Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hâkim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin...

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Anladım ki ben sende bir rüzgardım estim gectim; ama unutma sende bende bir rüyaydın uyandım ve bittin...

Bir gece habersiz bize gel
Merdivenler gıcırdamasın
Öyle yorgunum ki hiç sorma
Sen halimden anlarsın
Sabahlara kadar oturup konuşalım
Kimse duymasın
Mavi bir gökyüzümüz olsun
Kanatlarımız dokunarak uçalım
İnsanlardan buz gibi soğudum
İşte yalnız sen varsın
Öyle halsizim ki hiç sorma
Anlarsın

Cahit KÜLEBİ

Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
Çöp gibi bir oğlan ipince
Hayırsızın biriydi fikrimce
Ne vakit karşımda görsem
Öldüreceğimden korkardım
Ne vakit Maçka'dan geçsem
Limanda hep gemiler olurdu
Ağaçlar kus gibi gülerdi
Bir rüzgar aklımı alırdı
Sessizce bir cigara yakardım
Kirpiklerini eğerdin bakardın
Üşürdüm içim ürperirdi

Aksamlar bir roman gibi biterdi
Jezabel kan içinde yatardı
Limandan bir gemi giderdi
Sen kalkıp ona giderdin
Benzin mum gibi giderdin
Sabaha kadar kalırdın
Hayırsızın biriydi fikrimce
Güldü mü cenazeye benzerdi
Hele seni kollarına aldı mı

Atilla İLHAN

yürek söz vermişse dönülmez; yâre gönül vermişse inkar edilmez; bizde yürek zedelenir ama sevgiliye ihanet edilmez...

Hiçbir zaman bembeyaz sayfa bekleme hayattan; 2.sayfa bile birinci sayfanın izlerini taşır...

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

Git de şen şakrak geçen günlerime gün ekle,
Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle.

Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar,
Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar

Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar,
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.

Hadi git, benden sana dilediğince izin,
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.

Kahrımın nedenini söylesem irkilirler;
Çünkü herkes beni Kays, seni Leyla bilirler.

Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın;
Oysa ki hep yedekte, hep elde var saymıştın.

Hadi git, ne bir adres, ne bir hatıra bırak,
Zannetme ki pişmanlık, mutluluk kadar ırak!

Sanma ki fasl-ı bahar geldiği gibi gitmez,
Sanma ki hüsranını görmeye ömrün yetmez.

Her darbene tehammül edecektir bedenim,
Gururum mani olur perişanıma benim.

Yari Ferhat olanın ellerle ülfeti ne?
Şirin ol katlanayım dağ gibi külfetine.

Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Hercai arılara meyhanedir çiçekler,
Kim bilir şerefinden kaç kadeh içecekler!

Madem aşk tablosunun takdirinden acizsin,
Git de çağdaş ressamlar modern resimler çizsin.

Ne vedaya gerek var, ne de mektuba hacet,
Git de Allah aşkına bir selama muhtaç et!

Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan!
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan!

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm,
Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.

Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum;
Sırf sana üzülüyor, sırf sana acıyorum.

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

Cemal SAFİ

Kadın, doğası gereği zayıftır ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey, hayal ettiği erkeğin boş çıkmasıdır.

Bazen kırıldım, bazen de kırdım. Hata insana mahsustur dedim, küsmedim. Ben hiç kimseyi kaybetmedim sadece vazgeçmesini bildim..

Hayatta en onurlu davranışım;Karaktersiz mizaçları zamanında terkedişimdir.Belki umursamaz tavrımla da ez-mişimdir.Bu gaddar olduğumu değil,her konuşanı insan,her nefes alanı canlı kabul etmeyişim dendir..

Bu gidişle sen hep kendini yerden yere vuracaksın..Çünkü bedenen toprağın malısın..Ama bilki İnsan göklere yakışır bir mucizedir eğer bilseydin,ama anlatsam da anlayamazsın ! Sen yine de bir elmalı şeker için vur kendini yerlere,ben yücelerden seyrediyorum seni..Sen bizle bir olamazsın !.

Ben sana yazdım, baya baya hemde, yalanım yok yalnışımsın ,,şiir şiir,,
sonra okudum , gelmişine geçmişine ve ruhuna günahım yokki bu ,,şiir,di şiir,,
özledim seni, not düştüm her boş kağıda adını ve suretini cizdim ,,şiir şiir,,
canım yandı hemde misli misli, ve çok hisli az buzlu kadehlerde içtim seni ,,şiir şiir,,
avuntular başladı sonralarında,zaten haketmiyordu beni ve ben seni unuttum. ,,şiir şiir,,

Hayatta ki
değerinizi sizi kendine örnek
alan kişilerle ölçmelisiniz …

Gölgen yok senin, ayak izlerin yok.
Neden mi? Acılar barınmamış ki sende.
Mutluluk yok mutsuzluk yok.. / Edip Cansever

Kelimeler nimettir...
Nimetle oyun olmaz..

însanın değeri ne ile ölçülür; bilir misin?
Aradığı şeyle! însan neyi ararsa ona layıktır.

Hz.Mevlana.

Kötü Biri Olduğumu Söyleyenlerin Hepsi , Sahip Olduğum ' İYİ ' lerin Katilleriydi . !

Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın, yada canını acıta acıta söküp atacaksın

Mutluluğu anlatmamı istediler. Anlatıyorum, dinleyiniz.

Mutluluk; kendi içinde barındırdığı "u" harfi gibi ellerini semaya açıp, şükretmektir. İşte bu yüzden yaradana şükreniz;
"Şükrediniz ki o size mutlu olmayı bahşetsin.

Mahkum Edilmeyecek Kadar Değerli , Serbest Bırakılmayacak Kadar Tehlikeliyim..!!! Başkalarına müsait olan, beni meşgul etmesin!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri