Baski34
Kayıtlı Üye
---> Ben çirkinim diyen bir kız..
Aynen oyLe (Y)
cevresindeki kisiler hayır sen güzelsin demesini bekler.. benceee
Aynen oyLe (Y)
cevresindeki kisiler hayır sen güzelsin demesini bekler.. benceee
Çevresindekilerin 'sen güzelsin' sözünü duymak ve kendini tatmin etmek için der. Zaten gerçekten çirkin olan insan, ben çirkinim demez Yada ben rastlamadım.
ben varim inanmiyor musun bana?
ben cirkinim diyorum ama cevremdekiler guzelsin desin diye degil. demezler cunki degilim
bana rastladin iste cirkin insan ben cirknim der, ornegin ben
Altına yorum atmışım ama yorumunu görmedim. Seni de görmedim, yorum yapmak haddimde değil aslında. Dışarıdan verdiğin izlenime göre, kalbi bu kadar güzel olan bir insan bana çirkin gelmez Kendini beğenmiyorsundur ama senin de dilin tatlı. Napalım
Teşekküre gerek yok yahu, gerçekleri söyledim ben :R Düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Hemfikir değiliz bil yani Kendini öyle hissetmeni istemem açıkçası. Her insan güzeldir, sonuçta Allah'ım yaratmış. Onun için çirkin hissetme hiç kendini, gücüne gitmesin Rabbimin. O kadar sempatiksin ki, eminim parmaklarından çıkan o güzel yorumlar, nur'lu güzel bir yüze ve o çok güzel yüreğe aittir. Bu arada 'güzelsin' lafını duymak için söylemeyenler de varmış senden anladığım kadarıylacanimsin, latife yaptim bana inanmiyor musun tarzi konusarak
biliyorum yorumumu gormedigini
cirkin hissetme konusu dogru da yorumum latife takiliyorum. yani iste inanmiyor musun? beni gordun iste vs. girgir olsun yani..
ama en uste yaptigim yorum dogru yorumunun uzerindeki yorum yani
dusunceden dolayi tsk ederim
Teşekküre gerek yok yahu, gerçekleri söyledim ben :R Düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Hemfikir değiliz bil yani Kendini öyle hissetmeni istemem açıkçası. Her insan güzeldir, sonuçta Allah'ım yaratmış. Onun için çirkin hissetme hiç kendini, gücüne gitmesin Rabbimin. O kadar sempatiksin ki, eminim parmaklarından çıkan o güzel yorumlar, nur'lu güzel bir yüze ve o çok güzel yüreğe aittir. Bu arada 'güzelsin' lafını duymak için söylemeyenler de varmış senden anladığım kadarıyla
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.