'hayaL
Bayan Üye
---> Bayanlar Neden Açık Giyinir..
tşk ederim ablası
Peki ablacım :106:
tşk ederim ablası
Peki ablacım :106:
Beni takan yok mu ! konuya tek bir yorum daha istemiyorum kızLar...
diğerleri devam edebilir
teşekkürler modum diğerleri bizmi oluyoruz
giysinler ya bırakın
Madem konuya yorum yapılsın istiyosun ikimiz arasında bi fark arama..
Ben konuyla ilgili düşüncelerimi yazdım işine gelmedi diye bu kadar uzatmaya gerek yok..
"Nice nefes alanlar vardır, aldıkları son nefesi geri vermeden ansızın ölüm onları yakalamıştır. Öyleyse gerçekte senin sahip olduğun sadece bir nefesten ibarettir; ne bir gün ve ne de bir saat! Bir nefesi bile geçirmeden Allah'a itaate ve tevbeye yönel. Belki de ikinci bir nefese erişemeden ölüm seni yakalar!..." (İmam Gazali, Cennete Doğru, (Yedi Geçit), Minhacü'l-Abidin, s. 118)
saçma diyipte benimle aynı düşünceyi paylaşıyorsunuz ya buda ilginç Anne kapa konuyu ,ben gerildim
Düşüncem seninle aynı.
Saçmalık bu devirde ki insanlarda ,
Devre göre böyle bir konu yalnış.
Yani bu saatten sonra geri dönüşü yok demek istediğim
Herkes kendi yolunuz çizmiş ise
Seninde kendine göre bir yol çizmen gerek
Evet kimseyi ilgilendirmez zeynep ama insanlar yorumda yapabilir.Yorum yapılması Bu kişiyi ilgilendirdiği veya ilgilendirmediği anlamına gelmez. İnsanlar en ufak bişeye yorum yapıyor ki böyle geniş bir konuya neden yapmasın.
Evet kimseyi ilgilendirmez zeynep ama insanlar yorumda yapabilir.Yorum yapılması Bu kişiyi ilgilendirdiği veya ilgilendirmediği anlamına gelmez. İnsanlar en ufak bişeye yorum yapıyor ki böyle geniş bir konuya neden yapmasın.
yusuf kisisele vurma knuyu vuracaksan bende girsem nasl olur . birilerine yaranmak icin kurallari gecme 2 kisi konusurken 3. girerse ayip olur .)
Melek ablacım kusura bakma yorum yazmam gerekiyo
Yusufcumm ben yorumlarımda çeliştiğim hiçbiyer göremiyorum.. Bi örrnek verirsen çok mutlu olucam gerçekten..
Ben konuya dinsel de baktmm, açık görüşlü olarak da baktımm.. Dinsel olarak açan da günah açana bakan da günah dedim.. Ama herkes müslüman olmak zorunda değil de dedim. Her dinin mensubu yaşıyo ülkemizde..
Her neyse karmaşık bi ülke olduğumuz içinn din yönünden bakamayız herkese. O kişi inanmıyor ve açık giyiniyosa senin de dediğin gibi kendi bacağından asılcak. Bizi ilgilendiren bişey yok ortada...
Ben düşüncelerimi gayet net belirttim ama nedense herkes farklı bi yönünden anladı..
Bi kez daha söylüyorumm. Kimse kimsenin giyimi hakkında konuşamaz, aşağılayamaz, eleştiremez.. Çünkü kimseyi ilgilendirmez..
yusuf kisisele vurma knuyu vuracaksan bende girsem nasl olur . birilerine yaranmak icin kurallari gecme 2 kisi konusurken 3. girerse ayip olur .)
Canım bırak kendi konusu diye eşşeğe eşşek desek hayır o at diyecek
Kendileri direk ismimi kullanıp yorum yapıolar kişisele vuran ben oluyorum..
Tama kabul haklısın. Dediğin herşey doğru ben haksızım
sözlerin gittikçe çirkinleşiyor.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.