AwFul_GirL a İTiRaF..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jasmina bana kıvırdın dedı bana nasıl koydu vardı ya hemde nasıl neden açıklamadın dedı neden oyun dedın bende dedımkı benı banlarlar dedım zaten uyarı alıyorum dedım o yuzden o da kıvırma dedı bende patladım yazdım
AŞığım Ona Anlasın ALLAH'ım yalvarıyorum sana duysun benı:(

yhaa ne aşkı pfff aşık oLduqunu zannetmişsin sen Fotoya bakarak aşıkmı oLunurmuş istemiorum aşkını faLan hadi ii ForumLaR

vayy be helal sana AWFUL helal hepinizden özürdilerim arkadaşlar rahatsız ettim sizi ALLAH yukarda derim görür herşeyi sana tüm içtenlıgımle baglandıgımı söluyorum herkesın önunde aglayarak söluyorum ne bu cezamı cezamsa cekıcem rahat ol:(:(:(

arkadaşlar hepinizden çok çok özürdilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı bundan yana sadece acı ve gözyaşları kalır....

Ama Bilmezler Ki Aşk Ölüme Benzer Ne Zaman Geliceği Belli Olmaz!!!

ypma ya :S nsL bğLnndnn sn böLee anlamadm gtii:(

chokop prenses bızde aşkın yalanı yada sanal tarafını göstermediler bbee bız hep acı tarafını gördük ben o kadarda zengın degılım ama gönlum zengın onu bılıyorum hergun elımın altında 10 kızla caddeye ınmıyorum onunla bununla bırlıkte olmuyorumm yanlış bunlarr zaten!!!

ama ben bağlandım aşık oldum yüreğimin atış ritmi değişti biran ama kımın umrunda o sadece bır sanal geyıgı oldugunu dusunuyor ama öle degıl ben oysakı cok cıddı dusunuyorum dedımya aşk ölüme benzer yada tam anlamıyla ecele benzerr ne zaman aşık olucagını yada ölücegını bılmezsın buda öle bısı aşık oldum tutuldum yüreğimde ağlarken bır sızı hıssedıyorum acep sebebı omudur:(:(:(:(

ya arkadaşım geröekten bak öyle sanal şeylere kendini inandırma bir dünya olay görüyüruz karşımızda. Sanalda tanıştılar aşık oldular sonra adam onu kesti falan diye sonra sizi +18 bölümünde işiniz olmasın koymak iistemiyorumne olur senden ricam son ver buna ;) ok

ya arkadaşım geröekten bak öyle sanal şeylere kendini inandırma bir dünya olay görüyüruz karşımızda. Sanalda tanıştılar aşık oldular sonra adam onu kesti falan diye sonra sizi +18 bölümünde işiniz olmasın koymak iistemiyorumne olur senden ricam son ver buna ;) ok

abi sen yapma bari be gözünü sevim sen yapma bariii abim dedım bagrıma bastım abım yok benım sen oldun abım benım haklısınız tanımıyosunuz benı ama tanırsınız yakında ben kötü biri deglım ve olmayacagımda:(

tanımak ıstıyosan ekle abı profılde msn yazıyor..

abi sen yapma bari be gözünü sevim sen yapma bariii abim dedım bagrıma bastım abım yok benım sen oldun abım benım haklısınız tanımıyosunuz benı ama tanırsınız yakında ben kötü biri deglım ve olmayacagımda:(

tanımak ıstıyosan ekle abı profılde msn yazıyor..

arkadaşım şimdi konu kötü kişilik meseleside değil bu sadece bir örnek belki ben kesecem seni ikimizi koyacaklar hahaha neyse coşmayalım biraz konu dağılsın ;)
şimdi arkadaşım asıl sorun bu senin platonik aşkın nasıl oldu bu olay yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri