---> Ben çirkinim diyen bir kız.. ßenCe kendisni begenmez ve PsikoLojisi bozuLmustur :S
CimCime66 Bayan Üye 17 Tem 2010 #21 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. ßenCe kendisni begenmez ve PsikoLojisi bozuLmustur :S
Dream HunteR Banned 17 Tem 2010 #22 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişilerin hayır sen güzelsin demesini bekler..
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 14 Tem 2011 #24 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki Kişilerin Hayır Sen Güzelsin Demelerini Bekler.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #25 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Psikolojisi bozuk
Olric Bayan Üye 14 Tem 2011 #26 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişilerin hayır sen güzelsin demesini bekler..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 14 Tem 2011 #27 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. kendini begenmiş biri değildir
BravehearTs Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #29 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Napalım çirkinsen elden bişey gelmez
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 16 Tem 2011 #30 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Kesinlikle sorunları olan biridir. Hatta asırı kıskanctır cunku kompleksli bir insandır.
---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Kesinlikle sorunları olan biridir. Hatta asırı kıskanctır cunku kompleksli bir insandır.
mehmt Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #32 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler..
A Adelia Bayan Üye 5 Ağu 2011 #34 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler..
EsmErr Bayan Üye 5 Ağu 2011 #35 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler..
D 'DiLek Bayan Üye 1 Eki 2011 #36 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. cevresindeki kisiler hayır sen güzelsin demesini bekler.. benceee
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #37 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler.. + psikoliji bozuk olablr xd
---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler.. + psikoliji bozuk olablr xd
NorMesut Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #39 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler
Lady_Death Bayan Üye 1 Eki 2011 #40 ---> Ben çirkinim diyen bir kız.. Çevresindeki kişiler hayır sen güzelsin demesini bekler..