Be®at

---> Be®at

Hayata pozitif bakman şaşırttı beni. Neden diye sorarsan içen insan genelde negatiftir, umutsuzdur, tükenmiştir vs. Sanırım zevkine içiyorsun kederlendiğinden değil bilemedim şimdi :)

Adanalı olman ve çalışkanlığın ilgimi çekti. Hayatta başarılar dilerim seni tanımak güzeldi

---> Be®at

Zaman ayırıp okuduğun ve zahmet edip yorum yazdığın için, teşekkür ederim " ` nazLı .. "

Evet pozitif içiciyimdir.
operimib0.gif

Sanada hayatında başarılar dilerim. :)

---> Be®at

Hepsini okudum tekrardan memnun oldum Berat ; alkol , sigara vs. alıskanlıklar senin tercihin bunu yorumlamak yada yargılamak bana ; bize düşmez.
Paylasımın için tesekkr ederim güzel anlatım olmuş.

---> Be®at

) merak ediyordum kişisel sayfan varmı diye varmış buldum sonunda...güzel yazmışsın herzamanki gibi...demekki ikimizde lise ögrencisiyiz) bende okuyorum dışardan...çalıştıgını bilmiyordum evdesin sanıyordum ama 3 yıl gçemiş üzerinden belki değişmiştir bazı şeyler...duygusal ve eglenceli oldugun aşikar zaten bu yazdıklarından çok fazla şey var sende...herşey yakışıyor sana alkol bile) olmasa daha iyi olur tabi...birgün senden o müjdeyi duyarsam çok mutlu olurum) umarım hep güzel günler gösterir Allah sana...hep diyorum ya hakettigin güzellikleri bulursun inşaallah...hadi aradada sırada yazarım) bu akşamlık bu kadar yeter cok şımarma xD Seviliyorsun fazlaca...sakın unutma

---> Be®at

) merak ediyordum kişisel sayfan varmı diye varmış buldum sonunda...güzel yazmışsın herzamanki gibi...demekki ikimizde lise ögrencisiyiz) bende okuyorum dışardan...çalıştıgını bilmiyordum evdesin sanıyordum ama 3 yıl gçemiş üzerinden belki değişmiştir bazı şeyler...duygusal ve eglenceli oldugun aşikar zaten bu yazdıklarından çok fazla şey var sende...herşey yakışıyor sana alkol bile) olmasa daha iyi olur tabi...birgün senden o müjdeyi duyarsam çok mutlu olurum) umarım hep güzel günler gösterir Allah sana...hep diyorum ya hakettigin güzellikleri bulursun inşaallah...hadi aradada sırada yazarım) bu akşamlık bu kadar yeter cok şımarma xD Seviliyorsun fazlaca...sakın unutma

Yok Şubat'tan bu yana çalışmıyorum. Önce çalışıyordum evet.
Ama ben kırptım kestim biçtim, sen eski halini 5 dakika önce okumuşsun xD
Sağolun efendim vakit öldürdünüz sayfamda.

---> Be®at

Yok Şubat'tan bu yana çalışmıyorum. Önce çalışıyordum evet.
Ama ben kırptım kestim biçtim, sen eski halini 5 dakika önce okumuşsun xD
Sağolun efendim vakit öldürdünüz sayfamda.

) yenisini de okuruz canım zevkle)

vakit öldürmedim,degerlendirdim hıhh

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri