![]() |
![]() |
Simdi buna karsi bir ornek verirdim ama terbiyem yukardaki ve bunu destekleyenler kadar musait degil.
Merhaba. Terbiyeniz konusunda şüphe yok. Fakat güneş gözlüklerinizi çıkarıp tekrar bakın ve bunlar yalan söylüyor deyin. Bunu yaparak terbiye sınırlarını zorlamazsınız. Bakarken de doğru yöne bakmayı deneyin. Saygılar.
Bu ülkede "Demokrasi Demokrasi" diye bir yerlerini yırtanlar , işler istediği gibi gitmediğinde , kendi çıkarlarına hizmet edeni görmediğinde yurttaşlarına hakaret edecek kadar küçülür ve basitleşir .
Evet. Hem de fazlası ile. Bu ülkede Cumhuriyet bayramını yaşaklama şerefi kime nasip oldu. İnanılmaz, mümkün olmaz deniliyordu, ama oldu. Bu ise bilmem; olur mu olur. Zira imkansız diye bir şey kalmadı bu ülkede. Saygılar.+rep
Cumhuriyet bayramı yasaklanmadı. Cumhuriyet bayramını bahane edip yürüyüş yapmalar yasaklandı. Tayyip i savunmak gibi bi niyetim de yok.
Aman savunma sakın kardeşim ) akpyi savunanlara koyun deniyor ve daha bir sürü hakaret
Cumhuriyet bayramı yasaklanmadı. Cumhuriyet bayramını bahane edip yürüyüş yapmalar yasaklandı. Tayyip i savunmak gibi bi niyetim de yok.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.