Baş harfi A

---> Narsist depresif

bıktım yanılmaktan yalnızlıktan sevgisizlikten kimsesizlikten para hiç bi zaman huzur değilmiş sonunda büyüdük herhalde . Askere gitsem geçer mi bu sancılar ? ya da 1 sene uzaklaşsam bu şehirden ? Ama ya özlersem askerdeyken ? Canım seni isterse ? lan sen benim saplantım olmuşsun resmen senden başkasına gülmeyeli 4 sene oldu 4 . dile kolay 4 sene bütün kahrını çektim be kıskanmasan olmaz mıydı ? Daha alttan alsaydın tatlı konussaydın ? Ne oldu şimdi ne var elinde ?

---> Narsist depresif

beni bu kadar rahatlatan hafifleten başka bi yer daha yok nasıl olsa kimse okumuyor bunları ben yazıyorum ilerde geriye dönüp okuyacagım şeyler belki şuan ki ruh halime ilerde ki sevgilimle gülüp geçicez. Kim bilir belki de oda şuan başka yerde günlüğüne böyle şeyler yazıyor :) . Kesin çok güzel gülüyosundur sende bana çektiren gibi : ) umarım öylesindir .

---> Narsist depresif

Bana göre kız yok mu be memlekette :D benim kadar özgür olması lazım :D Gece hayatıma katlanacak hızlı sürdüğüm için zırlamayacak giyim kuşamıma laf etmeyecek kız arkadaşlarımı hoş görecek . Güvenecek hiç kimseye güvenmediği kadar bi gülüşü ile herşeyi değiştirebilecek biri yok mu ya ?

---> Narsist depresif

beni bu kadar rahatlatan hafifleten başka bi yer daha yok nasıl olsa kimse okumuyor bunları ben yazıyorum ilerde geriye dönüp okuyacagım şeyler belki şuan ki ruh halime ilerde ki sevgilimle gülüp geçicez. Kim bilir belki de oda şuan başka yerde günlüğüne böyle şeyler yazıyor :) . Kesin çok güzel gülüyosundur sende bana çektiren gibi : ) umarım öylesindir .

Hehe ben esimin boyle gunlugunu okusam. Eski askina haykirislarini. Forumu yakar yikardim :) ben cok pis kiskaniyorum ya...

---> Narsist depresif

gold üye

psikopatım kafa parçalamayı kırmayı dağıtmayı güçlü hissetmeyi seviyorum sırf bu yüzden senelerce dövüş sporları ile uğraştım . İhtiyacım yok aslında satıra muştaya ama bizim işler biraz sıkıntılı bazen zorba gibi görünmek işe yarıyor.

---> Narsist depresif

bıktım sınavlardannnnnnnnnnnnn yeter yaa okumuyorum lan daha tepem attı iyice kendi işim gücüm var ne işim var benim dandik dundik diploma bozuntuları ile ya

---> Narsist depresif

[MENTION=165530]Morgenstern[/MENTION] Off bulamadım, sakladın mı n'aptın? hahaha

+

Şarkıya gelelim xD

Sevdim gibi de sevmedim gibi de bilemedim, ama fon güzel :R

---> Narsist depresif

[MENTION=165530]Morgenstern[/MENTION] :I

Benden iyisin en azından, umudunu yitirme, çalışmaya devam, olcak xD

Ve evet, gerçekten hiç değilim, ben link atarsan anca bulurum diye düşünmüştüm aslında hahaha

---> Narsist depresif

[MENTION=165530]Morgenstern[/MENTION] :I

Benden iyisin en azından, umudunu yitirme, çalışmaya devam, olcak xD

Ve evet, gerçekten hiç değilim, ben link atarsan anca bulurum diye düşünmüştüm aslında hahaha

banlarlar hatçe hepimizi banlarlar :D:D

morgenstern erkal yaz oradan bulursun ya hala bulamadın mı

---> Narsist depresif

Bir kişiye daha tevazu gösterirsem adım erkal değil millete güldükçe arkamızdan iş çevirir olmuş ne zaman adam oldunuz lan bize şekil yapacak kadar

---> Narsist depresif

bana yazılanların hepsi niye sübyan allahım ya 17 yaşında kız yazılıyo kücük mü duruyorum lan yoksa anlamadım ki

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri