bence çoklu din vardır.örneğin.

---> bence çoklu din vardır.örneğin.

öldükten sonra tekrar dirilmek dediği sey budizmdir ben kıyameti kastetmedim :D
o öldükten sonra buddizm gibi baska beden de doğacağına inanmakta ben ise buna gülüyorum :)

öldükten sonra tekrar dirilmek dediği sey budizmdir ben kıyameti kastetmedim :D
o öldükten sonra buddizm gibi baska beden de doğacağına inanmakta ben ise buna gülüyorum :)

:) anladim :) gulmekte haklisin

ALLAH herkese hidayet versin islah etsin insaALLAH (amin)

sezen bir çok din vardır demek ayrı, bir çok dine inanıyorum demek ayrı. şimdi sen hem müslüman olucan hem hristiyan hem yahudi hem budist bu kadar saçma birşey olabilir mi? müslüman olucan ama budistlerin taptığı heykelede inanıcan Allah aşkına hiç birbiriyle örtüşüyormu akıl var mantık var. Ha kalkıp deseki ben budizme inanıyorum saygı duyarım ama kalkıp ben hem müslümanlığa inanıyorum hem budizme inanıyorum kısmı bariz saçmalığa kaçıyor. Ya da bu arkadaş müslümanlığı tam olarak kavrayamamış. ve yahut sondaki smileyden bizimle kafa buluyor manasıda çıkabilir.

1.senle yada diğer arkadaşlarla kafa bulmuyorumm.!

reenkarnasyon wardır.

ewet müslümanlığı tam olarak bilmiyorum.

reankarnasyona inan birini duydum tamam benden sana bi şans daha bir daha doğcan sen, hiç doğan birinden duydunmu ben şu insandım diye veya sen inanıyorsan bu sacmalığa önceki hayatında kimdin hürrem falanmı ?
öteki tarafta drilence dersin artık bana bi şans diye..
ona hintliler inanır, yazık sana ins dini doğru düzgün öğrenirsinde doğru yone donersın.

türkiyede kalmayacaqg ve yurtdsnda muslimanlık için din dersleri olmayacak. bu yüzden sorn yok. acıncak biri olmadgm içn yazk demne gerek yk cnm..

yaşın kaç onu merak ettim?
dine inanmak diye bi mantık hiç duymadım bi dine mensup olursun sana daha yakın gelir onun gereğine göre yaşrsın
kendini ifade edemiosun sanırm?

Belli ki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğetmenleriniz birşey öğretememiş..

Bence acınacak çok yanınız var..

Allah iman versin kardeşim ne diyelim.. :)

16 yasndaym.
evet dersi ilgimi cekmiyor.cok dinci v3 tamamen kapalı insanlardan hoşlanmam..

Arkadaş dinleri toparlayıp
şöyle ortaya karırış bişeylere inanayım demiş sanırım.

Müslümanlığa İnanıyorsan Otomatik Olarak Hak Dini Olduğunu Bilirsin

Arkadaş dinleri toparlayıp
şöyle ortaya karırış bişeylere inanayım demiş sanırım.

Müslümanlığa İnanıyorsan Otomatik Olarak Hak Dini Olduğunu Bilirsin

7 kocalı hürmüzmüydü neydi o karının adı :H

Onun gibi senin işinde kardeş.

Dinleri karıştırıp special bişeyler çıkarmaya çalışmışsın.

Allah sana seçecek akıl vermiş işine karışmak istememiş. Sen bilirsin.

Ama Müslümanlığa inanıyorum diye bişey denilmez. Allah'a inanıyorum ; Onun dinini biliyorum ; Müslümanları seviyorum gibisinden şeyler söyle. Biz Müslümanlara inanmıyoruz onların inandığı Yaradana inanıyoruz. Düzeltelimde. Onuda karıştırma xD

hristynlrda inanıo..

Kardeş.

Senin sıkıntın bişey bilmiyor olman değil. Herşeyi yanlış veya bilgileri karıştırıyor olman. Bizim Türk milleti bilmediği şeyler hakkında yorum yapmaya ; bilineni de karıştırmaya bayılır.

Hristiyanlar ve Müslümanlar arasında bir zıtlık yoktur. Çünkü Hristiyan ve İslam dini arasında bir zıtlık yoktur. Hz. İsa Peygamber Efendimiz (S.A.V.) hakkında çok şey söylemiştir mesela iyi yönde. Bu onlarla zıt olduğumuz anlamına gelmez. Yozlaşma vardır.

Din konularında yaşın ilerlesin anlarsın. Şu an blue çağının en tezek renkli zamanındasın. Kimseye inanma bildiğini yap. Ama eminim bu dediklerin senin bildiklerin değil. Kitap oku, oku...

Yaradan Rabbinin adıyla oku...

bize kalsa Hristiyanları yahudileri ermenileri ALLAH yaratmadı tek muslumanları ALLAH yarattı..(=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri