Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

---> Bayanlar Neden Açık Giyinir.. :)

kızlar tartışmayın...ama zeynep dediklerine haksız değil dedigim gibi herkesin zevki farklıdır aşagılamadan yorumlar yapın...bende kapalıyım ve gerçekten aşırı derece açık giyinenleri gördüğümde çok rahatsız oluyorum üstteki mesajda bahsettigim gibi...dün gördüğüm kızı yanımda erkek kardeşimle giderken görseydm ben utanırdım...o derece vucudu belli eden o derece kısa bir kıyafet olamaz yani...ama kendi seçimi yada bilmiyor ailesinden cevresinden hiçbirşey ögrenmemiş olabilir...yada bilerek giyiyor ama öyle bile olsa bu bizim aşagılamaya hakkımız oldugunu göstermez...
kimseyi kırmadan konuya devam edelim

Evet annem haklı.
Zeynep aşağılama anlayışımız farklı , senin görüşlerinde bizi aşağıladı. Saygı duymamızdan bahsederken özellikle benim düşüncelerime olan saygını göremedim.

Ben aşağılamadım sadece senin düşüncelerine neden katılmadığımı söyledim. Bu sana aşağılama olarak yansıdıysa yapabilecek bişeyim yok..

+

Saygı karşılıklıdır bunu unutma ;)

kızlar tartışmayın...ama zeynep dediklerine haksız değil dedigim gibi herkesin zevki farklıdır aşagılamadan yorumlar yapın...bende kapalıyım ve gerçekten aşırı derece açık giyinenleri gördüğümde çok rahatsız oluyorum üstteki mesajda bahsettigim gibi...dün gördüğüm kızı yanımda erkek kardeşimle giderken görseydm ben utanırdım...o derece vucudu belli eden o derece kısa bir kıyafet olamaz yani...ama kendi seçimi yada bilmiyor ailesinden cevresinden hiçbirşey ögrenmemiş olabilir...yada bilerek giyiyor ama öyle bile olsa bu bizim aşagılamaya hakkımız oldugunu göstermez...

anne seninle aynı fikirdeyiz. anlatış tarzımız biraz değişik sadece.. tamam ben sustum :)

Ablacım haklısınn sonuna kadar. Bende çok açık giyinen birini görünce rahatsız oluyorumm. Çünkü etrafta o kişiye kötü gözle bakan çok kişi var ve bi bayan olarak bende utanıyorum.. Benm demek istediğim

"Arkadaşlar bu kadar acımasız yorumlar yapmayın ya..

Herkes istediğini giymekte özgür.. Biri de geçip buraya bayanlar neden kapanır diye konu açıp altına böyle hakeret içeren msjlar yazsa hoşunuza gidicek mi?

Ben çok açık giyinen biri değilim ve çok açık giyinenleri de savunmuyorum ama kimse hakkında böyle yorumlar yapmaya hakkınız yok. Herkes kendine yakışanı giyer. Zevkler ve renkler tartısılmaz.. Siz kimin ne giyeceğine karar veremezsiniz.. "

bu.. Kimsenin ne giyeceğine karışamayız ve sırf giydikleri yüzünden kimseyi aşağılayamayız..

Bayanlar Neden Açık Giyinir..

Ne saçma soru bu böyle. Bunun nedeni mi var.
Ah gençlik ah

zeynep aramızdaki tek fark ben hissettiklerimi açığa vuruyorum. Bende hiç hoşlanmıyorum erkeklerin kötü gözlerle bakmasından. Bu yüzden onlara kızıyorum,onların yerine üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Kadınlar ilgi beklerler çevrelerinden bu yüzdende bu şekilde bir yola başvururlar sosyal bir ortamın içinde olduğum için biliyorum kadın birçok erkeğin ona baktığını görüyo fakat eteğini hala yukarı çekiyo . Sözle yada fiili olarak bir tacize uğramakdıktan sonra onalr için bi problem olmuyo genelde.

Bide relax olanlar var çevremi umursamayıp kafasına göre giyinenler

Konuyu zaten iyi ve kötü yanlarını eleştirlmesi için açmadınız mı.

Konunun neden açıldığına dair eleştiriler bile var.. düşüncelerimizi paylaşıyoruz. burada kişilerin yazdıklarına yönelik yorumlar yapılmamalı,konuya yönelik yorumlar yapılmalı. Yanlışmıyım?

Konunun neden açıldığına dair eleştiriler bile var.. düşüncelerimizi paylaşıyoruz. burada kişilerin yazdıklarına yönelik yorumlar yapılmamalı,konuya yönelik yorumlar yapılmalı. Yanlışmıyım?

Doğru konuya yapılıyor tum yorumlar zaten. Kişiselleştimeyin yeterki.
Devam edin konuya

amaç sadece ilgi çekmek kendilerne baktrmaya çalışmak gerçi bakıncada suç bakmayncada iç dünyaları bir hayli ilgnç :)

zeynep aramızdaki tek fark ben hissettiklerimi açığa vuruyorum. Bende hiç hoşlanmıyorum erkeklerin kötü gözlerle bakmasından. Bu yüzden onlara kızıyorum,onların yerine üzülüyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Madem konuya yorum yapılsın istiyosun ikimiz arasında bi fark arama..

Ben konuyla ilgili düşüncelerimi yazdım işine gelmedi diye bu kadar uzatmaya gerek yok..

Arkadaşlar bu kadar acımasız yorumlar yapmayın ya..

Herkes istediğini giymekte özgür.. Biri de geçip buraya bayanlar neden kapanır diye konu açıp altına böyle hakeret içeren msjlar yazsa hoşunuza gidicek mi?

Ben çok açık giyinen biri değilim ve çok açık giyinenleri de savunmuyorum ama kimse hakkında böyle yorumlar yapmaya hakkınız yok. Herkes kendine yakışanı giyer. Zevkler ve renkler tartısılmaz.. Siz kimin ne giyeceğine karar veremezsiniz..

Doğrudan yorumlara yönelik eleştiri yapıyorsun. Sen gelipte şunu yapmamalısınız,şöyle şöyle karışamazsınız diyebiliyorsan,düşüncelerimizede yorum yapmayacaksın. konu belli fikrini söyle ve bitir. Artık yazdıklarımla ilgili yorum yapmanı istemiyorum.

kızlar birbirinize yorum yapmasanız ? tartşmaya cevirmeseniz olayı...olur mu

Arkadaşlar bu kadar acımasız yorumlar yapmayın ya..

Ben çok açık giyinen biri değilim ve çok açık giyinenleri de savunmuyorum ama kimse hakkında böyle yorumlar yapmaya hakkınız yok. Herkes kendine yakışanı giyer. Zevkler ve renkler tartısılmaz.. Siz kimin ne giyeceğine karar veremezsiniz..

İyi o zaman kendi yazdığım yoruma cevap yazim :)

Koyu renkliler bu konu için yaptığım yorumlar. Diğerleri de yazılan bana saçma gelen yorumlara cevabım.. Bana saçma gelen yorumların da altını çizimm :D Sadece bana geliyo bunu da yanlış yerlere çekmeyin :)

Beni takan yok mu ! konuya tek bir yorum daha istemiyorum kızLar...

diğerleri devam edebilir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri