu cumkeyi kullanan demekki bu taktigi uyguluyorki herkesin ayni taktigini uyguladigini zannetmis.
Edepsizlik siz boyu boylede aydin olduklarini sniyorlar karanlik aydinlar.

---> Bence de

Görüş belirtmek bir harf yazmadan "Ana"ya küfürle mi oluyor?
O açıdan bakılınırsa görüş belirtilcek daha bir çok kelime var, bir harf eksik veya fazla yazarak..."Saygı"lar bizden sizlere...

Polemige girmiyorum pek boyle konulara yazmiyorum bile... yazida bazilari diyor dikkatini cekerim. Ayrica elbette herkwain gorusune saygim var kimj sagci olur kimi solcu herkeai kendi bilecegi husus yanlismiyim orda anaya kufretme.in altinda baska birsey yagiyor yani tayip ne derse he diycek insanlar var anaduaunce bu yazida sadece yazani anlayip okuma derim:iyi geceler yigit ;)

---> Bence de

Tebrikler 41. Akilli olarak. :) katildigini belirterek bizim.katilmafigimizi belirterek savumdugumuz gorus gibi sende gorus belirttin sonucta :) hos geldin 41. Akilli :)

Forum geneline diyorum ki, bir gorus beyan edilecekse illa Hakaret etmek gerekmiyor. Bu mmleket neler gordude cikip bu tarz cumle kullanan olmadi.

Kisi kendinden bilir isi. Bu cumkeyi kullanan demekki bu taktigi uyguluyorki herkesin ayni taktigini uyguladigini zannetmis.
Edepsizlik siz boyu boylede aydin olduklarini sniyorlar karanlik aydinlar.

Ben kendimi ayirmadim ki yesil. Ne bu şiddet bu celal sende ki. Herkesin görüşü kendine genelleme yapmayın o tweette bütün Akpliler veya sağ gorusluler diyor mu? Ben biliyorum bunu diyecek olanları. Turkiyede iktidara gelen partilerin sempatizanları çoğu iyi yeerlere gelmek isteyen dalkavuk topluluğu benim gözümde. Tabi istisnaları saymazsak.

---> Bence de

Polemige girmiyorum pek boyle konulara yazmiyorum bile... yazida bazilari diyor dikkatini cekerim. Ayrica elbette herkwain gorusune saygim var kimj sagci olur kimi solcu herkeai kendi bilecegi husus yanlismiyim orda anaya kufretme.in altinda baska birsey yagiyor yani tayip ne derse he diycek insanlar var anaduaunce bu yazida sadece yazani anlayip okuma derim:iyi geceler yigit ;)

Bence yalış düşüncedesiniz!..Sadece Tayyip ne derse he dicek insanlar mi var...Statiko CHP ürünüdür onlar icat etmiştir...muhalefet bile edilmesine razi olmazlar...
Bir düşünceni ortaya koyucaksan neden "Ana"ya küfürle yapılır bu,altında ne yatarsa yatsin sizin batiginiz taraf yanliş taraf sonucta dikkat cekmek için "Ana" kullanilarak kişilere hakaret edliyor...Konu başlıgıda Bence de...Yorumunuz için Teşekkür..Ben saygı duymak zorunda degilim ama...bir iki harf yazmadan Anaya Dine İnanca edilen küfürlere size edildigi zaman siz saygı duyarsınız o bizi alakâdar etmez...

---> Bence de

Ben kendimi ayirmadim ki yesil. Ne bu şiddet bu celal sende ki. Herkesin görüşü kendine genelleme yapmayın o tweette bütün Akpliler veya sağ gorusluler diyor mu? Ben biliyorum bunu diyecek olanları. Turkiyede iktidara gelen partilerin sempatizanları çoğu iyi yeerlere gelmek isteyen dalkavuk topluluğu benim gözümde. Tabi istisnaları saymazsak.

Ben siddetle yazmamistim ki... Gulumsuyordum ilk paragrafta,
2. Paragraf ve digerini ciddi yazdim ama siddetli Degildim. Sakindim. Yazilardan oyle anladilmistir canim :)

Belki inanir belki inanmazsiniz gorusleri okurken Kim ne partili yadakim sagci solcu umurimda degil ve ona ve bakmiyorum. Ben yazinin iceriligine bakiyorum.
Anlatam isteneni gayet iyi anladik sadece daha ustutuplu sekilde ifade edilenebilirdi.

Elbette AKP nin iyi ve kotu yonleri var. Tasvip ettigim(iz) ve etmedigim(iz) taraflari kararlari var. Kimse at gozlugu takmiyor. Ama Boyle ifade edilmesi gerekmiyor.

---> Bence de

2. Paragraf ve digerini ciddi yazdim ama siddetli Degildim. Sakindim. Yazilardan oyle anladilmistir canim :)

Belki inanir belki inanmazsiniz gorusleri okurken Kim ne partili yadakim sagci solcu umurimda degil ve ona ve bakmiyorum. Ben yazinin iceriligine bakiyorum.
Anlatam isteneni gayet iyi anladik sadece daha ustutuplu sekilde ifade edilenebilirdi.

Elbette AKP nin iyi ve kotu yonleri var. Tasvip ettigim(iz) ve etmedigim(iz) taraflari kararlari var. Kimse at gozlugu takmiyor. Ama Boyle ifade edilmesi gerekmiyor.

Hemfikiriz o zaman canım. :)

Konu inanca kayıyor saçmalaniyor. Yahu burda siyasi bir durum söz konusu inanca küfreden kim? Biz neyiz neciyizde. Ayıp olur bunlarla saldırmayin.

---> Bence de

Katlıyorum düşüncelerine yesil...illaki olucak yanlış yaptıklarıda...ama o adamin karşısına çıkartılan adamin elinden tutup oy vermeye götürmedin zaman yasal hakkı olan oy verme içlemini bile beceremiyor...Adam gibi bi adam mi cikti karşısına..adam biramasa aktif siyaseti birdaki seçimlerde gene secilir...

---> Bence de

Hemfikiriz o zaman canım. :)

Konu inanca kayıyor saçmalaniyor. Yahu burda siyasi bir durum söz konusu inanca küfreden kim? Biz neyiz neciyizde. Ayıp olur bunlarla saldırmayin.

Aynen canim. Eet bir parti gorusum var. Ama bu objectif bakmama engel olmuyor.
Benim niyetim bu konuya ne siyaset ne dini sokmak ama tweette yazan zaten ikisinide dokmus konuya. Yani siyasi bir paylasim oldugu icin canim benim otomatikmen siyasete oluyor yorumlarda.

Katlıyorum düşüncelerine yesil...illaki olucak yanlış yaptıklarıda...ama o adamin karşısına çıkartılan adamin elinden tutup oy vermeye götürmedin zaman yasal hakkı olan oy verme içlemini bile beceremiyor...Adam gibi bi adam mi cikti karşısına..adam biramasa aktif siyaseti birdaki seçimlerde gene secilir...

Dedigin gibi...
Iyi yada kotu. Baska altarnatif parti olmadigi surece daha iyisi olmadigi surece yine surekli secilen AKP olacak. Baska altanatif hangi parti varki.
Keske cok iyiler ciksada secsek. Keske ciksa en iyisini Kim isteme secmek.
Altarnatif olmadigi icin seciliyor. Bana gore cok yanlislari var tasvip etmedigim zayif buldugum cok yonleri var gozu kor olarak bakmiyoruz ki ama herkesi memnun etmesini beklmekte doga Insan ustu birsey istmek olur ki, bir aile reisi zaman geliyor cekirdek aileden ibadet olmasina ragmen evdeki herkesi memnun edemeyebiliyor. Bir evin yonetimi bile zorken birakinda hatalari olsun. Keske olmasa ama oluyor olacak.

Neyse iste.

Yine uzattim

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri