---> Avatarınızda Neden O Resim Var? çünkü Fenerbahçeye aşığım..
REiSS Kayıtlı Üye 1 Mar 2012 #23 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Çünkü Futbol Hastasıyım Futbol'un Ve Futbolcu'nun Olduğu Her Yerde Ya İsmim Yada Cismim Vardır xD p
---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Çünkü Futbol Hastasıyım Futbol'un Ve Futbolcu'nun Olduğu Her Yerde Ya İsmim Yada Cismim Vardır xD p
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 1 Mar 2012 #24 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Çünkü o Uçan Spagetti Canavarı
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Mar 2012 #25 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Hep karamsar avatarlar koyuyordum ve bıktım. Gülümseyen bir avatar aradım ilk gözüme çarpan buydu yani ruh halime göre değişiyor
---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Hep karamsar avatarlar koyuyordum ve bıktım. Gülümseyen bir avatar aradım ilk gözüme çarpan buydu yani ruh halime göre değişiyor
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Mar 2012 #27 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Kendi Resmim
'hayaL Bayan Üye 7 Mar 2012 #28 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? unutulmaya yüz tutmuş degerlerimizi hatırlatmak için..
parasite Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #30 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? sevdiğim bir dizinin arasında gösterilen ilginç resimlerde biri ...
---> Avatarınızda Neden O Resim Var? sevdiğim bir dizinin arasında gösterilen ilginç resimlerde biri ...
Heretic. Erd Bayan Üye 27 Mar 2012 #32 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? En sevdiğim kadın sanatçı.
Sibel1 Bayan Üye 27 Mar 2012 #34 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? ağzını mıncırmak istiyorum o yüzden.
ashli Bayan Üye 27 Mar 2012 #35 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Blair Waldorf çünkü o XOXO Gossip Girl
waLL~é Bayan Üye 27 Mar 2012 #36 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? sercan begendıgı ve koy dedıgı ıcın var
Buğra1 Kayıtlı Üye 29 Mar 2012 #39 ---> Avatarınızda Neden O Resim Var? Bir 70lik rakı bir Fenerbahçe Var mı ötesi..