Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pisi pisi pisi pisikopat
aynaya bak kendi gırtlağını kopart
tel çalarsa bakma tutamadımya kendimi
tek gelirsen konuşacağına gelde vur beni
anlamaz çoktur anlayan sorun var anlamaz
sabah yedide sallamam yok oldum artık
hiçbirşeyden haz alamıyorum bağırmam lazım
zanaxı aldı salvo uykuya daldı salvo
relax olursa bitch uyursa geceyi bensiz
düşünmüyorsa hiç bilinki bende unuttum
istediğin gibi karala konuş bensiz
sende biraz hastasın sende bensin
erken uyudugum nadir gecelerden birindeyim uykum cok var 1-2 ilaç aldım yan etki yaptı alerji gibi ama cok kabarık birde enerji içecegi içtim üstüne resmen ateş püskürüyo vücut :/ rahatsızlanmazsam iyidir kalbimde agrıyo ufaktan ..
Sayılı günler kaldı okul bitiyor mezun oluyorum lisede bile daha çok şey ögrenmiştik ama olsun =) sonuçta türkiye'de diplomaya bakmıyolar zaten 4 sene mezunuysan ilimli oluyosun neyseki eğitim gerektirecek bi sektörde değilim hayatım stress altında geçmedi =) neyse tatil planı kesinleşti gibi yanımda kim gelecek orası kaldı herkes calısıyor nası yapcaz bilmiyorum
Taksimi çok özlemişim çok kallavi yi bile özlemişim o kadar yani rumeli caddesi rixos mecidiyeköy aman aman içmek bana herşeyi unutturuyo şuan o kadar rahatım ki sanki hiç canım yanmamış hiç acı cekmemiş hiç aglamamıs gibiyim bu arada çok kinciyim tehdite hiç gelemem ayıks =)
bu gece arabaya sıgmıcaz gibi herkes gelmek istiyo napcaz len yine bi dünya para gidecek her cumartesi aynı muhabbet bu gece alman usulu yapcaz herkes kendikini ödesin ya