Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

---> Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

herkez istediğini giyse ve kimin ne giydiği nasıl giyindiği bizi ilgilendirmese daha fazla sinirlenmese kimse..

Açıklama veya Hesap gibi zorunluluklarım yok yazdıgınız mesajları aratın duzenlelenı fark edeceksınız.. eger ben buraya yazarsam hangısı oldugunu sızden farkım kalmaz.
ıyı forumlar.

kımse bırbırını kırmadan tartıssın arkadaslar.. kımsenın bosuna moralı bozulmasın.

Yorumlarını okudum da tartışma yerinde olsaydı keşke. Bence konu kapanmasın herkes yorumlarını söylüyor ama birbirinizi kırmasanız daha iyi olur bence.Herkesin düşüncesine saygılıyız.

Ama Ysuff'un yorumları dikkatimi çekti.Kendini çok güzel ifade edip yorumluyor,örnek veriyorsun.Beğendim.

Arkadaşlar bu kadar acımasız yorumlar yapmayın ya..

Herkes istediğini giymekte özgür.. Biri de geçip buraya bayanlar neden kapanır diye konu açıp altına böyle hakeret içeren msjlar yazsa hoşunuza gidicek mi?

Ben çok açık giyinen biri değilim ve çok açık giyinenleri de savunmuyorum ama kimse hakkında böyle yorumlar yapmaya hakkınız yok. Herkes kendine yakışanı giyer. Zevkler ve renkler tartısılmaz.. Siz kimin ne giyeceğine karar veremezsiniz..

İŞTE BUDUR,süpersin .

Dikkat çekmek istiyorlar farklı olmak gözleri ustunde toplamak aklıma mantıklı baska sebep gelmıyor..

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri