AwFul_GirL a İTiRaF..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UçAn tEkME

Kayıtlı Üye
arkadaşlar lütfen beni dinleyin sizlerle dost olmak ve güzel bır vakıt gecırmek ısterım ama ne varkı karsıma AWFUL GİRL çıktı lütfen bana kızmayın ondan hoşlanıyorum ve delılerce aşığımm lüten ayırmayın benı ondan sizden tek ricam bu asılmıyorum ben çok ciddiyim...
biliyoorum burası sevgılı yada aşk sitesı degıl ama aşık oldumm lütfen anlayın benı arkdaşlarr lütfen üzmeyın benı göztepeli senden de özürdilerim oyun icabı dedım ama aşıgım dostum aşıgım anla benı ne olur arkdaşlar tek sözüm

ayırmayın benı ondan

Bu sebepten banlanacağınızı sanmiyorum :)
duygularınızın arkasında olun yeter bence. tabi karşılıklıysa..

tşk ederım arkadaşlar AWFUL duy benı ne olur anla benı benı yanlış anladın kızdın bana ama AŞIĞIM sana :(

arkadaşlar lütfen beni dinleyin sizlerle dost olmak ve güzel bır vakıt gecırmek ısterım ama ne varkı karsıma AWFUL GİRL çıktı lütfen bana kızmayın ondan hoşlanıyorum ve delılerce aşığımm lüten ayırmayın benı ondan sizden tek ricam bu asılmıyorum ben çok ciddiyim...
biliyoorum burası sevgılı yada aşk sitesı degıl ama aşık oldumm lütfen anlayın benı arkdaşlarr lütfen üzmeyın benı göztepeli senden de özürdilerim oyun icabı dedım ama aşıgım dostum aşıgım anla benı ne olur arkdaşlar tek sözüm

ayırmayın benı ondan
evet gelelim senin konuna
şimdi sen kaç yaşındasın bi bunun cevabını aliim

yeni öğrendim abi :)

tamam öğrendiğine göre sorun yok anlat bakalım arkadaşım nasıl olduda sanal bir ortamda birisine aşık olmayı becerdin daha görmedin bile.
Sonra hadi avatarında var fotosu diyeli ya o değilse. Misal benimki benim küçüklüğüm değil. sen en başta nasıl bu olayı başardığını anlat arkadaşım kızmadım merak etme sadece şaşırdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri