AwFul_GirL a İTiRaF..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senın kımı sevıp sevmediğin hıc bır admın mod uye .. umrunda olmazz

Benım senı uyarmam sadece oyunlarda kızı rahatsız etmen ve uyelerle dalasmann içindi ..

şimdi senin yaptığında işşmi yaa ben kardeşimi pazarlıyacak konuma düştüm bıra kardeşim bu sanal işleri hadi sen forumuna bak Adminler konuyu kitleyelim abi teşekkürler iyi forumlar dilerim arkadaşlar.

şimdi senin yaptığında işşmi yaa ben kardeşimi pazarlıyacak konuma düştüm bıra kardeşim bu sanal işleri hadi sen forumuna bak Adminler konuyu kitleyelim abi teşekkürler iyi forumlar dilerim arkadaşlar.

abi neden öle diyosun ben çok ciddiyım sadece senden konusması ıcın yardım istedım:( ayıp ettin be abiii

şimdi arkadaşım zaten konunun farkında o bana bildirdi konuşmak isteseydi konuşurdu ok ;)

teşekkürler göztepeli ama ne olur kızmasın bana kımse bende sesleniyorum AWFUL ne olur gel burda konuş neden susuyosun:(:67::67:

arkadaşlar sadece saygı istiyorum sadece saygıı inandırmak ıcın ne yapmam gerek sızeee aşığım dıyorum ama kımılerın makarası olduk bakıyorum:(

ohoo geride kaldın sen nese arkdşn knusunu bölmiim bn inş cvp vrr awful ama jasmina a ktlıorm keşke önce onla knşsydn :)

arkadaşlar sadece saygı istiyorum sadece saygıı inandırmak ıcın ne yapmam gerek sızeee aşığım dıyorum ama kımılerın makarası olduk bakıyorum:(

Saygı duyuyoruz hissettiklerine.

ama foruma böyle itiraf açmak hoş değil bence.
aşk ulu orta yaşanmamalı. benim fikrim bu. söyledim diyede üzülme.
cevap yazmaması doğal bence.

yhaa ne aşkı pfff aşık oLduqunu zannetmişsin sen Fotoya bakarak aşıkmı oLunurmuş istemiorum aşkını faLan hadi ii ForumLaR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri