Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

---> Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

kendımden utanıyorum :$

---> Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

:$ Utanma ..

:) Ben yazacaklarımı bitirdim bile ♥
Ufak tefek alacaklarım kaldı Gizemim (.
Sonra adrese teslim elinde .p
16 Ekime kalmaz :)

http://imageshack.us

Bunu istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :pp :67:

Bebek sevdası varda Biraz Cimbomlumuzda :2:

:50: Dişi Kartalım benim buda senin

Kafamın etini Yedi Kanarya Kanarya diye Al pişir ye xD

hahaha hahaha yeriiim yaaaa :D çok hoşş amaaa baksanaa :D

teşekkürr ederimm damlaaaaaam :D :2:

Yorgunum Yoruldum Bacaklarım agrıyor , Yarında Dersane vaaaaaaar.
Sonunda Başladı. Günün Tek iiyi Yani Hattımı Degişiyorum O Galiba.
:H Mutsuzumda..
Nese Herşeye Ragmen Gülsek mi Ne ?

Geri Dönebilirim ..

Yorgunum Yoruldum Bacaklarım agrıyor , Yarında Dersane vaaaaaaar.
Sonunda Başladı. Günün Tek iiyi Yani Hattımı Degişiyorum O Galiba.
:H Mutsuzumda..
Nese Herşeye Ragmen Gülsek mi Ne ?

Geri Dönebilirim ..

mutsuz olmak yok :/ ben sana kıyamam hem
evett gülelim herşeye ragmen :$

Kıymaaa baanaa :)
Sizin için Gülüyorum.

Bilirsin işte beni. Yine sıkıldı canım, sıktılar. Olup olmadık insanlar en olmadık zamanlarımda kırdılar. Yine mi dediğini duyar gibiyim, yine. Benimle yaşadın, biliyorsun. Eksik olmuyor ki insanlarda bencillik,vurdumduymazlık. Kırıveriyorlar işte. Düşünmeden, hesabını kitabına uydurmadan. Alalade ya insan canı. Sevimli bir şekil verilmiş kalplere neler sığdırıyor aslında kimilerimiz, böyleleri bilmiyorlar. Ne gözyaşlarımız varda kalabalıkta bile akan, hissetmiyorlar.Kırdılar işte, birazda kızdırdılar. Canımı yaktılar biraz, yarama dokundular hatta tuz bile bastılar. Sen bilirsin bunları, çok kez ağladım göğsünde. Çok kez kirletti gözyaşlarım üstünü. Ve benim buna ihtiyacım var yine. Sana ihtiyacım var. Bir telefonumla çıkıp gelmene, ben hıçkıra hıçkıra ağlarken diğerleri gibi ağlama demek yerine saçlarımı okşamana. Tüm bunlar geçeceği yalanına inandırmana beni. Çok ihtiyacım var. Verdiğin güvene, sarılmalarına, sıcaklığına. Sözlerine, ağzından çıkan her bir kelimene; ihtiyacım var nefesine

Bilirsin işte beni. Yine sıkıldı canım, sıktılar. Olup olmadık insanlar en olmadık zamanlarımda kırdılar. Yine mi dediğini duyar gibiyim, yine. Benimle yaşadın, biliyorsun. Eksik olmuyor ki insanlarda bencillik,vurdumduymazlık. Kırıveriyorlar işte. Düşünmeden, hesabını kitabına uydurmadan. Alalade ya insan canı. Sevimli bir şekil verilmiş kalplere neler sığdırıyor aslında kimilerimiz, böyleleri bilmiyorlar. Ne gözyaşlarımız varda kalabalıkta bile akan, hissetmiyorlar.Kırdılar işte, birazda kızdırdılar. Canımı yaktılar biraz, yarama dokundular hatta tuz bile bastılar. Sen bilirsin bunları, çok kez ağladım göğsünde. Çok kez kirletti gözyaşlarım üstünü. Ve benim buna ihtiyacım var yine. Sana ihtiyacım var. Bir telefonumla çıkıp gelmene, ben hıçkıra hıçkıra ağlarken diğerleri gibi ağlama demek yerine saçlarımı okşamana. Tüm bunlar geçeceği yalanına inandırmana beni. Çok ihtiyacım var. Verdiğin güvene, sarılmalarına, sıcaklığına. Sözlerine, ağzından çıkan her bir kelimene; ihtiyacım var nefesine

:H

‎"Ey aşık, beklemeyi bil! Aşkını sözlere boğma, susmayı bil!
Sevdiğin, sen onu çağırmayı bilirsen gelecektir.
Aşkın kanatlarıyla uçarken gürültü etme, sessizliği incitme.
Ne mutlu sana ki seviyorsun, sevebiliyorsun.
Büyük bir armağan almışssın ötelerden.
Yazıklanıp da melekleri küstürme."

301080_214865948575657_100001567602909_611075_1540651293_n.jpg

Aynı evi paylaşmak istiyorum seninle.
Gece mutfaktan tıkırtılarını duymak , banyoda diş fırçanı görmek istiyorum.
Uykudan uyanınca elimi yanındaki yastığa uzattığımda yanımda nefes alışını hissetmek istiyorum .
Küsüp küsüp barışmak sonra soluğu koynunda almak istiyorum.
Beni hep sev istiyorum.
Ölene dek yanımda kal benimle yaşlan istiyorum ..
Kısaca benim ol istiyorum !
Sahi çok şey mi istiyorum ben ?

Bi kişi Sizi kaybetmekten Korkmuyorsa , Hayatında Başkası var demektir.​

koptumya:)

Derken xD

Özlemem'' Deme..! Özleyeceksin...
İliklerine dek işleyecek özlemin...Off.. çekeceksin, Dağları yerinden edecek
Yüreğin isyanlara gelecek...“Vazgeçtim” deme..! Vazgeçemeyeceksin...
Ahımı aldın bir kere... Daha da bakmam gözlerine...
Yaşatmam gönlümde ne seni , Ne de sevgini.. Nefret bile etmem senin gibi birinden! Kirletmem yüreğimi seninle!Seninle hesabımız MAHŞERDE...!
Orada hesaplaşacağız YÜREK YÜREĞE ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri