bence çoklu din vardır.örneğin.

---> bence çoklu din vardır.örneğin.

Diğer dinleri bilmeden yapılan yorumlar tutarsız,dayanaksız oluyor.
Evet islamı tam olarak anlayabilmek için de diğerlerini bilmek inancı sağlamlaştırır.Yoksa insanın bir papağandan ne farkı kalır.Aklını,fikrini kullanmak zordur.Kolaycılık en çok dini konularda çok yaygın kullanılmaktadır.İnsan önce kendi kendini bilecektir.Kendini bilemeyen insan islamı nasıl bilebilir?,anlayabilir?.

birden çok şeye inanıyorsan hiç bişeye inanmıyorsun demektir bence çünkü birbiriyle çekişen şeylere aynı anda doğruluğu kabul edemessin..

Merhaba.Dünyadaki bütün dinleri,insanların yarattığı hak dini olmayanlar dahil birbirlerine benzeyen pek çok yönleri vardır.Örneğin,bütün dinler zinayı,hırsızlığı,ırza geçmeyi,Kötü konuşmayı,kavga etmeyi,haksız kazancı,insanları aldatmayı,ağaç kesmeyi,yakmayı vs....... yasaklar.Sadece özel noktalarda farklılıklar vardır.
Günümüzde birşeyi biliyorum diyebilmek için diğer şeyleride bilmek gerekiyor.Aksi taktirde ben din alimiyim diyen insanlar kendi kitaplarını dahi bilmedikleri gibi sokaklarda,azametle ihtişamla geziyorlar.
Yani bu günkü bilinen teknolojiyi bilmeden nasıl bir şey icat edilemezse,Din de aynen böyledir.Bilen bilmediğini,bilmeyen ise herşeyi bildiğini zannediyor.Kuranı kerimi bildiğini söyleyen insan,öğrenmeye,yenilenmeye,ilime karşı çıkıyor.Bu hareketinin kendisinin ne kadar iyi bir uzman olduğunu,islama ne kadar ters olduğunu, gösterdiğini farkedemiyor bile. Ben bütün arkadaşlarıma diğer dinlere en basitleri ne de olsa bir göz atmalarını rica ediyorum.(Doğru,dürüst, gerçekten bilen insanımı tenzih ediyorum.):2:

insanlara doğru inançta gösterilmiş yanlış inançta insanda akıllı bir varlık olarak yaratıldığına göre neye inanacağına,hangi dine inanacağına yine insan kendisi karar verir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri