Banlanan üyeler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Banlanan üyeler hakkında

ha bir de msn, facebook gibi kelimeleri engelleyebilirsin. argo kategorisine sokabilirsin. ondan sonra adam istediği kadar msn yazsın göreceği şey "...." olacaktır.

Öncelikle benim yönetimde birbirlerinin msn adresleri olabilir lafı kötü maksatla değildi belirteyim , banada kimsenin msni lazım değil yani :)

en küçük örneği gececi adminlerimiz var geceleri bi ara cok saldırı alıyorduk 50-60 kişi uye olup kufur edıyorlardı bunu sadece bır admın engelleyemez msn sayesinde haberleşip birisi yorumları editleyip birisi banlıyor vs vs örnekler coğaltılabılır..

msn ve face kelimelerini yasaklamak çok sacma bir fikir verecek olan ınsan her turlu verır yasakladık diyelim ;

f a c e b o o k , face , feys , fcbook , fcbk gıbı kelımeler yazarakta verebılır

msn kelimesi zaten yasaklanamaz 220.000 hitli konumuz var msn ıle ılgılı ..

umarım anlatabilmişimdir

forumda msn istemek vermek yasak arkdsm ben burda msn istemyom farkndaysan olanı davet ediyorum sadece
he bu arada merak iyi bişy deildir ;)

Dostum Bu Adamlar Kötü Bişi Yapmadı Biraz Onlar Tarafından Düşün..Haksız Yere Banlandılar Bu Adamlar..

Bu konu hakkında Serkan'ın yorumunu çok merak ediyorum

Yanlış bilmiyorsam ( yanlışsa düzeltin ) bu aşkta forum oyunlarında alevlenenlerden

Kızımızın banlanma sebebide başka bir erkekle msn muhabbetinden kaynaklanıyor

Ne derece sağlıklı bir ilişki olabilirki bu. Tabii ki msn muhabbetinden dolayı banlanacak. Bizimkide laf mı şimdi demi ?

efet haklısın

Dostum Bu Adamlar Kötü Bişi Yapmadı Biraz Onlar Tarafından Düşün..Haksız Yere Banlandılar Bu Adamlar..

Haksız Yere Filan Banlanmadılar.

Yasak Olduğunu Bile Bile MSN Muhabbeti Yaptılar Veya Verdiler..

Buna Kimse Haksız Diyemez

Ben Belirtmişim Kendileride Biliyor Yasak Olduğunu

Gözede Almış Olmalılar..

Banlanan kişiler zaten kendı zekaları ıle banlandı , herkes bagırıyor zaten msn , face yasak diye..

sen gelip sohbette msne gel cnm vs. yazarsan ve yenı uyeysen yersın banı .

Haksız Yere Filan Banlanmadılar.

Yasak Olduğunu Bile Bile MSN Muhabbeti Yaptılar Veya Verdiler..

Buna Kimse Haksız Diyemez

Ben Belirtmişim Kendileride Biliyor Yasak Olduğunu

Gözede Almış Olmalılar..

Tmm Dostum Senin Dediğin Olsun Forum Senin İstediğini Banla İstediğine Yetki Ver..

Hiçde Sevmem Forumda Tartışma Olaylarını...

Kolay Gelsin SAna...

Forumda banlanan arkadasların hepsiyle az cok muhabbetim var ve iyi insanlar.
Cok aktifler ve foruma faydalı olduklarını düsünüyorum.
Gerci neden banlandılar? Banları acılır mı? Banları süreli mi olmalı süresiz mi?
Bunları söylemek beni asar. O yüzden pek girmek istemiyorum ama ynede konuyla ilgili fikrimi belirtmek istedim.

msn ve face kelimelerini yasaklamak çok sacma

Edize bende katılıyorum bu konuda. Face kelimeleri değişik sekillerde de yazılabilir.
Ayrıca Haberler kısmında özellikle de Bilim Ve Teknoloji haberleri kısmında msn ve facebook ile ilgili bir cok haber var. Bunların argo kelime sınıfına dahil edilmesi konuyu acanları da okuyanları da olumsuz etkileyecek diye düsünüyorum

Forumda banlanan arkadasların hepsiyle az cok muhabbetim var ve iyi insanlar.
Cok aktifler ve foruma faydalı olduklarını düsünüyorum.
Gerci neden banlandılar? Banları acılır mı? Banları süreli mi olmalı süresiz mi?
Bunları söylemek beni asar. O yüzden pek girmek istemiyorum ama ynede konuyla ilgili fikrimi belirtmek istedim.

Edize bende katılıyorum bu konuda. Face kelimeleri değişik sekillerde de yazılabilir.
Ayrıca Haberler kısmında özellikle de Bilim Ve Teknoloji haberleri kısmında msn ve facebook ile ilgili bir cok haber var. Bunların argo kelime sınıfına dahil edilmesi konuyu acanları da okuyanları da olumsuz etkileyecek diye düsünüyorum
o kelimeler yasaklanırsa googleda alt sıralara duserız , sitenin hitleri yarı yarıya düşer..

bende katılıyorum msn face kelimelerin argo kelimesi olarak yasaklanmasına karşıyım
siteye zarardan başka bişiye yaramaz günlük binlerce insan msn face hakında bişilere bakıyorlar

bende katılıyorum msn face kelimelerin argo kelimesi olarak yasaklanmasına karşıyım
siteye zarardan başka bişiye yaramaz günlük binlerce insan msn face hakında bişilere bakıyorlar

bu fikri ortaya atarken tabii bu yönünü düşünmedim. arkadaşların verdiği bilgilere göre bu durum imkansız gibi bir şey galiba.

tüh be yazık olmuş ya :(

Ama bende karşıyım forumda Msn adresi verilmesine ... Öyle olsa facebook var. Netlog var bir sürü site. Hem daha kalabalık. Burası paylaşım eğlence alanı. Ben böyle düşünüyorum ama
Mysterious_man'a çok üzüldüm yaa :(

tüh be yazık olmuş ya :(

Ama bende karşıyım forumda Msn adresi verilmesine ... Öyle olsa facebook var. Netlog var bir sürü site. Hem daha kalabalık. Burası paylaşım eğlence alanı. Ben böyle düşünüyorum ama
Mysterious_man'a çok üzüldüm yaa :(

üzlme adamım burdayım ben =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri