Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz her şey olur da şu kalbim bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm…

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam gözümden akacak yaş olsan ağlamam kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum işte o en büyük gerçek…

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

♥ aşk kaçmaktan çok kovalamak görmekten çok özlemek gitmekten çok beklemek dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

♥ Birgün bana soracaksınbeni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

♥ Sevmiyorum şu saatin sesiniakmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz her şey olur da şu kalbim bir tek sensiz olamaz.

♥ Mürekkepten denizler kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın ben seni sevmedim sana taptım!..

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm…

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam gözümden akacak yaş olsan ağlamam kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum işte o en büyük gerçek…

♥ Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

♥ aşk kaçmaktan çok kovalamak görmekten çok özlemek gitmekten çok beklemek dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

♥ Birgün bana soracaksınbeni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

♥ Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

♥ Sevmiyorum şu saatin sesiniakmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

♥ Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...

♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ugrunda ölmeye deger gülüm..

♥ Dünyada 2 renk gül olsunbiri kirmizi digeri beyazsen beni unutursan kirmizilar solsunben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........

♥ Dünyan öyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

♥ Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce

♥ Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.

♥ Gözlerin NehirKirpiklerin Köprü OlsunBen Tam Üzerinden Geçerken Ipler KopsunDüstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...

♥ Yalnizlik gecelerinUmit bekleyenlerinHayal caresizlerinYagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem...

♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ugrunda ölmeye deger gülüm..

♥ Eger beni bu sokaktabu semttebu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben Gözlerinin daldigi yerdeyim...

♥ Güller hep ellerinde açsinama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsunama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsunama beni unutturmasin.

♥ Gün bir gün sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara

♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen biri de senden ba$kasini gormeyen ben...

♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim..

♥ Gece midir insani hüzünlendirenyoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

♥ Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim.Yagmur olur üzerine yagarim.Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin

♥ Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..............

♥ Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için.....

♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan sandal yapiyor dereye birakiyorum. ister yuzsun ister batsin ister bir caliya takilsin o kagit sandal hep derenin bir yerinde olucak biliyorum..

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

♥ Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman.

♥ Seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsin.

♥ Sen elimden tutunca deniz basardi içimi. Sen elimden tutunca yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim.

♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayim....

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek...

♥ Ask bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalir...

♥ Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin..

♥ Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi bilmedigimi yasatti iste o ani senle yasadim senle sevdim.

♥ Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinede...

♥ Yaprak döken gençligimin satir aralarinda alti kirmiziyla çizilmis ve tirnak içine alinmis suskunlugumun bas harflerisin.

♥ Utanirim söyleyemem yasadigim yalnizligi kelimeler yetmiyor ki bu mu sevda dedikleri.

♥ Yaninda benden yakin baska biri de olsa her seyi inkar etmis inandirmis olsanda ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda biliyorum bu gece beni düsüneceksin.

♥ Sevgimiz yavas yavas süzülen çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten...

♥ Seni düsünür seni özlerim sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla bir sonbahar serinliginde...

♥ Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis aynen benim seni sevdigim gibi.

♥ Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniI...

♥ Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyiciçekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

♥ Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...

♥ Dünyada 2 renk gül olsunbiri kirmizi digeri beyazsen beni unutursan kirmizilar solsunben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........

♥ Dünyan öyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

♥ Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce

♥ Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.

♥ Gözlerin NehirKirpiklerin Köprü OlsunBen Tam Üzerinden Geçerken Ipler KopsunDüstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...

♥ Yalnizlik gecelerinUmit bekleyenlerinHayal caresizlerinYagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem...

♥ Eger beni bu sokaktabu semttebu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben Gözlerinin daldigi yerdeyim...

♥ Güller hep ellerinde açsinama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsunama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsunama beni unutturmasin.

♥ Gün bir gün sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara

♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen biri de senden ba$kasini gormeyen ben...

♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim..

♥ Gece midir insani hüzünlendirenyoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

♥ Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim.Yagmur olur üzerine yagarim.Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin

♥ Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..............

♥ Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için.....

♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan sandal yapiyor dereye birakiyorum. ister yuzsun ister batsin ister bir caliya takilsin o kagit sandal hep derenin bir yerinde olucak biliyorum..

♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.

♥ Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman.

♥ Seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsin.

♥ Sen elimden tutunca deniz basardi içimi. Sen elimden tutunca yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim.

♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayim....

♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek...

♥ Ask bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalir...

♥ Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin..

♥ Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi bilmedigimi yasatti iste o ani senle yasadim senle sevdim.

♥ Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinede...

♥ Yaprak döken gençligimin satir aralarinda alti kirmiziyla çizilmis ve tirnak içine alinmis suskunlugumun bas harflerisin.

♥ Utanirim söyleyemem yasadigim yalnizligi kelimeler yetmiyor ki bu mu sevda dedikleri.

♥ Yaninda benden yakin baska biri de olsa her seyi inkar etmis inandirmis olsanda ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda biliyorum bu gece beni düsüneceksin.

♥ Sevgimiz yavas yavas süzülen çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten...

♥ Seni düsünür seni özlerim sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla bir sonbahar serinliginde...

♥ Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis aynen benim seni sevdigim gibi.

♥ Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeniI...

♥ Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyiciçekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile
Sevme asla seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile

aşkbir eşkiyanın hayata itirazıdır.
Susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur...
Şimdi söyle bana ben eşkiya olmayayım da ne olayım

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden
Geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten
Hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek
Ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek
Bırakıp gitsemde unuturum sanma
Zaman alışmayı öğretir unutmayı Asla...!

Bana unut beni diyorsun
Mademki unutmak o kadar kolay
Sen onu unut ve tekrar bana dön !!!!

biz ince bel ela göz sütun bacak hastası değiliz güzelim gümbür gümbür yürek diledik kavgamızda ateşin yanına barut barutun yanına ateş olasın diye sevdik ama anlamadılar!!!
sen yürü ben gölgen olurum
sen sor ben cevap olurum
sen suç işle ben mahkum olurum
sen iste yeter ki aşkım ben her şey olurum..

Gecenin yarısı başlıyorsa çığlığım duyulsun diye degil
duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek görmeden sevmeyide bilir...!!

Delikanlıyız bizbasımız dik olur
Delikanlıya hasret çekmesi güç olur
Söylerken sevda türkümüzü unutma;
Delikanlı adamın delikanlı sevgilisi olur

Aldanma hayatın cilvelerine her şey bahane
Görünüşüm serseri ama gönlüm şahane
Sil at aklından yazıp çizdiğin eseri
Herkeslerden üstündür şu gördüğün serseri
Bizim yöremizde kaderimiz doğuştan yazılır..
şiirlerimiz hayatımızı anlatır sevgim yüreğim kadar mert olur.
SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur..

Ölsen bile benden kurtulamazsın.
Kefen olur bedenine sararım
Yağmur olur üzerine yağarım
Çiçek olur mezarında açarım.
Ölsen bile benden kurtulamazsın
Herkes teselliyi içkide seçerken
Ben seninle sarhoştum

YOLDA YÜRÜYORDUM
GÜZEL BİR KIZA RASTLADIM
DOLU DOLU GÖZLERLE BANA BAKTI
SERSERİ DEDİ
O KADAR MAĞDUR OLMA KIZIM
KARŞINDAKİ BİR ZAMANLAR
.ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİĞİN
NAZİK VE KİBAR SEVGİLİN
BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN EĞER
O SERSERİ SENİN ESERİN

SENSİZ YUVASIZ KUŞLAR GİBİYİM
GÖZLERİNE VURULMUŞ AŞIĞIN BİRİYİM
SENSİZ NE ÖLÜ NEDE DİRİYİM
AŞKINLA KAHROLMUŞ BİR SERSERİYİM
Gecenin karanlığında nöbete kalktım
aklımı yine sana taktım
yasak da olsa bir sigara yaktım
hep seni düşündüm sevgilim
parola (aşk) işareti (hasret)
döneceğim sevgilim biraz sabret
hep seni düşündüm sabaha kadar

Hayatla sen ile sınırlıdır sen ise sınırsızsın

Dönmeyeceksin biLiyorum tutmayacaksın eLLerimden öpmeyeceksin dudakLarımdan sevmiceksin beni deLi gibivurmayacaksın kaLbine zinciri benden başkasınıda aLacaksın sevgiLim......!

Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum bıraktığım yerden dönesin diye. Vazgeçilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğinle donat.

Ben sensiz geçen günlerime yanarken belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!!

Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan ne askina bedduam nede sana kinim varDeryada akar gibi binbir dertle dolsamda seni mahsere kadar sevmeye yeminim var!

Gecenin karanlığındasın güneşin ışığında Suyun damlasında selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmezsevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez sevgi Herseydir Kalbe HapsedilmezSeveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı bu Sevgiden utanmamaLı bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..

Bir davetiye verdiler bugun elime okuda gör dediler seni seveni. Okudum ağladım inanamadim.. Senindi o davetiye benim ismim yerine baska isim yazılmış altina bekliyoruz diye imza atılmış üstüne bekliyoruz diye Kalp kazılmış DAYANAMAM gelirsem ben o düğüne.. Gözyaşlarım benden olsun sana hediye..!!!!

Gözlerine bakıp unuttuğum dünyaları
Benden bi-haber sevgilim...
Nasılsa gökyüzümaviyse yani..
Sen de kaybetme doğallığını
Nasılsa sevgibüyükse gayet..
Sende tertemiz tutkirletme kalbi..
Sende bir beni sev
Başka gözlerden bi-haber sevgilim..
Nasılsa benim sevgimbüyükse yahut...

ACI HAYATI YAŞIYORUZ...

Ben kaldırımlarda yürürüm
yollar senin olsun
Ben zehir içerim sular senin olsun
Sevgili bulmuşsun hayırlı olsun
Bende buldum buda sana kapak olsun ...

Zaman geçmezdi inan sana kavuşmanın umudu olmasaydı. Can dayanmazdı inan hasret dolu mektupların olmasaydı. Her gece dua ettim tanrıya duysun diye sana verdiğim sözü tutmaya ömrüm yetsin diye. Ölüm gelip almadan önce sana dönmek boynumun borcu. Boşuna çekilmedi bunca acı dayan ne olur biraz daha dayan. Bu yalnız geçen akşamları sana unutturmak boynumun borcu.

Seni ve sensizligi dusundukce esen ruzgarların ardından yagan yagmurlar gibi sana ve sensizlige aglamak istiyorum.

DAYANMAK ZOR YALNIZLIGINA AKSAMLARIN UNUTMAK MUMKUN DEGIL SENI BIR SARKI GIBI AGIR AGIR ILERLEYEN BU ZAMAN ICINDE HER AN BIR SARHOSLUKTUR SENSIZLIGIN VERDIGI

Seni uzaktan sevmeyi bana bakmadan görmeyi Seni duymadan dinlemeyi gözyaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI

Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol Sevgimi avuçlarıma alıp yıldızlara üfleteceğim Gecenin rengine kucağındır diyerek düşlere dalacağım

SORANLARA UNUTTUM DIYORUM ADI NEYDI HATIRLAMIYORUM BEN ARTIK SEVMIYORUM AMA OYLE DEMIYOR ICIM SUSMUYOR SUSMUYOR KALBIM HALA DELI DIVANEYIM

Bir Babanın Kızının Sevgili Olaylαrına Kızmasının Tek Sebebi; Erkeklerin Kimyasını Biliyor Olmasıdır aslında

Ve ben O'nun duruşunda buldum seni
Şimdi O'nu seviyorum ya
Seni daha çok geçiriyorum aklımdan
Şükürler olsun sana Râbb'im
O'nu bulmamı sağladığın için...

**"Tesadüf bu ya aynı kol saatinde durmuşuz.
Sen sabaha karşı kalkan bir uçaksın.
Ben bir kadeh daha içsem iyi olacak limited şirketi."

**Sen küfürsün.
Ben bu küfrü etmeyi reddediyorum.
Seni sana ediyorum.
Seni sana bir hançer gibi tam da adresinde o dolaylarda saplarken parmakizim kalsın istiyorum. yüzünde parmak izim kalsın.
İster bir gözyaşı olarak taşı onu ister müstehzi bir ifade diye
Kalsın.
Yüzünde parmak izim kalsın.!

**Bizim senle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var. Bizim senle bir ömrü paylaşmaya andımız bu andı çiğneyip içyüzümüzü ifşa eden ihanetlerimiz birbirimizi kolayca harcamanın lüksü bu lükse sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var. Konuşamayışlarımız hiçbir şeyi açıklayamayışlarımız kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var.

**Ayağı kırıldığı için öldürülmesi gereken atlar Ben yalnızca bir ayakmışım yalnızca! diye söylenmişler midir kendi kendilerine?Ve nal hani uğur getirirdi? Ayağı kırılan kaç sevgiline ***** çektin?

**Sık sık partner değiştiren kendisinin asla değişmeyeceğine inanan insandır Heykelini dikmeye gerek yoktur çünkü zaten taştandır…

**Doğumla ölümün arası topu topu bir savaş parçası.
Sahi kaç kilometreydi yaşantım? Kaç litre hava çektim ciğerlerime
ve kaç litre yaş döktüm? Yüzölçümü neydi yüzümün? Para birimi
duygularımın ve bayrağı düşüncelerimin? Yüreğimin dini neydi? Nasıl
bir yönetim şekliydi bedenim?

**Bir madde bile değilsin arık genel kültür ansiklopedilerinde Yüzün yok cismin yok hükmün yok bu serzenişte!!

**Yılda üç kere buluşup sevişelim." dedi
cemrelerin düştüğü yerde. Beni böyle bırakıverdi telve gibi. Kendi
falıma kapandım: fincanda ters duramadım. Önce tabağıma sonra şehre
aktım. Nazar olsam ruhuma değecektim. Aşka sebep ararken aşkla
neticelendim

**Geri gelmemelisin. Ya olduğun yerde kalmalısın. Ya da gittiğin yerde. Sen bu hayatta gördüğüm en hoş'çakal'sın.

**Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?

**'Herkes az buçuk sarhoş
Herkes birşeyler söylüyor
Ama yalnız ikimizin sözcükleri sarmaşdolaş.'

**Evde kedi köpek beslemekle hayvansever
olunmaz ;
hayvansever dediğin
benim gibi koynunda yılan
besleyecek. !

**çünkü aklım acıyor.
çünkü sevdiğime dokundukça bölünüyorum.
çünkü isyanım bir komplo
çünkü altkatta biri dolaşıyor.
çünkü iktidardan iğreniyorum.
çünkü her masalda biraz bizden var.
çünkü terkedenin sesi unutulur. ilkin.
çünkü dönemem. çünkü dönmez / dönemez.
çünkü titriyorum.
çünkü tren devrildi ölü çok.
çünkü ağrı bütün vücuda yayılıyor.
çünkü vurulduk.
çünkü kolaj zehri çoğulluyor.
çünkü birbirimizi işitmiyoruz.
çünkü birbirimizi istemiyoruz.çünkü suçu üstümüze aldık.
çünkü sanki teslim olduk.
çünkü kolay ölmeyeceğiz.

**Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun.

**"Tesadüf bu ya aynı kol saatinde durmuşuz.
Sen sabaha karşı kalkan bir uçaksın.
Ben bir kadeh daha içsem iyi olacak limited şirketi."

**Sen küfürsün.
Ben bu küfrü etmeyi reddediyorum.
Seni sana ediyorum.
Seni sana bir hançer gibi tam da adresinde o dolaylarda saplarken parmakizim kalsın istiyorum. yüzünde parmak izim kalsın.
İster bir gözyaşı olarak taşı onu ister müstehzi bir ifade diye
Kalsın.
Yüzünde parmak izim kalsın.!

**Bizim senle hukukumuz var. Avukatımız var. Suçumuz var. Bizim senle bir ömrü paylaşmaya andımız bu andı çiğneyip içyüzümüzü ifşa eden ihanetlerimiz birbirimizi kolayca harcamanın lüksü bu lükse sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var. Konuşamayışlarımız hiçbir şeyi açıklayamayışlarımız kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var.

**Ayağı kırıldığı için öldürülmesi gereken atlar Ben yalnızca bir ayakmışım yalnızca! diye söylenmişler midir kendi kendilerine?Ve nal hani uğur getirirdi? Ayağı kırılan kaç sevgiline ***** çektin?

**Sık sık partner değiştiren kendisinin asla değişmeyeceğine inanan insandır Heykelini dikmeye gerek yoktur çünkü zaten taştandır…

**Doğumla ölümün arası topu topu bir savaş parçası.

**Bir madde bile değilsin arık genel kültür ansiklopedilerinde Yüzün yok cismin yok hükmün yok bu serzenişte!!

**Yılda üç kere buluşup sevişelim." dedi
cemrelerin düştüğü yerde. Beni böyle bırakıverdi telve gibi. Kendi
falıma kapandım: fincanda ters duramadım. Önce tabağıma sonra şehre
aktım. Nazar olsam ruhuma değecektim. Aşka sebep ararken aşkla
neticelendim

**Geri gelmemelisin. Ya olduğun yerde kalmalısın. Ya da gittiğin yerde. Sen bu hayatta gördüğüm en hoş'çakal'sın.

**Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın?

**'Herkes az buçuk sarhoş
Herkes birşeyler söylüyor
Ama yalnız ikimizin sözcükleri sarmaşdolaş.'

**Evde kedi köpek beslemekle hayvansever
olunmaz ;
hayvansever dediğin
benim gibi koynunda yılan
besleyecek. !

**çünkü aklım acıyor.
çünkü sevdiğime dokundukça bölünüyorum.
çünkü isyanım bir komplo
çünkü altkatta biri dolaşıyor.
çünkü iktidardan iğreniyorum.
çünkü her masalda biraz bizden var.
çünkü terkedenin sesi unutulur. ilkin.
çünkü dönemem. çünkü dönmez / dönemez.
çünkü titriyorum.
çünkü tren devrildi ölü çok.
çünkü ağrı bütün vücuda yayılıyor.
çünkü vurulduk.
çünkü kolaj zehri çoğulluyor.
çünkü birbirimizi işitmiyoruz.
çünkü birbirimizi istemiyoruz.çünkü suçu üstümüze aldık.
çünkü sanki teslim olduk.
çünkü kolay ölmeyeceğiz.

**Makyajı akıyor farkının; Herkesleşiyorsun.

Doğumla ölümün arası topu topu bir savaş parçası.

**Kana tek kelime ögretemedim.Kan emeklerken ayaga kaldıramadım yarayı. Acı kızımdıHüzün oglumHangisini cok sevdigimi annelerine bile söyleyemedim.

**Sevgilim! Korkma sakın Can verebilmekte bir hedef

**Damdan dama atlarken düşen bir kedinin gözlerii var
şimdi kana batan yüzümdee.
Yüzümü ellerinin arasına all
Hani tutarmış gibi
bir sincap cevizinii

**Beni bir halk öpüyorsa âşığım
Beni bir devrim kucaklıyorsa sadığım sevdalıya.

**Aşktan bana her mevsim çığ düşüyorr
Aşkın mı? Böyle bir şarkı dinlemiştim.
Ne kimse söylüyordu ne de ben eşlik ediyordum.

**Bütün aynalarında tükürdüm kendi yüzüme
yüzümü ayna üzerinde boyadım
ki ben gittikten sonra kalsın orada
sahte suretim
bu suskunlugun ortayerinde başlayan şarkılar gibi
hani o çok sevildiği halde dinlenirken hep ağlanılan
nedensiz
ben olanların en fuzuli yanıtı olarak
verildim bütün sorulara
önemsemediniz!

**Farkındayım ölsem cesedimi gerçekten teşhis edebilecek tek insan odur!
ceset de olsam hainim hâlâ.
Ne mutlu sana!

**senin bu gömlek
senin bu pantolon
artık yalnızca eşyaların
artık yalnızca eşyalarını sevebilirim
artık yalnızca eşyalarınla ağlıyoruz
en fazla seni özlüyoruz

**Ağlarken yüzünü gökyüzüne çevir ki melekler gözyaşlarını silebilsin.

**Bildiğin ö l ü y o r u m !!

**Üstüne dökmeden sev beni!

**Çat kapı girdin ruhuma kaptın götürdün beni; satılan mal geri alınmaz sevgilim

Hadi zararın dokunsun bana.
Bir yüzükle kandır beni..
Gözleri senden, kaşları benden bir de yaramaz tekmelesin içimi.

Canın Sıkılıyorsa, Bana Beni Anlat.Ben Dinliyorum.

Ben Sende Tatildeyim. Ben Sende Bir Şezlong Problemiyim, Hususi Vasıtayım, Kısa Menzilli Sevdayım, Klorofilim, Pikrik Asidim, Oyum İşte; Ne Diyorsan Oyum..!/

''O'' gelmeyecek diye bisey yok ,
MeseLe şu ki;
Ben gitmeyeceğim..!

Yeni biriyle tanışacaksın,
kendini anlatacaksın,
inandıracaksın,
alıştıracaksın.
gel hiç uğraşma bak burda hazır sevmişi var

Ben sana aşık oldum , diğer bütün insanlar sadece taklit etti. ! nokta !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri