Be®at

---> Be®at

sünger mi :D hehe güzel benzetme:D

seni tanımak güzeldi adanalı beni şu forumda gülmekten kopartan 3. insansın :cool: :D

---> Be®at

Dostum,kadir gecesinde günah da,başka günler de sevap mıdır içmek_?

Neden her gününü kadir gecesi gibi görüp ona göre davranmak istemezsin_?

Herşey için erken bir yaş...
Lakin sende haklısın...Artık günümüzde bu tür yaşamın yaş ortamaları 16'larda...

Maymun iştahlı olmanı ise normal görüyorum...E bu devirde bu yaşta....Tam çağa ayak uyduruyorsun... Lakin yaşın biraz daha ilerledikçe ''sevginin'' kıymetini anlayacağından eminim... Fakat umarım bunu anlaman,acı bir olay yaşayarak olmaz..

İsminde çok güzel dostum...Umarım adına layık bir hayat sürersin..
Tanıdığımıza m.olduk cümleten mübarek...

---> Be®at

Çok neşeli ve hayat doluyumdur. Milletin üzüldüğü şeylere bile espri yapıp gülerim dalga geçmek en sevdiğim huyum

Arabeks dinleyip mutlu olan ender rastlanan insan türlerindenim galiba.

aynı ben yok böle bi olay ya snei tanımak çok güzel:)

---> Be®at

Çok neşeli ve hayat doluyumdur. Milletin üzüldüğü şeylere bile espri yapıp gülerim dalga geçmek en sevdiğim huyum

Arabeks dinleyip mutlu olan ender rastlanan insan türlerindenim galiba.

aynı ben yok böle bi olay ya snei tanımak çok güzel:)

:D Teşekkürler.

---> Be®at

işte ben bu tür insanları çok seviyorum deli dolu olacak ya;)asıl ben teşekkür ederim

---> Be®at

Seninle aynı zamanlarda üye olmuştuk.. O zamanlar aktiftin hatırlıyorum seni
Genç yaşta cesaret edip de sorumluluklar alman en güzeli olmuş..
2011'de kaybettiklerini 2012'de geri almanı dilerim :)

---> Be®at

Seninle aynı zamanlarda üye olmuştuk.. O zamanlar aktiftin hatırlıyorum seni
Genç yaşta cesaret edip de sorumluluklar alman en güzeli olmuş..
2011'de kaybettiklerini 2012'de geri almanı dilerim :)

Teşekkür ederim okuduğun için, tüm güzellikler seninle olsun. .

---> Be®at

once calistigin bolumu okudum... calisma azmine hayran oldum... yani derler ya, ''tasi SIKSA suyunu cikarir'' diye tam sana uymus. Is durumunu okuduktan sonra yasina bakim kac yasindaymis ki diye dusunerek. daha 19 yasindaymissin, yani benden 8 yas kucuk ve bukadar hayatta tecrube edinen... ancak MasaALLAH diyebilirim...

caliskan insanlara karsi ayri bir sempatim vardir o yuzden bukadar uzun yazmis olacagim :)

Son düzenleme:
---> Be®at

once calistigin bolumu okudum... calisma azmine hayran oldum... yani derler ya, ''tasi SIKSA suyunu cikarir'' diye tam sana uymus. Is durumunu okuduktan sonra yasina bakim kac yasindaymis ki diye dusunerek. daha 19 yasindaymissin, yani benden 8 yas kucuk ve bukadar hayatta tecrube edinen... ancak MasaALLAH diyebilirim...

caliskan insanlara karsi ayri bir sempatim vardir o yuzden bukadar uzun yazmis olacagim :)

Madem 8 yaş büyüksün o zaman "Teşekkürler abla" demem'de bir sakınca olmaz sanırım :H

Kendimizce birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte, babadan para istemek ayrı, kendin çalışp çatır çatır harcamak ayrı. Birinde yüzün kızarır biraz onurun varsa ama sen kazanırsan gururlanırsın, tüm mesele bu bende.

İyilikler Hep seni bulsun, sağol.

---> Be®at

tabiki sakincasi yok, ''abla''diyebilirsin.

keske herkez boyle dusunse hazira konmak yerine kendileri calissa, en azindan cabalasa bunun icin. Turk gelenek ve goreneklerini seviyorum ama ailelerin bukadar cok sahip cikma koruma duygulari bence cocuklarina iyilik degil kotuluk oluyor (istem disi) cunki sorumluluk nedir ogrenemiyorlar heran ailelerine bagimli yasiyorlar 40 yasina gelseler bile aileleri destek oluyorlar maddi acidan.
Halbuki aileler cocuklarina belirli bir yastan itibaren sorumluluk yuklemeli ve cocuk gibi pesinden kosmamali. Birakin biraz zorlansin. Tabiki bunu yaparken abartmamalari sarti ile, yani git sokaklarda surun hayati ogren tarzindan degil.

ben Hollanda'da yasiyorum, Burdaki turkler yapmiyor ama Hollandalilar, cocuklarina haftalik veriyorlar cok bir miktarda degil mesela 5 euro haftada bunu ne yaparsan yap ama haftaya kadar para yok diyorlar. cocuklar birgunde bile harcasa haftaya kadar aileleri kesinlikle para vermiyorlar. buda onun kendini ayarlamasni ogrenmesine sebep oluyor. ve cogu hollandali ogrenciler 12 ysnidan itibaren hem calisp hem okumaya basliyorlar 12 yasinda gazete dagitiyorlar 1-2 saat sonrada okula gidyorlar ki bu okul hayati bitene kadr devam ediyor boyle, tabiki buyudukce is alanlarida degisiyor. AMA bizim Turklerde biraz calisip okula gitse ovunuyorlar. benim cocugum hem okula gidyor hemde calisiyor diiye.. halbukim hollandalilarin cocuklarina aileleri destek bile olmuyor. bizimkiler cocugun parasi bittikce para tikiyor cebine. oyle ne gibi bir sorumluluk sahibi olabilir ki?
cocuklari karsilastiryorumda, bizim burda cocuklar tombis tombis yabancilar zayif zayif... iyilik yapiyorlar diye aslinda cok kotuluk yapiyorlar.

sende 19 yasinda hayati ogrenmissim. Turkiyede olsun yurtdisindaki devltlerde olsun, 19 yasinda bir erkek yada kiz, hala hovarda sekilde gezip baba parasi yiyor.

seni tekrar tebrik etmek gerekir ama tabiki calistigin alinin terini iyi seylerde yada yatirima hazir sekilde kullanirsan dahada buyuk bir tebrik gerekir :) cunki gencken ve yas ilerledikcedeki guc kuvvet bir olmuyor. ve sorumluluk yokken yatirim yapmasi daha kolay oluyor.

kusura bakma bayagi bir cok konustum galiba ama tembel ve sorumsuz insanlara hic tahamulum olmadigindan galiba bukadar yazmam...

---> Be®at

Hayatta zorluklar karşısında duracaksın ki çabukluğa alışasın seninki de ağaç yaş iken eğilir misali gibi olmuş ..
Herkes kendine Müslüman ama adına yakış arkadaş :)
Cübbelinin yanında Yalçın Abiyi de tavsiye ederim xD
Yakından tanıdık kardeşim güzel olmuş sayfan ..

---> Be®at

tabiki sakincasi yok, ''abla''diyebilirsin.

keske herkez boyle dusunse hazira konmak yerine kendileri calissa, en azindan cabalasa bunun icin. Turk gelenek ve goreneklerini seviyorum ama ailelerin bukadar cok sahip cikma koruma duygulari bence cocuklarina iyilik degil kotuluk oluyor (istem disi) cunki sorumluluk nedir ogrenemiyorlar heran ailelerine bagimli yasiyorlar 40 yasina gelseler bile aileleri destek oluyorlar maddi acidan.
Halbuki aileler cocuklarina belirli bir yastan itibaren sorumluluk yuklemeli ve cocuk gibi pesinden kosmamali. Birakin biraz zorlansin. Tabiki bunu yaparken abartmamalari sarti ile, yani git sokaklarda surun hayati ogren tarzindan degil.

ben Hollanda'da yasiyorum, Burdaki turkler yapmiyor ama Hollandalilar, cocuklarina haftalik veriyorlar cok bir miktarda degil mesela 5 euro haftada bunu ne yaparsan yap ama haftaya kadar para yok diyorlar. cocuklar birgunde bile harcasa haftaya kadar aileleri kesinlikle para vermiyorlar. buda onun kendini ayarlamasni ogrenmesine sebep oluyor. ve cogu hollandali ogrenciler 12 ysnidan itibaren hem calisp hem okumaya basliyorlar 12 yasinda gazete dagitiyorlar 1-2 saat sonrada okula gidyorlar ki bu okul hayati bitene kadr devam ediyor boyle, tabiki buyudukce is alanlarida degisiyor. AMA bizim Turklerde biraz calisip okula gitse ovunuyorlar. benim cocugum hem okula gidyor hemde calisiyor diiye.. halbukim hollandalilarin cocuklarina aileleri destek bile olmuyor. bizimkiler cocugun parasi bittikce para tikiyor cebine. oyle ne gibi bir sorumluluk sahibi olabilir ki?
cocuklari karsilastiryorumda, bizim burda cocuklar tombis tombis yabancilar zayif zayif... iyilik yapiyorlar diye aslinda cok kotuluk yapiyorlar.

sende 19 yasinda hayati ogrenmissim. Turkiyede olsun yurtdisindaki devltlerde olsun, 19 yasinda bir erkek yada kiz, hala hovarda sekilde gezip baba parasi yiyor.

seni tekrar tebrik etmek gerekir ama tabiki calistigin alinin terini iyi seylerde yada yatirima hazir sekilde kullanirsan dahada buyuk bir tebrik gerekir :) cunki gencken ve yas ilerledikcedeki guc kuvvet bir olmuyor. ve sorumluluk yokken yatirim yapmasi daha kolay oluyor.

kusura bakma bayagi bir cok konustum galiba ama tembel ve sorumsuz insanlara hic tahamulum olmadigindan galiba bukadar yazmam...

Uzun açıklamalar yapmayı seviyorsun galiba :) Bende uzun yazmayı severim aslında, okudum yazdıklarını, kabul ediyorum ve katılıyorum.
Ya aslında şöyle oldu baktım ki ;
Ayağım sağlam elim kolum tutuyor e gerizekalı'da değilim, o zaman dedim çalışmalıyım. Bizimkilerden iş istedim, onlarda siz narin büyüdünüz öyle indir-bindir, getir-götür yapamazsın dediler. Bende inşaatta bile çalışırım dedim. Başladık. O günden bugne gydğim çorap bile benim.
Ama fazla abartmamak gerek tek çalışan ben değilimdir :) :174:

Hayatta zorluklar karşısında duracaksın ki çabukluğa alışasın seninki de ağaç yaş iken eğilir misali gibi olmuş ..
Herkes kendine Müslüman ama adına yakış arkadaş :)
Cübbelinin yanında Yalçın Abiyi de tavsiye ederim xD
Yakından tanıdık kardeşim güzel olmuş sayfan ..

Abi ben karşıyım zaten böyle mübarek isimlere falan, çocuk uhucu mu olacak sarhoş mu olacak sapık mı olacak nereden belli ? Koyuyorlar yok melek yok muhammed yok cart curt, ağır isim bunlar.
Sonra zor durumda kalıyoruz xD
Yalçın abiyi biliyorum şu sinirlenip ona buna bağıran kalem fıtlatan adam değil mi o bomba ya :I Dikkate alacam.
Sağol ben teşekkür ederim okuduğun için.

Sizi tanımak güzel,tşk

Ne kadar tanıtabildiysem artık, ben teşekkür ederim. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri