Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

---> Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

♥ ԼคԼ ♥;3365266' Alıntı:
Seviyorsan bırakmayacaksın.!
Saçma sapan triplere girmeyeceksin. Ayrılalım deyip aranı bozmayacaksın. Seviyorken üstelik ''HAYAL KURUYORKEN'' -ki bu en tehlikelisidir- Hayalinin peşinden koşacaksın, hata yapmayacaksın. Oldu da ayrıldınız ; Sende de onda da gelenler gidenler olduysa eğer, Merak etmeyeceksin, Sormayacaksın, İlgilenmeyeceksin .
Birgün bakacaksın ki hakikaten mutluluğu bulmuş, yuva kurmuş.
Tebrik edeceksin. Uzaktan uzaktan...

:)

---> Ayrı senelerde dogmusuz cünkü her sene dünyaya sadece bi tane melek gelebilirmis ! (;

kötü kötü kötü kötü bigün ..
Tek iyi yanı Anılla barışmamız bide gelen galibiyet ki onlarda bogazmda kaldı.​

Her aşk;
"Bitki isimleriyle başlayıp
Hayvan isimleriyle son bulur"

*C. Palahniuk
:cool:

"Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere... yüreğimin değmiş olması.....

:)

♥ ԼคԼ ♥;3365266' Alıntı:
Seviyorsan bırakmayacaksın.!
Saçma sapan triplere girmeyeceksin. Ayrılalım deyip aranı bozmayacaksın. Seviyorken üstelik ''HAYAL KURUYORKEN'' -ki bu en tehlikelisidir- Hayalinin peşinden koşacaksın, hata yapmayacaksın. Oldu da ayrıldınız ; Sende de onda da gelenler gidenler olduysa eğer, Merak etmeyeceksin, Sormayacaksın, İlgilenmeyeceksin .
Birgün bakacaksın ki hakikaten mutluluğu bulmuş, yuva kurmuş.
Tebrik edeceksin. Uzaktan uzaktan...

çok beğendim...

Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını
Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını
Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten
Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden
Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen
Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları
Sonra polise derim öldürmüş masumları

Gitme dünyam dönsün dönsün
Dünyam dönsün dönsün
Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem

Son düzenleme:

♥ ԼคԼ ♥;3366137' Alıntı:

Dünyam dönsün dönsün

:11:

Gölgem bedenime hapsoldu ya da kendimi kandırdım ben. Gece gündüz bana zehroldu. Senin dert ettiğin şeyleri bir bilsem. Söylenme ! Tutulur sözler ver. Özümde sen gibi değilim. Bir türlü dengede duramıyorum. Önümde yol yok. Üstünkörü kararlarımdan seçtim bugünü. Saniye başına epey anı doldu. Bir çoğu silindi suç bende değil. Amma içimde volkanlar sürekli patlıyor ve ben bir yere akamıyorum. Değişti mimiklerin ! Yalancı göz bebeklerinden bıktım. Kanıttı bildiklerime yaptıkların. Yaptırımcı sevgin karşılığında hak ettin sen alkışı... Tebrikler kazanıyorsun ! Elimde tek bir koz yok seni susturmam için. Bağırsam sesimi duymaz, tavsiye bolluğunda gibi. Estrafurullah senin denginde hiç değilim. Oysa sen kralsın bense zırdeliyim !

Nakarat x2

Hiç düşmez mi bana sevgin ?! Sen iste kalkan olurum aşkına dağlar geçerim.
Yar sen ne biçim bir şeysin. Ölüm olur gidişin.
Kalp yarasına tuz basmayı… Senden öğrendim ızdırabı, endişeyi.
Beni terk ettiğin günden beri yerlerden ipucu topluyorum.

Aklıma düştüğün her saniye dile vurdum kilidi. Kulakların çınlamaz artık ben sustum. Eskiyen herşeyi sen dahil çöpe attım. Üstüne yaktım sigaramı, keyfimi buldum. Sildim geçmişi geleceğe gidiyorum. Gelme peşimden, düş sırtımdan, çekme yakamdan. Oha ne kadar yüzsün sen ! Türkçe dilinden konuşuyorum beni anla. O ne şeklin bozuluyor sanki. Bu ne sinir anladım gitti ! Gerekenleri ben bilirim sus. Tavsiyelerden bıktım zati. Ertelendi felaketler. Fırtına öncesi sessizlik... Yürü ya kulum, yürü yollar aşınmaz gidince. Seni, seni gidince taşıdım kendimden. Gerek ellerden, gerek dillerden sakındım aşkımızı. Bu gün olmaz, kalman lazım. Beni duyman lazım, sesim olman lazım. Bilemiyorum ki derdim ne ?!

Nakarat x4

Hiç düşmez mi bana sevgin ?! Sen iste kalkan olurum aşkına dağlar geçerim.
Yar sen ne biçim bir şeysin. Ölüm olur gidişin.
Kalp yarasına tuz basmayı… Senden öğrendim ızdırabı, endişeyi.
Beni terk ettiğin günden beri yerlerden ipucu topluyorum.

♥ ԼคԼ ♥;3366137' Alıntı:

Dünyam dönsün dönsün

hemende sarkımız gelmıs :) :8:

http://imageshack.us

Bunu istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :pp :67:

Bebek sevdası varda Biraz Cimbomlumuzda :2:

:50: Dişi Kartalım benim buda senin

Kafamın etini Yedi Kanarya Kanarya diye Al pişir ye xD

Evet bebek sevdalısıyım bir sürü bebeğim olacak benim ♥ :)
Çokta şeker ki ♥

Bunun payasını Toplayıp Alıp Kübyaya Göndercem :67:

Oyy yer bunu annesi .p Istiyorum ki hepsini hepsini hepsini ♥ Canım bnm :)

:11: Bende o bordo maviyi İstiyorm

Tamamdır .p Ona Trabzon'lu birde hastane cıkısı alırım ben xD

:11: Oluuuuuur

anaa kartalı alın banaaa :D

Bulursssammmmm neden olmasın xD

kargoları hazırlayın beklıorum dogum gunumde :$ xD xD (yüzsüzz ben )

:$ Göndercez YüzsüzLügünü Yerim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri