Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

---> Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

aman giysinler giysinler insallah cehennemde bize yer kalmaz böylelerin yüzünden :R

Madem konuya yorum yapılsın istiyosun ikimiz arasında bi fark arama..

Ben konuyla ilgili düşüncelerimi yazdım işine gelmedi diye bu kadar uzatmaya gerek yok..

Merhaba zeynepcim nasılsın :pp
Forumda bir çok kişiyle tartıştım bide seninle deneyelim dedim :I

Yorumlarına bakıyorumda bazen yazdıklarınla çelişiyorsun.
Konuya dinsel olarak bakar isek şuan dünya batmış durumda.
Fakat açık görüş olarak bakar isek. Kalp temizliği önemlidir günümüzde .
Açık giyinenler öyle savunur nedense kendini :)
Ben kimsenin açık yada kapalı giyinmesi konusunda rahatsız değilim,Bakış açısı ile biz (erkekler) de bu günaha giriyoruz onlarla beraber.Bakma dersinizde gözü kapalıda kimse gezemez. :)
Her koyun kendi bacağı hesabı :)
Ama bunu sizde bilirsiniz ki. Kadının örtünmesi şarttır :) ( Saçının tek telini bile yabancı bir erkeğin görmesi günah)
Gelelim tartışma konusuna.
Çok açık giyinen insanlar var. Dikkat ettiğin zaman neredeyse iç çamaşırları görünecek. Bu çok üzücü bir durum. Böyle bir devirde yaşayıpda ahiretini düşünene ne mutlu :)
Konu biraz saçma olmuş açıkcası yani bu devirde böyle bir konu kişilere göre saçma görünüyor. Açıklığı geçelim o zaman kimse denize plaja tatile gitmesin.
Mayolu insanlar.. Onları hesaba katarsak gayet normal giyiniyorlar.
Neysekim :R Geçen yıl antalya'ya tatil için 1 aylığına gitmiştim
Konya altından dönerken bi çift önümüzde yürüyordu ve kadın kısa bir elbise giyinmişti..Hafif bi rüzgar esintisi elbiseyi tamamen havaya kaldırdı.Kadın örtünme çabası içerisindeyken heryeri ortadaydı ki. Antalya gibi bir yerde herkesi kahkaha tuttu.. Beni ise Hüzün. :M
Kanımca insan kendine nasıl yakıştırıyorsa öyle giyinmeli.
Çok açık giyinip o kızın durumuna düşmektense çıplak gez ondan iyidir ;)
Yinde söylüyorum konu saçma her koyun kendi bacağından..
Kapalı birini kimse açamaz. Açık birini kapatmak ise biraz meseledir.
Bu aile örneğidir aslında birazda.
Bu konu tartışılır.Ve gereksizdir.Aileden gelme yada bazıları için kalpten yönelme yok ise Gerisi boştur ;) Herşeyden Önce Allah'ın aşkını kalbe yerleştirmek gerek.. ;) Düşüncem bu.:) Kimine Göre Saçmadır. Kimine Görede Değil ;)

"Nice nefes alanlar vardır, aldıkları son nefesi geri vermeden ansızın ölüm onları yakalamıştır. Öyleyse gerçekte senin sahip olduğun sadece bir nefesten ibarettir; ne bir gün ve ne de bir saat! Bir nefesi bile geçirmeden Allah'a itaate ve tevbeye yönel. Belki de ikinci bir nefese erişemeden ölüm seni yakalar!..." (İmam Gazali, Cennete Doğru, (Yedi Geçit), Minhacü'l-Abidin, s. 118)

saçma diyipte benimle aynı düşünceyi paylaşıyorsunuz ya buda ilginç :) Anne kapa konuyu ,ben gerildim :)

havaya havaya ysuff icin eller havaya :R katiliyorum sana kardesim :R noktayi sen koydun .p

saçma diyipte benimle aynı düşünceyi paylaşıyorsunuz ya buda ilginç :) Anne kapa konuyu ,ben gerildim :)

Düşüncem seninle aynı.
Saçmalık bu devirde ki insanlarda ,
Devre göre böyle bir konu yalnış.
Yani bu saatten sonra geri dönüşü yok demek istediğim :)
Herkes kendi yolunuz çizmiş ise
Seninde kendine göre bir yol çizmen gerek :)

Düşüncem seninle aynı.
Saçmalık bu devirde ki insanlarda ,
Devre göre böyle bir konu yalnış.
Yani bu saatten sonra geri dönüşü yok demek istediğim :)
Herkes kendi yolunuz çizmiş ise
Seninde kendine göre bir yol çizmen gerek :)

Evet haklısın ysuf..:)

Melek ablacım kusura bakma yorum yazmam gerekiyo :)

Yusufcumm ben yorumlarımda çeliştiğim hiçbiyer göremiyorum.. Bi örrnek verirsen çok mutlu olucam gerçekten..

Ben konuya dinsel de baktmm, açık görüşlü olarak da baktımm.. Dinsel olarak açan da günah açana bakan da günah dedim.. Ama herkes müslüman olmak zorunda değil de dedim. Her dinin mensubu yaşıyo ülkemizde..

Her neyse karmaşık bi ülke olduğumuz içinn din yönünden bakamayız herkese. O kişi inanmıyor ve açık giyiniyosa senin de dediğin gibi kendi bacağından asılcak. Bizi ilgilendiren bişey yok ortada...

Ben düşüncelerimi gayet net belirttim ama nedense herkes farklı bi yönünden anladı..

Bi kez daha söylüyorumm. Kimse kimsenin giyimi hakkında konuşamaz, aşağılayamaz, eleştiremez.. Çünkü kimseyi ilgilendirmez..

Evet kimseyi ilgilendirmez zeynep ama insanlar yorumda yapabilir.Yorum yapılması Bu kişiyi ilgilendirdiği veya ilgilendirmediği anlamına gelmez. İnsanlar en ufak bişeye yorum yapıyor ki böyle geniş bir konuya neden yapmasın.

Evet kimseyi ilgilendirmez zeynep ama insanlar yorumda yapabilir.Yorum yapılması Bu kişiyi ilgilendirdiği veya ilgilendirmediği anlamına gelmez. İnsanlar en ufak bişeye yorum yapıyor ki böyle geniş bir konuya neden yapmasın.

bayan haklı beyler dağılın :)

yusuf kisisele vurma knuyu vuracaksan bende girsem nasl olur . birilerine yaranmak icin kurallari gecme 2 kisi konusurken 3. girerse ayip olur .)

Ya arkadaşımm benm yazdıklarıma yorum yapma diyosun.. Israrla her yazdığıma da cevap veriyosun..

Hayır arkadaş anlamadım ki konu senin diye mi bu kadar büyütüyosun :s

Melek ablacım kusura bakma yorum yazmam gerekiyo :)

Yusufcumm ben yorumlarımda çeliştiğim hiçbiyer göremiyorum.. Bi örrnek verirsen çok mutlu olucam gerçekten..

Ben konuya dinsel de baktmm, açık görüşlü olarak da baktımm.. Dinsel olarak açan da günah açana bakan da günah dedim.. Ama herkes müslüman olmak zorunda değil de dedim. Her dinin mensubu yaşıyo ülkemizde..

Her neyse karmaşık bi ülke olduğumuz içinn din yönünden bakamayız herkese. O kişi inanmıyor ve açık giyiniyosa senin de dediğin gibi kendi bacağından asılcak. Bizi ilgilendiren bişey yok ortada...

Ben düşüncelerimi gayet net belirttim ama nedense herkes farklı bi yönünden anladı..

Bi kez daha söylüyorumm. Kimse kimsenin giyimi hakkında konuşamaz, aşağılayamaz, eleştiremez.. Çünkü kimseyi ilgilendirmez..

Noktalaman şu kardeşim;
Konu başında kimse kimseyi ilgilendirmez diyorsun.
Sonrasında dinsel olarak bakış açını söylüyorsun.
Düşüncene karşı değilim bu tür konular tartışmaya açıktır.
Elbette ki olumlu olumsuz yorumlar yapılacaktır.
Doğuya çok gidip gelmişliğim vardır.
Örnek olarak bunu ele alırsak,
Doğuda açık giyinmek suç gibidir. Aşşağlayıcı bir gözle bakılır.
Fakat o aşşağlayıcı gözle bakan batı tarafına geldiği zaman bir plaja uğrayıp saatlerce kadına kıza bakar bunlara çok şahitlik yaptım ben.
Denize mayoyla giren,Uzun kıyafetle girenleri yadırgar bunuda çok gördüm.
Bu devirde bir çok insanımızda ne edeb nede namus kalmış malesef.
Bu herkesin kendi sorunudur. Allah'la kendi aralarındadır.
Tabikide bizi ilgilendirmez. Nasıl ki ufacık bir karıncayı inciten cezasını çekecekse bu tür konularında cezasını çeker.
Son olarak şunu söylemek istiyorum
Cehennem ateşinden korkmayan yoktur Müslüman olarak.
Lakin bir çakmak ateşine parmağını 5 saniye tutup dayanamaz insan.
Çelik bile ateşe dayanmaz bir maddedir.
O kadar günah işleyen insanların demek vücuduna çok güveniyor Çelikten öteler :R
Kimse de farklı yönden anlamadı ;)

eternal sana bisey dedim mi . sohbetide okuyorum cok sukur. neyse uzatnmayn

eternal yorumlarınıza dıkkat edın. argo , kırıcı, hakaret, aşağılayıcı söz yada cumleler ban sebebıdır. uyarıdır

yusuf kisisele vurma knuyu vuracaksan bende girsem nasl olur . birilerine yaranmak icin kurallari gecme 2 kisi konusurken 3. girerse ayip olur .)

Kişisele vurmuyorum.
Girmek istiyorsan buyur ;)

Canım bırak kendi konusu diye eşşeğe eşşek desek hayır o at diyecek :D

Kendileri direk ismimi kullanıp yorum yapıolar kişisele vuran ben oluyorum..

Tama kabul haklısın. Dediğin herşey doğru ben haksızım :D

Zeynepcim kişisele vurmuyorsun
Düşüncelerini paylaşıyorsun.
Bunu yadırgayanmı oldu ki ?

sözlerin gittikçe çirkinleşiyor.

Stres yapmayın kırıcı olmmayın.
Herkes kendi fikrini söylüyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri