Baş harfi A

---> Narsist depresif

lan bazıları sevmeyi bırak adam olmayı bile beceremiyor kankamı üzmüşler kötü bi şekilde e bizde erkek olarak gerekeni yaparız adam olmayanı yakıştıgı karaktere sokarız madam yaparız yani

---> Narsist depresif

yaz geldi hoslandıgım var acılamıyorum ne oldu bana ne iş anlamadım 2014 ugursuz geldi :/

Yeniden yandı tüm ışıklar
Yeniden nasıl parlıyor aşk gözlerinden
İçimi eritiyor şimdiden

Sana saklamışım herşeyin güzelini ben
Sevmeler sarılmalar şarkılar öpücükler

Bu yüzden koşarak kavuştuk
Bu yüzden koptu son fırtına ikimizden
Yazarken gidiyor bu yüzden

Sana saklamışım herşeyin güzelini ben
Sevmeler sarılmalar şarkılar öpücükler

Yıllardır bekliyor kalbine değmeyi bu cümleler

Senin yanındır sarayım
Hadi öp uyandır sevgilim
Masallar gibi güzel rüyalar gibi
Yaşatır aşkım ikimizi

Senin yanındır sarayım
Hadi öp uyandır sevgilim
Ah kaç asır sensizliğim
Artık bekletme bizi

---> Narsist depresif

yarın hatrımı sorsan ne olur ? bittin artık be yeminle hiç üzülmüyorum beni bu kadar güven patlaması yaşatacak neler yaptın öyle ezdin biçtin kalbimi söktün bak ben yeniden dogdum eminim takip ediyosun herşeyimi eskisi gibi twitter facebook soundcloud seninle sölediğimiz şarkı bile orada onu bile dinlemişsindir noldu duygulandın di mi ? geçti canım be artık trilyon olsan bi gecede harcarım seni . Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur artık çok daha güçlüyüm ne paranın ne başarının sınırı var bende senin herşeyin tükenecek önce güzelliğin sonra paralı arkadaşların sen yine dogdugun büyüdüğün varoşa döneceksin işte o zaman gece uyku girmeyecek gözüne beni takip etmekten helak olacaksın . Üzülüyosam namerdim herşey müstahak sana CANISI =)))

---> Narsist depresif

aşk seni beni yazmışsa niye bu cezaaaaaaaa açılsam mı gaza getiriyorum kendimi şarkılarla :D

evet bunu senin piremsesim :D

---> Narsist depresif

Senin yanındır sarayım
Hadi öp uyandır sevgilim
Masallar gibi güzel rüyalar gibi
Yaşatır aşkım ikimizi

Senin yanındır sarayım
Hadi öp uyandır sevgilim
Ah kaç asır sensizliğim
Artık bekletme bizi

---> Narsist depresif

benden çok mu küçük yanlış mı yapıyorum ne yapıyorum ben ya sanal olm burası tamam cok etkilendin tamam cok güzel ee ? ne yani ne yine hayal kırıklıgı yaşamaktan da mı korkmuyorum acaba ama bence herşeye rağmen denemeye değer ya ama dostlugunu kaybedersem ?

---> Narsist depresif

şarkı söylerken bile aklıma geliyo :D lan ne tuhaf bişeymiş aklıma bi şarkı geldi onu sölicem birazdan mikrofonda var hazır :D

kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın ... beni sen dünyaya bağladınnnnnnnn

---> Narsist depresif

Bu güne dek hep keşke deyip durdum
Her yeni başlangıcın sonunda
Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm
Yanlış insanlar,yanlış yüzler,yanlış aşklar
Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sonra sen çıktın karşıma
Bunu sen kalbime girince anladım
İşte yeni bir başlangıç daha
Ama bu sefer eminim
Bu sefer keşke demeyeceğim
Yıllar sonra senin için
Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak...

Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi
Yine öğrettin bana sevmeyi
Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi
Ne olur bırakma ellerimi

---> Narsist depresif

bugun tüm programı iptal ettim dışarısı artık eskisi kadar zevk vermiyo hava atmak yazılan kızları geri çevirmek aklım hep meşgul işi bile takmıyorum ben birinden hoslanınca fena dagıtıyorum ya abartıyorum olayı son ses müzik karaokeler havada ucusuyo şişeler doluyo her yer sapıtmasam bari bu sefer

---> Narsist depresif

değer verdiğin insanların başkalarıyla eglenmesini düşünmek bile kötü niye kıskancım ya bu kadar

---> Narsist depresif

Mutluluk en çok onun hakkı
Bu yorgun kırık dökük hikayenin
Adı bende saklı..
Off of off ooo

---> Narsist depresif

Ne zaman aynayı sevmezsen
Sana birde gel benden bak

Bu duyguyu tarif edemiyorum
Yok işe yarar bir tek yorum
Gözüm kapalı bile seni görebiliyorum

Adını yazmışım daha da yazabilirim
Doldurabilirim yaprak yaprak...
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak

=)))))) cok iyi anlatıyo be suan ki durumu

---> Narsist depresif

Kıskanır rengini baharda yeşiller
Sevda büyüsü gibisin sen ......
Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu
Üzüm buğusu gibisin sen ...
Duru bir su gibi, bazen volkan gibi
Bazen bir deli rüzgar gibi
Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş

---> Narsist depresif

balık aşık olursa neler oluyor görüyosunuz işte takipte kalın çok gülersiniz bu halime en zayıf anlarımı yaşıyorum :D

---> Narsist depresif

neyse dagıtalım bu puslu havayı dikkat çektik galiba =)

dün gece 2 tane vine çektik istiklalin ortasında üstümü cıkardım niye hep üstü cıplak cekiyosunuz diyenlere 1-2 küfür ettim hahaha cok makara ya youtube atarım gece

---> Narsist depresif

istiklalde kalabalıktı bea :D şimdi desen yapamam bazen cok fena oluyorum ya arkadaşlar bile şaşırıyo bu özgüvene üstelik o göbekle :D millet foto falan cekti bide poz verdim acaba nerden bulurum o fotoları :D:D

---> Narsist depresif

saçlarım da çok fena oldu be kısa sakalsız sadece bıyık :D selfie çektim arkada kelebek var kafam kadar :D rezil etti beni kızlara hehehe

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri