---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Çok havalı :)
Sibel1 Bayan Üye 4 Haz 2012 #87 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? çünkü hayatımda gördüğüm en güzel kadın Gülşen Bubikoğlu ve ben ona aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
---> Avatarınızda Neden O Resim Var? çünkü hayatımda gördüğüm en güzel kadın Gülşen Bubikoğlu ve ben ona aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AyPerisi Bayan Üye 4 Haz 2012 #88 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? xDgökyüzünde geziyorum daxDhahaha
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 4 Haz 2012 #89 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Çünkü Beni Anlatıyor
yesil83 Bayan Üye 5 Haz 2012 #91 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? ben varim avatarimda cok guzel, sade acik ve net
'hayaL Bayan Üye 7 Haz 2012 #93 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? böyle pek bi şeker geldi begendim)
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 29 Ara 2013 #94 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Biraz bana benzediği için ne bilim
zaman93 Kayıtlı Üye 29 Ara 2013 #96 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? resmi ben çizdim birde sanki ben gibiyim yada o ben gibi
Lilith Daughter of the Void Admin 31 Ara 2013 #98 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? avatarımda ne var hatırlamıyorum yazayımda bakayım bi. xD edit: ha ben kedileri ve bereyi severim ondan. sfdsf
---> Avatarınızda Neden O Resim Var? avatarımda ne var hatırlamıyorum yazayımda bakayım bi. xD edit: ha ben kedileri ve bereyi severim ondan. sfdsf
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Ara 2013 #99 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Nina Dobrev'i Sevdiğim İçin Hareketli Resimlerini Kullanıyorum.
Silencio Kayıtlı Üye 1 Ocak 2014 #100 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Değişik bir şeyler olmasını istediğim için.