Bence de

Mastor

Kayıtlı Üye
nZjW3.jpg

---> Bence de

) Ay bunlarda abarta abarta bir hal oldu...millete ileri geri söz söylemek için bahane oldu yok artık daha neler

---> Bence de

Simdi buna karsi bir ornek verirdim ama terbiyem yukardaki ve bunu destekleyenler kadar musait degil.

---> Bence de

Evet. Hem de fazlası ile. Bu ülkede Cumhuriyet bayramını yaşaklama şerefi kime nasip oldu. İnanılmaz, mümkün olmaz deniliyordu, ama oldu. Bu ise bilmem; olur mu olur. Zira imkansız diye bir şey kalmadı bu ülkede. Saygılar.+rep

---> Bence de

Devlette 80 yıllık sosyalist iktidar sessiz ve kansiz bir devrimle yıklıyor tabiki kabullenmeleri zor...Alişilmiş onlarca sene Devlette çöreklenip nemalanmaya...onlar şimdi elinden oyuncagi alinmiş cocuk gibi hırçın olucaklar..Anlayış gösterin lütfen..

---> Bence de

Simdi buna karsi bir ornek verirdim ama terbiyem yukardaki ve bunu destekleyenler kadar musait degil.

Merhaba. Terbiyeniz konusunda şüphe yok. Fakat güneş gözlüklerinizi çıkarıp tekrar bakın ve bunlar yalan söylüyor deyin. Bunu yaparak terbiye sınırlarını zorlamazsınız. Bakarken de doğru yöne bakmayı deneyin. Saygılar.

---> Bence de

Bu ülkede "Demokrasi Demokrasi" diye bir yerlerini yırtanlar , işler istediği gibi gitmediğinde , kendi çıkarlarına hizmet edeni görmediğinde yurttaşlarına hakaret edecek kadar küçülür ve basitleşir .

---> Bence de

Merhaba. Terbiyeniz konusunda şüphe yok. Fakat güneş gözlüklerinizi çıkarıp tekrar bakın ve bunlar yalan söylüyor deyin. Bunu yaparak terbiye sınırlarını zorlamazsınız. Bakarken de doğru yöne bakmayı deneyin. Saygılar.

Merak etme ben ciplak gozle bakiyorum...

Bu ülkede "Demokrasi Demokrasi" diye bir yerlerini yırtanlar , işler istediği gibi gitmediğinde , kendi çıkarlarına hizmet edeni görmediğinde yurttaşlarına hakaret edecek kadar küçülür ve basitleşir .

+1

---> Bence de

Evet. Hem de fazlası ile. Bu ülkede Cumhuriyet bayramını yaşaklama şerefi kime nasip oldu. İnanılmaz, mümkün olmaz deniliyordu, ama oldu. Bu ise bilmem; olur mu olur. Zira imkansız diye bir şey kalmadı bu ülkede. Saygılar.+rep

Cumhuriyet bayramı yasaklanmadı. Cumhuriyet bayramını bahane edip yürüyüş yapmalar yasaklandı. Tayyip i savunmak gibi bi niyetim de yok.

---> Bence de

Cumhuriyet bayramı yasaklanmadı. Cumhuriyet bayramını bahane edip yürüyüş yapmalar yasaklandı. Tayyip i savunmak gibi bi niyetim de yok.

Evet. tv seyrediyorsanız, millet günlerce dayak yedi. Hem de maaşını ödediği kendi polisinden. Bu insanlar ne yapıyordu acaba?. Bunlar terörist mi idi. Neden yollar kapatıldı?. Bayrağımız Neden birilerini rahatsız ediyor?. Yaşınızı bilmem ama hiç türkiyede herhangi bir bayramın kutlanmasının engelendiğini gördünüz mü hiç ?.
Dini konulara gelelim. Hangi ibadet kısıtlanıyor?, Neyi yapmak yasak.
işte bütün bu sorulara yaradanın gözetiminde cevap verebildiğinizde gerçekler sizi de bizler kadar üzecektir. Haklısınız bizde kimseyi savunmuyoruz eğer dikkatli değerlendirirseniz görebilirsiniz. Ama Allah rızası için doğruları söylemek hem sizin, hem de bizim borcumuz. Saygılar güzel kardeşim

---> Bence de

Agir olanlarin hepsi en basta mastorun paylastigi aksi taktirde bu kadar yazisma olmazdi sanirim :p [MENTION=42515]She[/MENTION] ` degil mi? ;)

---> Bence de

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] mastor kuyuya taş atan deli gorevinde, diğerleri de 40 akıllı ışte xD

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri